• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimiz için ne yapıyoruz ?

YeldaBaris

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
329
187
18
Kızlar kendimiz için ne yapıyoruz bu hayatta ?
Oluyoruz, evleniyoruz, çalışma hayatımız, çocuk ve yaşanan gerginlikler....
Peki kendimiz için en azından sağlık için düzenli spor, ruhunuz için yoga, sosyal bir etkinlik mesela bir tiyatro oynamak, fotoğrafçılık, diyet, sağlık için oruç vs.
Buyrun burdan :)

Kadınların en büyük sorunu evlend8kten sonra kendilerine vakit ayırmaması nasılsa evlendim diyerek kendini bırakması. Başta evlendiği kadın alımlı bakımlı fit guzel vücutlu bir kadınken evlendikten sonra bakımsız günlük kıyafetlerle dolaşan makyaj nedir unutan kuaförün yolunu unutmuş hacim olarak iki katına çıkmış bir kadın. Erkeklerde bu değişime ayak uyduramiyor haliyle ilgisi azalıyor

Kızlar kendimiz için ne yapıyoruz bu hayatta ?
Oluyoruz, evleniyoruz, çalışma hayatımız, çocuk ve yaşanan gerginlikler....
Peki kendimiz için en azından sağlık için düzenli spor, ruhunuz için yoga, sosyal bir etkinlik mesela bir tiyatro oynamak, fotoğrafçılık, diyet, sağlık için oruç vs.
Buyrun burdan :)

Diyet yapiyorum diyetsyenesliginde 2 aydr ve 8 kgcivarinda verdim cok sukur..pantolonlar bol geliyor e guzel ☺

Haftaa 3 yada4 gunspor yapiyorum...

Fotografcilik kursunauc senedir bi turlu gidemedim..ancak 2bucuk senedir profesyonel foto makinemvar kendimce arastirip ogreniyorum...bi arkadaşımın dugun cekimini bilem yaptim..

Bi safam var orada gunluk paylasim yaparim..dini i icerikli...bayada yoldasim var...

Bunlar yapabildiklerim...
Yapmayi istedgim cok sey var...

Mesela hafada bir gun bitanidigimizin kiizinaa okul derslerinde yardim etmek istiyorum...yakin zamanda kendisiyle konuscam(fakir aile anne okuma yazma bilmiyor ve de uckardsler) buarada daha once ucretli dersler de verdim...

Meselaa cilt bakimina duzenli gitmek istiyorum....cildim guzelligi korunsun istiyorum..makyajsizda bakimli olsun...hemenherbanyodan sonra vucuduma bakarim..kremlerim arindiricilarjm...

Meselaaa duzenli KUr an okuyup yakin zamanda atmetmek istiyorum mealden...

Yazdigim yazilari cektigim fotograflari paylastigim bi hesap acmak istiyorum..

Dha yaziyim miii?

Kadınların en büyük sorunu evlend8kten sonra kendilerine vakit ayırmaması nasılsa evlendim diyerek kendini bırakması. Başta evlendiği kadın alımlı bakımlı fit guzel vücutlu bir kadınken evlendikten sonra bakımsız günlük kıyafetlerle dolaşan makyaj nedir unutan kuaförün yolunu unutmuş hacim olarak iki katına çıkmış bir kadın. Erkeklerde bu değişime ayak uyduramiyor haliyle ilgisi azalıyor

Haklisin bebebgim☺ evlendikten sonra saliyor insan kendini...cidden kotuya..

Evelenee kadr bakimli suslu hos kadi evlendkten snra kankaaa☺

Haklisin bebebgim☺ evlendikten sonra saliyor insan kendini...cidden kotuya..

Evelenee kadr bakimli suslu hos kadi evlendkten snra kankaaa☺
Kadınlar bu yüzden aldatilan eş ilgilenilmeyen eş konumuna düşüyor aldım nikahi bende tapusu bende der gibi bir rahatlama geliyor. Erkek ulaşamadıgi herseyin delisidir psikolojik olarak. Kadina ulasiyir evleniyir hevesi bitiyor. Erkeğin ilgisini her daim canli tutmali hayran olacagi farkli ozellikler gelistirmeli

Diyet yapiyorum diyetsyenesliginde 2 aydr ve 8 kgcivarinda verdim cok sukur..pantolonlar bol geliyor e guzel ☺

Haftaa 3 yada4 gunspor yapiyorum...

Fotografcilik kursunauc senedir bi turlu gidemedim..ancak 2bucuk senedir profesyonel foto makinemvar kendimce arastirip ogreniyorum...bi arkadaşımın dugun cekimini bilem yaptim..

Bi safam var orada gunluk paylasim yaparim..dini i icerikli...bayada yoldasim var...

Bunlar yapabildiklerim...
Yapmayi istedgim cok sey var...

Mesela hafada bir gun bitanidigimizin kiizinaa okul derslerinde yardim etmek istiyorum...yakin zamanda kendisiyle konuscam(fakir aile anne okuma yazma bilmiyor ve de uckardsler) buarada daha once ucretli dersler de verdim...

Meselaa cilt bakimina duzenli gitmek istiyorum....cildim guzelligi korunsun istiyorum..makyajsizda bakimli olsun...hemenherbanyodan sonra vucuduma bakarim..kremlerim arindiricilarjm...

Meselaaa duzenli KUr an okuyup yakin zamanda atmetmek istiyorum mealden...

