Kendimize özel alan yaratma fikirlerinizi bekliyorum

Misbond

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
1.007
219
323
42
Merhaba kizlar,
Uzun zamandir dusunuyorum zamanzaman ufak girisimlerim oldu bu konuda ama basarili olamadim kendinize ait bir alaniniz olmasini istermisiniz? Yada varsa nasil? Kurulucak alan nasil olmali yardimci olursaniz sevinirim
Not :
Bu alan evde bir yer yada disarda kendinize ait bir ugras olabilir
Onemli olan kendinizin bu alanda iyi zaman gecirmesi herkesin bunu kabullenip saygi duymasi

Ben evimin ikinci katında bısıkletle spor yapıyorum hergun 1 saat herkes tesvık eder.

Esım gobegınden kılo alan bı yapım oldugu ıcın bunun tehlıkelı oldugunu soyledı o hep spora tesvık eder bende severım sporu derken boyle yaptık

Esım gobegınden kılo alan bı yapım oldugu ıcın bunun tehlıkelı oldugunu soyledı o hep spora tesvık eder bende severım sporu derken boyle yaptık
Bende ozel bir alan yaratmak istiyorum aslinda fakat cevremdeki insanlar gereksiz goruyor yavas yavas baslamak istiyorum evlenicegimicin kendi evimde bir oda yapmak istiyorum spor aleti sigmaz ama dinlenme alani hobi alani olabilir muzik dinlemeyi seviyorum dusunmeyi kitap okumayi dans etmeyi film izlemeyi bakim yapmayi spor yapmayi arkadaslarimla kaliteli sohpet edebilicegim bir alan dikkatimizi dagitmiycak nasil olabilir bir odaya nasil sigdirabilirim bunlari dusuk butceyle

Koca ev sızınken neden kycuk bı alana odaklandınız.

Koca ev sızınken neden kycuk bı alana odaklandınız.
O benim alanim olsun istiyorum kafa dinlemek istedigim zaman tabi bu alandan bazi seyleri cikarta bilirim dogru ama mesela bir mac izlerken ayri zaman gecirmek sıkılmadan

-anladım sanırım yani :)
Ben olsam spor salonu dusunurdum. Yada masa kitplık iki berjerde yeter yerede minderler ıster kaldır ıster yay

-anladım sanırım yani :)
Ben olsam spor salonu dusunurdum. Yada masa kitplık iki berjerde yeter yerede minderler ıster kaldır ıster yay
Minder iyi fikir aslinda cok para harcamamis olurum birde mumlar abajur dusundum bilgisayarimi goturursem sorun kalmaz film icin kitaplarim icin raf alabilirim spor icin sahil bolgesi yuruyus yapmak istiyorum birde katlanir kamp sandalyeleri var onlardan alsam evlenince sahilde oturup kitap okuyabilormiyim zor olurmu bilmiyorum

Raf alma pınteretten bakabılırsın kasaları boyayıp şirin raflar yapıyorlar. Letgo dada cok guzeş seyşer var

Raf alma pınteretten bakabılırsın kasaları boyayıp şirin raflar yapıyorlar. Letgo dada cok guzeş seyşer var
Canim bayilirim ugrasmaya ama benim nisanlim elalem neder demesinden bunaldim ben istanbulda yetistim utanmiyorum boyle seylerden birseyler bile ekebilirim ama o koy gibi yerde yetistigi halde utaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…