Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem ki...
Zor soruymuş.
Ben kendimi çok severim,çok beğenirim. Tipimi ve bazı huylarımı çok beğenirim.
Bazı konularda kendimi çok takdir ederim. Çok çalışkanımdır,yumuşak huyluyumdur mesela. Etliye sütlüye karışmam.
Ben bu kadar iyiysem insanların benim kişiliğime,alışkanlıklarıma,huylarıma müdahale etmesine izin vermem.
Bu kendine değer vermek mi oluyor işte onu bilemedim.
Karışmam da karıştırmam da!tatli şey seni :)
o etliye sütlüye karışmamayı bi öğrensem ben de çok tatlı olurmuşum :)
Ne güZel Can'ım bunu yapabilmenKarışmam da karıştırmam da!
Sen niye karışıyorsun şekerim elaleme?
Sana müdahale edilse hoşuna gider mi?
Hı hı,he he de geç.
Hep mi böyleydiniz yoksa zamanla tecrübelerle mi böyle olduBen kendine değer vermeyi ; salt kendini düşünmek , kendin için yaşamak , önceliği kendine vermek olarak görmem .
Yani ters mantıkta biri için bir fedakarlıkta bulunuyorsam ya da şartlar gereği önceliği onun isteklerine vermişsem , bu kendime verdiğim değerden eksiltmez .
Bu ince bir ayar gerektirmiyor . Yani saçını süpürge etmekle , hep başkaları için yaşamakla ... bu dediğim çizgi arasında dağlar kadar mesafe var.
Kendimi severim.
Kendimi eleştiririm.
Kendimi takdir ederim.
Kendime kızarım.
Hepsi bir değer verme biçimi benim için.
Niye ki?Ne güZel Can'ım bunu yapabilmen
Hep mi böyleydiniz yoksa zamanla tecrübelerle mi böyle oldu
Ben insanlar kırılmasın diye çok düşünen bi insanım dolayısıyla bi çok Zaman kendimden ödün verdiğim oluyor yani tavır yapmaları surat asmaları yada üzülmeleri bunlara gelemiyorum ya da kafama takıyorum böyle olacağına en iyisi kırmıyım hayır demiyim diyorum öyle olunca da rahat olmuyorum o Zaman'da kendime haksızlık ettiğimi düşünüyorum benim durum karışıkNiye ki?
Bence böylesi daha kolay.
Öbürü daha zor,o onu mu dedi,bu şunu mu yaptı,ötekisi gitti mi,vardı mı,niyeydi,nasıldı,niçindi????
Oyyyy oyyyyy!!!!
Hayatta daha önemli işlerim var benim.![]()
Genelde kendine değer veren insanlar dışarıdan bakıldığında hemen belli oluyor farklı bi ışıkları oluyor sanki çözemediğim sanki böyle insanlara diğer insanlar da daha çok saygı duyuyor gibi geliyor banaİşte benim konum dedim başlığı görünce:) Benim hayat felsefem kendine değer vermektir çünkü.Bana göre her insan herkesten çok kendisine değer vermelidir.
İnsan ilişkileri mühimdir. Herkes birbirine yeri gelir destek olur, yeri gelir iyilik yapar. Ama sürekli gergin, kötücül, hayatıma müdahale eden, beni negatif doğrultuda etkileyen insanları kendimden uzak tutarım.
İyilik yaparım, yeri gelir fedakarlık da yaparım, çok yaptım da. Ama kendimi kimse için feda etmem. Fedakarlıkla kendini feda etmek arasında ince bir sınır var ve ben bunun aşılmasına izin vermem. Herkes bu hayata bir kere geliyor ve en güzel şekilde yaşamaya hakkı var çünkü.
Beni birileri aşağılamaya kalkarsa dur derim. Çünkü ne olduğumu ya da olmadığımı bilirim. Başkasının haddi değil beni aşağılamak
Daha çok uzar bu liste de anafikir belli, ordan türetilir işte...
Elbette hepimizin kırmaktan korktuğu kişiler var hayatta.Ben insanlar kırılmasın diye çok düşünen bi insanım dolayısıyla bi çok Zaman kendimden ödün verdiğim oluyor yani tavır yapmaları surat asmaları yada üzülmeleri bunlara gelemiyorum ya da kafama takıyorum böyle olacağına en iyisi kırmıyım hayır demiyim diyorum öyle olunca da rahat olmuyorum o Zaman'da kendime haksızlık ettiğimi düşünüyorum benim durum karışık