bebeklerinizin yaş aralıkları çok az,4 ay farkla aynı şeyi yaşamıştım,insanın dönüp kendine bakmaya zamanı olmuyor,hatta o kadar olmadı ki insanlıktan çıkmıştım,vücudunuz için söyleyeceğim birşey yok zamanla karında ki sarkıklık toparlanıyor,ama eski halini almıyor tamamen,eşiniz de bu konu da negatif şeyler söylemiyorsa kendinizi adapte etmek kalıyor,ben de çok takılmıştım fiziksel hasarlarıma ama hep şunu dedim dünyaya iki can getirdim olması gerekeni yaşadım,nefes almaya vaktiniz yoktur ki plates tarzı şeyler yapabilirsiniz demeyeceğim
giyim tarzınızı da önce fikriniz de değiştirin,en azından iki çocuk buna engel değil,kendinizi salınca toparlamak yıllar alıyor,insanın en iyi doktoru kendisidir,kendinizi elinizde ki pozitif varlıklarınızla avutun,farklı bir tarz da giyindiğiniz zaman kendinizi takdir edin ne kadar yakıştı güzel oldum derseniz sonra ki adımınız büyük olabilir,
küçük çocuklarla dışar hayatı zor oluyor,akşamları belirli saatler de uyuyorlarsa kendinizi dinlendirecek hobiler edinin yaşadığınız alana uygun..