kendine bakmayan esiniz olsa

Dolabini en baştan istediginiz tarzda güncelleyin. Sevmediginiz parçaları atın. Mecbur eline ne gelirse onu giyecek. Ama saç baş kişisel bakım için adam akıllı sakin ve uzlaşmacı olarak bı konuşun derim. Altta yatan sebep nedir öğrenmek lazım.

Yetişkin bir adamdan bahsettiğinizin farkındasınız değil mi ? Adam da karısının beğenmediği her kıyafetini atsın o zaman; olur mu öyle şey ?

Bu çok ciddi bir saygısızlık. Kimsenin bir başkasına ait eşyayı, ondan izinsiz almaya ve atmaya hakkı yok.

Yetişkin bir adamdan bahsettiğinizin farkındasınız değil mi ? Adam da karısının beğenmediği her kıyafetini atsın o zaman; olur mu öyle şey ?

Bu çok ciddi bir saygısızlık. Kimsenin bir başkasına ait eşyayı, ondan izinsiz almaya ve atmaya hakkı yok.
İzinsiz atsın demiyorum ki. Madem saygısızlık o zaman hiç karismayacak giyimine. Ortak paydada bulussunlar diyorum. Hiç olmadı tişört pantalonu kombin yapıp assin. Adam askıdan aldığını direkt giyer.

Kişisel bakımına özen göstersin yeter denilmez bu durumda.
Konu sahibi “Eşim klasik giyiniyor ben spor giyinsin istiyorum.” demiyor ki .
İnsan yataktan kalktığı gibi de gitmez gitmemeli.
Her şeyin bir adabı olur .
Ben sizi haklı buldum S Se_n_299
Bugün 70 yaşlarında yaşlı bir amca gördüm jilet gibi takım elbisesini giymiş gözünde gözlük elinde baston boynunda fular dergi kapağından fırlamış gibiydi. Hava da 30 derece. İnsanın içinde olması lazım galiba ya.
S Se_n_299 pijama takımlarını yenile artık çok şık takımlar var sen el atmalisin kendisinin içinden gelmeyecek belli.

kocaniz kendine bakmasa kılık kiyafetine hic onem vermese ve umursamasa tavrınız ne olur. vurdumduymaz mi olursunuz tavır mı alırsınız. ben kendime disarda önem veririm elimden geldigi kadar ama eşim cok paspal giyinir ama her zaman degil onemli bi yere giderken yine kot tshirt falan hadi uyduruyo ben kiziyorum diye bugun çocuğumun karne gunu okula oyle bi giyinmiş gelmiski evde tartistik resmen yatip kalktığı kıyafetlerle gelmis. sizce haksizmiyim bu ne hal dedim sac bas daginik. karne resmi cekilecektik. illai ben mi giydireyim ya orda arkadaslarimda var onların esleri gayet duzgun giyinmiş gelmis benimki birseyi yok gibi cikmis gelmis. disarda bile oyle ancak kıza kıza duzelttiriyorum. ve umursamiyo banane grand tuvaletmi giycem diyo esofman da degil pijama giymis gelmis yani
Ben size hak verdim. Böyle yerlerde biraz özenli olmak gerek. Tamam takım giysin gelsin değil ama çok güzel vücuduna yakisan eşofman takımı alıp giyebilir sonuçta. Böyle apaçi tarzı bişey değil 😂 kızımın sınıf arkadaşının anneside kendine özen göstermez bugün eşiyle gelmiş okula eşi çok bakımlı biriydi işte farkedliyor illaki.

kocaniz kendine bakmasa kılık kiyafetine hic onem vermese ve umursamasa tavrınız ne olur. vurdumduymaz mi olursunuz tavır mı alırsınız. ben kendime disarda önem veririm elimden geldigi kadar ama eşim cok paspal giyinir ama her zaman degil onemli bi yere giderken yine kot tshirt falan hadi uyduruyo ben kiziyorum diye bugun çocuğumun karne gunu okula oyle bi giyinmiş gelmiski evde tartistik resmen yatip kalktığı kıyafetlerle gelmis. sizce haksizmiyim bu ne hal dedim sac bas daginik. karne resmi cekilecektik. illai ben mi giydireyim ya orda arkadaslarimda var onların esleri gayet duzgun giyinmiş gelmis benimki birseyi yok gibi cikmis gelmis. disarda bile oyle ancak kıza kıza duzelttiriyorum. ve umursamiyo banane grand tuvaletmi giycem diyo esofman da degil pijama giymis gelmis yani
Siz zaten söylüyorsunuz anladığım kadarıyla, ama rahatına aşırı düşkün biraz da tembel herhalde bu konuda. Ben olsam günlük hayatta karışmazdım, bırak pejmurde giyinsin ama karne günü nikah vb özel davetlerde grand tuvalet olmasa da temiz ve düzgün içinde de yine biraz rahat edebileceği bir kıyafet çıkartır "şunu giy" derdim. Çünkü bazı erkeklere böyle yönlendirme gerekiyor sanki. Bu arada, çok eskimiş sökük vs bir şeyleri varsa ya tamir eder ya da çaktırmadan çöpe atardım. (bunu öyle hepsini bir anda yapmayın, arada sırada çok eskimiş vs şeyleri diyorum) Bir de kirli kıyafetleri bir iki gün üst üste giyme huyu varsa (benim eşim gibi) üzerinden çıkardığı an böyle adeta havada yakalayıp makineye atın ki ertesi gün onu geçirmeye kalkmasın tekrar üzerine.