Yazdigim yazilari cektigim fotograflari paylastigim bi hesap acmak istiyorum..

Dha yaziyim miii?

Canim özellikler öğrenciye ders vermek birinin eğitimine ücretsiz yardım etmek en büyük iyilik.supersin , hep böyle git.detaylı yazmana sevindim.ornwko olacak davranışlar var.

Kadınlar bu yüzden aldatilan eş ilgilenilmeyen eş konumuna düşüyor aldım nikahi bende tapusu bende der gibi bir rahatlama geliyor. Erkek ulaşamadıgi herseyin delisidir psikolojik olarak. Kadina ulasiyir evleniyir hevesi bitiyor. Erkeğin ilgisini her daim canli tutmali hayran olacagi farkli ozellikler gelistirmeli

Güzel tespit, ellerine sağlık.

Tamamen katiliyorum sana..

Renkli olmak gerek..

Kendini de esinide canli tutmak icin ozellikler iyi vakit gecircek aktiviteler gerek..

Kimi es yemek islerinde yetenekli olsun ister kimi bilgili olsun ister kimi de bakimli olsunister..geneli hepsini bi arada ister ama bazilari icin bazi ozellikler daa onceliklidir

çok güzel bir konu olmuş canım en azından burdan gaza gelerek evet bende bir şey yapmalıyım demeli ve yapmak istediklerimizi faaliyete gaçirmeliyiz.

ben kendim için ımmmmm dün ilk defa paraya kıyıp pahalı bir ayakkabı aldım :D normalda çok para vermem açıkçası ama son zamanlardaki koşturmaca ve eşimin bana verdiği gazla çalışıyorum okadar para kazanıyorum güzel bir ayakkabı hakkım diyerek iki tane harika kaliteli ayakkabı aldım. bunun yanı sıra evde yürüyüş yapmaya çalışıyorum. bide kendim için bebe yapmaya çalışıyorum. :D

yapmak istediğim daha çok sey var henüz düzenimi tam oturtamadım ama bir an önce yapıcam mesela saz kursuna gitmeyi istiyorum sazım var evde daha önce gittim yarım kaldı. daha çok şey yazdıkça uzar.

bende arkadaşlara katılıyorum ve evlendik vs diye kendimizi bırakmamalı tam tersi eş vs için değil kendimiz için birşeyler yapmalıyız. bizden bedenimizden daha kıymetli ve varki hayatta. önce can sonra canan :KK36:

Tamamen katiliyorum sana..

Renkli olmak gerek..

Kendini de esinide canli tutmak icin ozellikler iyi vakit gecircek aktiviteler gerek..

Kimi es yemek islerinde yetenekli olsun ister kimi bilgili olsun ister kimi de bakimli olsunister..geneli hepsini bi arada ister ama bazilari icin bazi ozellikler daa onceliklidir

ama hepsinin öncelikle istediği bakımlı çekici eşlerdir. ama eş istiyor diye değil kendimiz mutu olduğumuz için bunu hak ettiğimiz için kendimize olan güvenimizin artması için bakımlı olmalıyız.

ama hepsinin öncelikle istediği bakımlı çekici eşlerdir. ama eş istiyor diye değil kendimiz mutu olduğumuz için bunu hak ettiğimiz için kendimize olan güvenimizin artması için bakımlı olmalıyız.

insan kendi için yaşar ..
kendimiz güzel hissetmezsek başkasına da güzel hissettiremeyiz..
biz güzelim der gibi duracağız ...
bakımlı sportif güzel aktif olamlıyız ..
tabi ki en önce biz için :)

insan kendi için yaşar ..
kendimiz güzel hissetmezsek başkasına da güzel hissettiremeyiz..
biz güzelim der gibi duracağız ...
bakımlı sportif güzel aktif olamlıyız ..
tabi ki en önce biz için :)

tamamen kayılıyorum canım görünüş olarak dağınık olsamda mesela kokum vücut kremim içime giydiğim çamaşırlarım bunların hepsi bakımdır ve özel hissettirir ;)

tamamen kayılıyorum canım görünüş olarak dağınık olsamda mesela kokum vücut kremim içime giydiğim çamaşırlarım bunların hepsi bakımdır ve özel hissettirir :KK66:

bakım şart bu konuda hemfikiriz :)
ben kapalıyım mesela ama evde saçımı yaparım düzleştiririm maaşa yaparım mhafif gözkalemi parlatıcı da sürerim..
kendiimi güzel görmek kendimin de hoşuna gider :)

ben evlendim. 2 çocuk doğurdum. valla hala bakımlıyım. kendimi salarsam depresyona girerim. ohh hala güzelim yaw diyorum ve mutlu oluyorum. ondan eşim ve minnaklarım da nasipleniyor

geçen saçımı kızıla boyattım. eşim işten geldi ve tepkisi saçın çok güzel olmuş oldu.
1 hafta sonra git boyat. çok dikkat çekici. ben istemiyorum dedi :))

Bugün güzel bir gün kızlar, kendimiz için 30 dakika yuruyelim

Yaptığımda kendimi iyi ve güçlü hissettiğim üç şey: Uzun yürüyüşler, Spor seansları ve Manevi meşgaleler (mesela başına geçince yarım saat kuran-ı kerim okumak) ... Bunlarsız eksiklik hissediyor ve mutsuz olabiliyorum.

Konu çok iyi olmuş, yazılanlarda motive edici . Müsait bi ara dönüp yazacağım buraya inşallah

Back
X