Kendimle savaşıyorum(sigara)

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
Merhaba Arkadaşlar sigarayı bıraktım. Ama öyle aniden oldu. Pazartesi paketim bitti bir daha almadım. Açıkcası yapılan zamlar yüzünden her aldığım pakette vicdan azabı cekiyordum.

Şuan kendimle savaşıyorum resmen Markete gidip almamak için. Hem parama acıyorum hemde eğer başlarsam kendime olan güvenim gidecek irademe sahip çıkamadım diye. Ama yemeklerden sonra, arkadaş ortamında , gece uyumadan önce ve uyanır uyanmaz çok eksiklik hissediyorum :( tam olarak ne zaman beynimden silebilirim teşekkürler..

Canin sigara istediginde onun yerini dolduracak birsey bul. Su ic, spor yap, kuruyemis ye. Saglikli olmanin ne kadar guzel.birsey oldugunu hatirlat kendine. Kisisel bakimlar yap. Enerjinin somurulmedigini fark et. Sigaranin senden neler goturdugunu hatirla. Sigara icmiyorum diye karamsar olmak yerine sigara icmemenin sana kazandirdiklarini dusunerek mutlu ol.

Canin sigara istediginde onun yerini dolduracak birsey bul. Su ic, spor yap, kuruyemis ye. Saglikli olmanin ne kadar guzel.birsey oldugunu hatirlat kendine. Kisisel bakimlar yap. Enerjinin somurulmedigini fark et. Sigaranin senden neler goturdugunu hatirla. Sigara icmiyorum diye karamsar olmak yerine sigara icmemenin sana kazandirdiklarini dusunerek mutlu ol.
Ah çok teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için..

Back
X