images (8) (4).jpeg

Benim gözümde bu canlanmıştı, ne yalan söyleyeyim :KK53:

Screenshot_20230617-105111_Chrome.jpg

Ama sanırım böyle bir şey. Siyah olduğu için pantolon gibi duruyor olabilir. Bana eşofmandan daha mantıklı geliyor bunu giymek. Eşofman algım da polyester/naylon kumaşlar.

Vücut temizliği bakımı kısmına katılıyorum ama beğenmediği kıyafetleri eşine sormadan kaldırmak sıkıntı olabilir,benim rahat ettiğim kıyafeti eşim alıp atsa kavga çıkar.
O giymiyor ben giyiyorum.
Bence bu kadar kıyafetine müdahale etmek haksızlık.
Bide bebek gibi akşamdan kıyafet hazırlamak nedir bu kocalara anlamış değilim
5 yaşındaki kızım kendi seçip giyer dışarı çıkarken ve okula giderken

Kaliteli şık bir esofman olsa bir nebze iyiydi ama pijama kesinlikle olmaz pijamayla ben eşimi markete bile gondermem. Hatta şu deniz şortları varya diz ustu onunla bile evden cıkamaz. Misafir gelince de aynı sekilde pantolon giyer kendi ailesi gelirse uzun eşofman giyer. Ortama gore giyinmek onemli bu da saygınlıgın bir parcası sonucta. İlk intibayı giyim ve kisisel bakıma gore veriyoruz. Anlayana kadar anlatın dolabını da elden gecirin..

Nerde ne giyeceğini bilmeyecek kadar sığ hiç bir insana saygı duyasım gelmiyor.
Kötü bir özellik belki ama direk soğuyorum.
Öz değer, öz saygı bu. Ama erkeklerin yüksek bir çoğuluğunda var ne yazık ki.
Kendilerini her halleriyle yeterli, iyi görüyorlar.
Bir gömlek, bir pantolon giymek gerçekten zor değil.

Yani yok artık pijamayla okula gelen eşe de tamam denemez ya. Tabiki kişisel temizlik önemli ama kim dışarda eşinin pijamayla olmasından veya üstü başı dağınık olmasından rahatsiz olmaz ki? Bence çok haklısınız konu sahibi. Eşinizle çok ciddi konuşmanız gerek.

Kusura bakma istemsizce guldum. Yatip kalktigi kiyafetlerle gelmis deyince. Sahsen ben umursamazdim. Nasil rahat ediyorsa oyle giyinsin gercek diyorum bak. Bosverin bir insanin nekadar ustune giderseniz okadar cok devam eder ben bunu anladim yani. Birakin nasil isterse ama illaki degissin istiyorsaniz emir vererek degil de daha farkli yollarla deneyin? Ornegin bugun karne gunu mesela... cilve yapin ve deyin ki.. bugun ceki duzen verirsen kendine, aksama surprizim olucak sana... sizde aksam guzel giyinin ve onunla eglenceli vakit "gece" gecirin yani mutlu edin onu.. anlayacaktir elbet.

Vücut temizliği bakımı kısmına katılıyorum ama beğenmediği kıyafetleri eşine sormadan kaldırmak sıkıntı olabilir,benim rahat ettiğim kıyafeti eşim alıp atsa kavga çıkar.
O giymiyor ben giyiyorum.
Bence bu kadar kıyafetine müdahale etmek haksızlık.
Normalde evet, ama konu sahibesinin anlatımından benim gözümde dizi çıkmış, belki delinmiş, rengi solmuş, kırış kırış kıyafetler canlandı açıkçası.
O tarz kıyafetlerle insan içine çıkıyorsa varsın haksızlık olsun. İnsan içine çıkmak şöyle dursun, evde benim yanımda giymesi asıl bana haksızlık.

Back
X