Cok teşekkür ederim. Hayırlısı olsun hakkında.
Allah razı olsun. Artık pek uyumuyorum. Gece bebek emziriyorum sabaha karşı uyuyunca da namaz kılıp keraat çıkana kadar koşuyorum ama evin içinde

yabancı müzik açıyorum iyi oluyor. Çocukların 4unu okula götürünce iki küçükle öğle uykusu uyuyorum ya da kızımı emzirirken siziyorum :)
4u okulda tam gün. 2 küçükle kalıyorum ev işi de yapmıyorum. Çoğu insandan rahatım aslında.
Eğer kendimi bırakır diyet spor yapmazsam mutsuz biri olup çocuklarımı ve eşimi de mutsuz ediyorum buna hakkım yok. Ayrıca eşimin de beni evlendigim şekilde görmeye hakkı var. Adam demesin 38 beden evlendim şimdi 46 diye. Ayrıca sağlıklı anne sağlıklı Çocuklar...
Amin hayırlısı olsun inşallah.
Yok canım ders çalışıyorum. Hakimlik sınavına hazırlanıyorum. Buraya da girdim ama pek yazmadım malum taşlamaya meraklı çok insan var :)
Topla hemen o zaman
Yok tek tek :) uyuduklarinda koşuyorum bazen de ufaklığı kucağıma alıp müzik açıp hep beraber hoplayıp zipliyoruz. İpin ucunu bıraksam çok kilo alırım diye son 10 senem böyle geçti. Kuruyemiş çok yiyorum belki ondandır enerji.
6 küçük çocuk. 3 ilkokul 1 anasinifi 2 de bebek
Yok insan olanindan
Pozitif düşünmezseniz olmaz da. Valla spor salonuna gidip saatlerce spor yapmak için uykumdan bile vazgeçerdim. Evde bebek olunca elim ayağım bağlı gibi oluyor yine de kendimden vazgeçmiyorum. İlk zamanlar zor oluyormuş ama sonra geçer diye düşünüyorum. Ben oldum olası sporu ve sağlıklı beslenmeyi çok seviyorum ama strese girdiğimde de deli gibi abur cubur yerim. O yüzden de hiç çok zayıf olmadım. Ama aşırı kilo da almadım.