Kendine bakıp özen göstermek

Kediler_efendisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2016
402
296
103
40
Merhaba,

Lütfen,öncelikle rica ediyorum konu taşınmasın,çünkü dert ise,buda benim derdim..napayım,yanlış bir evlilik sonrası ikinci eşimle gecmişi unutmaya çalışıyorum.

Fakat,gerek eski sorunların vermiş oldugu vede gerkse kendimi zor tutmamla yiyerek aldıgım kilolar,tüylenme problemi var halettmeye çabalıyorum.

Fakat ben daha disiplinli olmak istiyorum,mesela eskiden zevkle kitap okurdum,az'da olsa spor yapardım ve daha canlıydım sanki,ama bu mutsuz evlilik ve ondan sonra ki ceremesi enerjimi emdi sanki.

Motive edermisiniz?

Kendinize nasıl bakıyorsunuz?

Nasıl seviyorsunuz dertleriniz arasında herşeye ragmen kendinizi?

Spor olsun hobiler ve kişisel bakıma daha özenle yaklaşımı nasıl halediyorsynuz?Saç baş giyim kuşam.

Geniş çaplı oldu biliyorum ama aklınıza gelebilecekler ne ise tavsiyelere açıgım.

Sabah yürüyüş yapıyorum komsularimla arada kahvaltı arada ikindi çayı. kızlarla AVM'ler. Gece eşim çalışıyor bana gelirler film izleriz. Sonra bütün makyaj malzemelerini çıkarıp bi guzel stres atarız. Çalışmayınca insan boyle seylere sarıyor.

bence bir işe girin kendi paranızı kazanmak ve kazandığınızı harcamak size güven verecektir
bir de hep yorgunsanız ve tüğlenme de varsa bence kan değerlerinizi ölçtürün belki bir vitaminin eksikliği size böyle hissettiriyordur ve belirtiler gösteriyordur
mutlaka spora başlayın
giyim kuşamınız için de dışarı çıkıp alışveriş yapın oturduğunuz yerden internetten giysi almayın
aktif olun hayata karışın

Yani genel olarak barışıksın kendinle

Yerine gore diyelim. En guzeli kalbi temiz tutmak. Aynaya baktiginda ben iyi bir insanim kendimi seviyorum ve iyi seyleri hakediyorum diyebiliyorsan tamam. Pozitif enerji pozitifligi ceker. Olumlama hap. Olmasini istedigin seyleri oluyormus gibi bir ksgida yaz.
Mesela arkadas cevrem guzel ve onlarla cok iyi anlasiyorum.

Kitap okumayi seviyorum ve buna vakit ayiryorum gibi. Gercekten ise yariyor

Stres bastikca dua meditasyon en sevdiğim ve işe yarayan şeyler bende
Sacimi uzatmayi cokseverimm aktardan yağ alır surerim
Spor en önemlisi yeni tarifler deneyip kendimi mutfaga atmak ve komsularimla paylaşmak bunlar beni mutlu eder
En azindan bi göz kalemi olmadan kendimi soluk hissederim hafif makyaji severim
Ve agda zamanimi geciktirmemeye çalışırım bazen uzadigi zaman araya biseyler giriyo illaki canimi çok sikar çünkü kila tuye dayanamam
Bide kizlarala hamama gideriz arada bi :) buda beni mutlu eder

Bakım temizlik bunlar benim için önemli çünkü saldigimda bi daha toparlanamiyirum.:D

Stres bastikca dua meditasyon en sevdiğim ve işe yarayan şeyler bende
Sacimi uzatmayi cokseverimm aktardan yağ alır surerim
Spor en önemlisi yeni tarifler deneyip kendimi mutfaga atmak ve komsularimla paylaşmak bunlar beni mutlu eder
En azindan bi göz kalemi olmadan kendimi soluk hissederim hafif makyaji severim
Ve agda zamanimi geciktirmemeye çalışırım bazen uzadigi zaman araya biseyler giriyo illaki canimi çok sikar çünkü kila tuye dayanamam
Bide kizlarala hamama gideriz arada bi :) buda beni mutlu eder

Bakım temizlik bunlar benim için önemli çünkü saldigimda bi daha toparlanamiyirum.:KK70:
cocuk varmi sizde ayrica tebrik ederim hayat dolusunuz

Back
X