- 15 Nisan 2017
- 333
- 126
- 103
Merhaba, geçen bir derdimi paylaşmıştım. Erkek arkadaşım basit bi ego meselesi yüzünden terkedip gitmişti. Özetlemek gerekirse tatile gitmiştim kız arkadaşlarımla onunda onayıyla, 2 gece konsere katılmama bişey demeyip 3.süne beni silersin gidersen demişti ben de gittiğimi söyledim.Her yerden resimlerimizi silip bitti deyince ağlayıp geri dönmüştüm odama. Somra kızlar beni götürümce hikayelerden birinden görmüş benim şifremi biliyodu ve beni engelledi olaylar büyüdü de büyüdü. Bana aşıktı üstüme titrerdi ama bana sahibimmiş ben de onun kölesiymişim gibi davrandı. Hoş olmayan şeyler söyledi.. geçen gün de aradı ben yanlışlıkla resmine bakarken aramıştım ondan aramış..çok kötüydü sesi ağlıyodu. Hayatının merkezindeydim çünkü bana umut ışığımsın derdi ilk aşkıydım. Serum yemiş günlerce bu kadar zor olcağını tahmin edemedim dedi.. çok pişmandı keşke böyle olmasaydı dedi ben de evet ama bunu sen seçtin böyle olması gerekiyomuş seni artık suçlamıyorum dedim...elden ne gelir gururumu kırdı ailemde sildi onu böyle olunca çünkü abime de size her şeyi doğru anlattı mı demişti... Vicdanımın rahat olması gerekirken kendi üzüntümü yaşayamayıp onun üzüntüsünü düşünüyorum hep çünkü onun hayatını çok değiştirmiştim olumlu anlamda şimdi yapayalnız kaldı kendi yüzünden ama kendimi onun yerine koyup anlıyorum bende yaşamıştım bu acıyı hele onun gibi psikolojisi de çok yerinde olmayan biri için çok zor...Her şeyi arapsaçına döndürdü. Bi düzeliyorum bi çok mutsuz oluyorum ne yapmam gerek hiç bilmiyorum...