• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimle savaş veriyorum,çıkmazdayım...

Passaro

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
333
126
103
Merhaba, geçen bir derdimi paylaşmıştım. Erkek arkadaşım basit bi ego meselesi yüzünden terkedip gitmişti. Özetlemek gerekirse tatile gitmiştim kız arkadaşlarımla onunda onayıyla, 2 gece konsere katılmama bişey demeyip 3.süne beni silersin gidersen demişti ben de gittiğimi söyledim.Her yerden resimlerimizi silip bitti deyince ağlayıp geri dönmüştüm odama. Somra kızlar beni götürümce hikayelerden birinden görmüş benim şifremi biliyodu ve beni engelledi olaylar büyüdü de büyüdü. Bana aşıktı üstüme titrerdi ama bana sahibimmiş ben de onun kölesiymişim gibi davrandı. Hoş olmayan şeyler söyledi.. geçen gün de aradı ben yanlışlıkla resmine bakarken aramıştım ondan aramış..çok kötüydü sesi ağlıyodu. Hayatının merkezindeydim çünkü bana umut ışığımsın derdi ilk aşkıydım. Serum yemiş günlerce bu kadar zor olcağını tahmin edemedim dedi.. çok pişmandı keşke böyle olmasaydı dedi ben de evet ama bunu sen seçtin böyle olması gerekiyomuş seni artık suçlamıyorum dedim...elden ne gelir gururumu kırdı ailemde sildi onu böyle olunca çünkü abime de size her şeyi doğru anlattı mı demişti... Vicdanımın rahat olması gerekirken kendi üzüntümü yaşayamayıp onun üzüntüsünü düşünüyorum hep çünkü onun hayatını çok değiştirmiştim olumlu anlamda şimdi yapayalnız kaldı kendi yüzünden ama kendimi onun yerine koyup anlıyorum bende yaşamıştım bu acıyı hele onun gibi psikolojisi de çok yerinde olmayan biri için çok zor...Her şeyi arapsaçına döndürdü. Bi düzeliyorum bi çok mutsuz oluyorum ne yapmam gerek hiç bilmiyorum...

Üzülmeye degecek bi adam değil bence.
Saçma sapan ego, ajitasyon, yalan, zayıf karakter yetmez gibi bi de size mal muamelesi yapıyor.
Bence hayırlı bi ayrılık olmuş.
Sadece alışkanlık yaşatıyor bu üzüntüyü size, salın ipini gitsin

İşte sen onu olumlu anlamda değiştirirsin o da kendini senin sahibin sanar.Bu ne ya onlar yok diyince istediğimizi yapmayacak mıyız. Ben artık taviz vermiyorum valla. Yok gitar çalma yok şunu yapma yapıyorum giderse gitsin onay almak zorunda değiliz

Bence üstünden yük atmışsın. Arkadaş kendi derdine yansın.

Ailene senin namus hakkında zarf atıp mide bulandırmaya çalışan adamdan herşey beklenir. Ya abin onun o lafına bakıp sana bir zarar verseydi ???? Bunun hesabını kim verirdi ??? Hayatına devam et . Kendi seviyende özgüvenli merhametli bir insan bul lütfen

Üzülünce serum mu veriyorlar insana günlerce ya? İlkokulda mıyız?

Yapayalnız falan kalmadı. Aşkından da ölmüyor. Klasik egosuna yenik düşüp vah ben bu kızı nasıl kaybettim pişmanlığı. Sen kendi hayatına bak. 2 güne oda seni unutacak zaten.

Anası mısın babası mısın da düzelteceksin? Salla gitsin. İyi olmuş ayrılman. Şöyle adamları sevmeyin rica ederim.
Ananız babanız şuraya gitme dese kıyamet kopar ama elin adamı nereye gidip gitmeyeceğinize karar veriyor? Oldu canım başka isteği var mıymış?!

Üzüntüye iyi gelen serumun adı neymiş ismini istiyorum dönmen için kendisini acındırıyor gerçekten çekilen acıyı dillendirmek kolay değildir öyle hayatını zehir eden birini düşünmemelisin

Aman bee yalancının tekı .
Küçükken bende ayrılınca hastaneye kaldırıldım dıye yalan söylerdım .

Boşver bitmiş , tekrar yaşama aynı şeylerı .
Zaten mutlu olamazsın böyle biriyle .

Evet zaten zor olur bu saatten sonra. Çıkma tarihimizi dövme yaptırmış. Ama hala barışma yanlısı da konuşmadı. Aşırı dengesiz ben de istemiyorum artık hayatımda ama daha acı taze..

Üzülmeye degecek bi adam değil bence.
Saçma sapan ego, ajitasyon, yalan, zayıf karakter yetmez gibi bi de size mal muamelesi yapıyor.
Bence hayırlı bi ayrılık olmuş.
Sadece alışkanlık yaşatıyor bu üzüntüyü size, salın ipini gitsin

Evet bu acıtasyonu anlayamıyorum. Bende üzülüyorum günlerdir ağzıma lokma alamıyorum söylüyo muyum.. acındırcağıma çıkma tarihimizi bile dövme yaptırıp atcağına özür dileseydi ama burnu düşse almaz

İşte sen onu olumlu anlamda değiştirirsin o da kendini senin sahibin sanar.Bu ne ya onlar yok diyince istediğimizi yapmayacak mıyız. Ben artık taviz vermiyorum valla. Yok gitar çalma yok şunu yapma yapıyorum giderse gitsin onay almak zorunda değiliz

Evet.. güya hayatının merkezindeydim de noldu sanki. Bunaltto baskılarıyla bi de kendi ayrıldı. Hep de çelişkili konıştu devamında..

Ailene senin namus hakkında zarf atıp mide bulandırmaya çalışan adamdan herşey beklenir. Ya abin onun o lafına bakıp sana bir zarar verseydi ???? Bunun hesabını kim verirdi ??? Hayatına devam et . Kendi seviyende özgüvenli merhametli bir insan bul lütfen

Haklısınız. Bana konuşabilirdi her şeyi de aileme karşı seviyesi düşmemeliydi. Ne iması bu aileme yalan mı söyliycem ben..

Üzüntüye iyi gelen serumun adı neymiş ismini istiyorum dönmen için kendisini acındırıyor gerçekten çekilen acıyı dillendirmek kolay değildir öyle hayatını zehir eden birini düşünmemelisin

Evet benim en zayıf noktamın vicdanımın olduğunu bildiği için galiba böyle davranıyo ne yapacağını iyi biliyo..

Şu kısma kadar okudum.
Bunu yapan bi erkek arkadaşım vardı vakti zamanında. Yani ayrılık acısını(!) gözüme gözüme sokmaya çalışan.
Nasıl itici bir şey bu? Cidden şuna üzülüyor musun?

Yok hayır şovlarına değil. Ama gerçekten yapayalnız bir insan olduğunu biliyorum.Onu çekip çeviren bendim çünkü. Şu an boşlulta olduğunu biliyorum. Haklı da olsam üzülüyorum senden sonra kimse yok derdi hala öyle diyo dövme yaptırması zaten şok etti. Artık dönmeye de yüzü yok zaten bence.. ben de aptal aptal ona üzülüyorum kendime kızsamda

Back
X