Kendimi yetersiz hissediyorum ?

Kardelenustunn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
4
0
1
31
Arkadaslar merhaba. Benim 4 yillik duzd li bir iliskim var ve erkek arkadasimla bu yaz evlenecegiz. Seks hayatimizda gayet duzdnli haftada 3 kez falan birlikte oluyoruz. Gayet istekli bir sevgilim var buraya kadar hersey yolunda. Ancak gecen yil sevgilimi tuvalette mast. Yaparken yakaladim. Cok kirildum ve sebebini sordum. Ben hcbir zaman ona hayir demedim neden bana gelmedi diye sordum. Ve bana verdigi cevap iliski ve mast farkli seyler. Ikisinin verdigo zevk farkli bu seni istemiyorum anlamina gelmiyo ben hep yapiydum sen yeni farkettin dedi. 1yil boyunca hergun kontrol ediyorum gecmisini izlediklerini ve gercktende yapiyor. Haftada 3 benimle sevisiyorsa haftada 1 veya bazen 2 gunde mast yapiyor. Dun evlenincede yapacakmisin diye sordugmda evet ikisi farkli anla bunu dedi. Aranizda evli olup veya iliski olup bunu yapanlar var mi ? Gercekten ustume alinmali miyim yoksa bu normal mi ? Inanin seks hayatimiz gayet renkli ve guzel. Ama mast yaptiginda kendimi aldatilmis gibi hissediyorum

konu fake mi bilmem de

şu adamları kendi malımız gibi görmeyi ne zaman bırakcağız

adamın kendini tatminine bile karışır olduk

birlikte yatakta karşılıklı mastürbasyon bile yapılır ki ne var bunda

cinselliği kalıplarda aramayın seni istemiyor değil canı mast istiyor

ya da senin uygun olmadığını ya da o an istemeyeceğini vs düşünüyor

çok da önemli mi ben seni reddetmedim vs vs

konu fake mi bilmem de

şu adamları kendi malımız gibi görmeyi ne zaman bırakcağız

adamın kendini tatminine bile karışır olduk

birlikte yatakta karşılıklı mastürbasyon bile yapılır ki ne var bunda

cinselliği kalıplarda aramayın seni istemiyor değil canı mast istiyor

ya da senin uygun olmadığını ya da o an istemeyeceğini vs düşünüyor

çok da önemli mi ben seni reddetmedim vs vs
Tok konu fake degil gayet gercegim. Ben erkegi kendi malim gibi gormuyorum. Aynisini ben yapsam ne dusunursun diye sordugumda sana yetemedigimi dusunurum diyor bana.

Bayansiniz degil mi ? Ozellikle bayanlarin ne dusundugunu merak ediyorum cunku. Yani bir bayan olarak bu normal midir?
Anacim bizim bayanlar biraz ayri dusunur yazaginin ince detaylarini anlatmayi sevmez
Bir bayan olarak hayattindaki tek normal olmyan bu Mast. Olayimi sahi....

Bayansiniz degil mi ? Ozellikle bayanlarin ne dusundugunu merak ediyorum cunku. Yani bir bayan olarak bu normal midir?

burası kadınlar kulubü olduğuna göre ben kadınım da buna tereddüt ettiğinize göre siz konu sahibinin mast yapan sevgilisisiniz galiba

bana kalırsa normal adamın her yerine karışamam yerş gelir benimle olur yeri gelir kendi yapar bu kadar da şekli olmaz bu işler

Arkadaslar merhaba. Benim 4 yillik duzd li bir iliskim var ve erkek arkadasimla bu yaz evlenecegiz. Seks hayatimizda gayet duzdnli haftada 3 kez falan birlikte oluyoruz. Gayet istekli bir sevgilim var buraya kadar hersey yolunda. Ancak gecen yil sevgilimi tuvalette mast. Yaparken yakaladim. Cok kirildum ve sebebini sordum. Ben hcbir zaman ona hayir demedim neden bana gelmedi diye sordum. Ve bana verdigi cevap iliski ve mast farkli seyler. Ikisinin verdigo zevk farkli bu seni istemiyorum anlamina gelmiyo ben hep yapiydum sen yeni farkettin dedi. 1yil boyunca hergun kontrol ediyorum gecmisini izlediklerini ve gercktende yapiyor. Haftada 3 benimle sevisiyorsa haftada 1 veya bazen 2 gunde mast yapiyor. Dun evlenincede yapacakmisin diye sordugmda evet ikisi farkli anla bunu dedi. Aranizda evli olup veya iliski olup bunu yapanlar var mi ? Gercekten ustume alinmali miyim yoksa bu normal mi ? Inanin seks hayatimiz gayet renkli ve guzel. Ama mast yaptiginda kendimi aldatilmis gibi hissediyorum
iyi oluho sizin gibilere adama vermisin bacim vereceni nah alir seni artik cekici gelmedigin icin mast yapiyor evlenipte yapsaydin yaaa

Back
X