Kendimle barismak istiyorum

hicranhayal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2023
229
22
28
31
Selam kızlar benim biri 20 aylık biri 7 aylık iki bebeğim var iki hamileliğimde de lohusalığımda da destek beklediklerim den hayal kırıklığına uğradım iki doğumda sezeryan oldu göbeğim sarktı eskisi gibi zayıf değilim giyim tarzım nesnelerin tarzına döndü hatta bazılari benden de güzel giyiniyo ben 31 yaşındayım çevremdeki 40 li 50 li kisiler çok güzel giyiniyorlar takilari makyajları bende çocuktan önceki enerjime suslulugumu o kadar özlüyorum ki bu sarkan karnım için ne yapabilirim fikri olan varmı eşim seni her halinle begeniyorum diyo ama ben artık kendimi vücudumu begenmiyorum neredeyse 3 yıldır eve kapandim tek yaptığım çamaşır bulaşık ev temizliği çocuk bakımı markete bile gidemiyorum belki gecicek bu psikoloji ama ne zaman benim gectigim süreçlerden geçen ne yapabilirim fikri olan varmı acaba

bebeklerinizin yaş aralıkları çok az,4 ay farkla aynı şeyi yaşamıştım,insanın dönüp kendine bakmaya zamanı olmuyor,hatta o kadar olmadı ki insanlıktan çıkmıştım,vücudunuz için söyleyeceğim birşey yok zamanla karında ki sarkıklık toparlanıyor,ama eski halini almıyor tamamen,eşiniz de bu konu da negatif şeyler söylemiyorsa kendinizi adapte etmek kalıyor,ben de çok takılmıştım fiziksel hasarlarıma ama hep şunu dedim dünyaya iki can getirdim olması gerekeni yaşadım,nefes almaya vaktiniz yoktur ki plates tarzı şeyler yapabilirsiniz demeyeceğim

giyim tarzınızı da önce fikriniz de değiştirin,en azından iki çocuk buna engel değil,kendinizi salınca toparlamak yıllar alıyor,insanın en iyi doktoru kendisidir,kendinizi elinizde ki pozitif varlıklarınızla avutun,farklı bir tarz da giyindiğiniz zaman kendinizi takdir edin ne kadar yakıştı güzel oldum derseniz sonra ki adımınız büyük olabilir,

küçük çocuklarla dışar hayatı zor oluyor,akşamları belirli saatler de uyuyorlarsa kendinizi dinlendirecek hobiler edinin yaşadığınız alana uygun..

Sezerryan göbeği gitmiyor. Ben ameliyat olacağım. Ben de 7 yılda 3 çocuk yaptım çok şükür iyi ki varlar ama nasipse 2026 başlarında meme göbek vs ameliyatı olacağım. Sıra kendimize bakmakta.
Sizin daha çok yeni normal bu duygular dert etmeyin zamanla o duygular da düzeliyor

bebeklerinizin yaş aralıkları çok az,4 ay farkla aynı şeyi yaşamıştım,insanın dönüp kendine bakmaya zamanı olmuyor,hatta o kadar olmadı ki insanlıktan çıkmıştım,vücudunuz için söyleyeceğim birşey yok zamanla karında ki sarkıklık toparlanıyor,ama eski halini almıyor tamamen,eşiniz de bu konu da negatif şeyler söylemiyorsa kendinizi adapte etmek kalıyor,ben de çok takılmıştım fiziksel hasarlarıma ama hep şunu dedim dünyaya iki can getirdim olması gerekeni yaşadım,nefes almaya vaktiniz yoktur ki plates tarzı şeyler yapabilirsiniz demeyeceğim

giyim tarzınızı da önce fikriniz de değiştirin,en azından iki çocuk buna engel değil,kendinizi salınca toparlamak yıllar alıyor,insanın en iyi doktoru kendisidir,kendinizi elinizde ki pozitif varlıklarınızla avutun,farklı bir tarz da giyindiğiniz zaman kendinizi takdir edin ne kadar yakıştı güzel oldum derseniz sonra ki adımınız büyük olabilir,

küçük çocuklarla dışar hayatı zor oluyor,akşamları belirli saatler de uyuyorlarsa kendinizi dinlendirecek hobiler edinin yaşadığınız alana uygun..
Çocuklar uyuyunca tek yapabildiğim kulakligimi takip kahvemi alıp balkonda gökyüzüne bakarak müzik dinliyorum beni sakinlestiriyo

Sezerryan göbeği gitmiyor. Ben ameliyat olacağım. Ben de 7 yılda 3 çocuk yaptım çok şükür iyi ki varlar ama nasipse 2026 başlarında meme göbek vs ameliyatı olacağım. Sıra kendimize bakmakta.
Sizin daha çok yeni normal bu duygular dert etmeyin zamanla o duygular da düzeliyor
Benim birde doğum doktorum demişti rahmime çok fazla yağ yamismis birazını temizleyebildim yoksa kanayacakti dedi birdaha hamile kalırsam doktora söylememi istedi benimde hayalimde var alt karın bolgemi ya verdirmek ya da yağlarını aldırmak istiyorum memelerinde fazla sarkık geliyo artık onları da diklestirmek istiyorum bakalım zaman ne gösterecek şu cocuklarim bu buyusunde hayirlisi

Back
X