kendine engel olmak

Lipbalmi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
405
82
643
kızlar sevgilimle kavga ettiğimiz zaman mutlaka hep o haklı oluyor. çünkü ben sinirlerime engel olamayıp onun sakin tavrından da yararlanıp üzerine gidiyorum. sonra o çok sinirlenince bir daha uzun bir süre düzelmiyor ve hep ben özür dilemek zorunda kalıyorum. ama ne kadar özür dilersem barışmak için adım atarsam atayım yumuşamıyor. yapım bu senin gibi olamıyorum diyor. aslında ben onu rahat bıraksam haklı da haksız da olsam biraz uzak kalmayı aramamayı mesaj atmamayı başarsam belki herşey daha kolay olacak.. siz nasıl yapıyorsunuz yani içiniz içinizi yerken, küs durumdayken olayları akışına bırakmayı nasıl başarıyorsunuz. başka birşeyle ilgilenerek mi nasıl kendinizi motive edip onun adım atmasını sağlıyorsunuz. bence bu ilişkiler için çok çook önemli. yoksa bu gidişle kendime güvenimi yitireceğim.. dünden beri yine mahvoldum ama adam nuh diyor peygamber demiyor. off off ne zor..

iliskide taktik diye bisey var maalesef eger iyi gitmesini istiyosan bi kac ufak taktik uygulayabilirsin

Kendini baska seylerle ugrastir.. surekli ilk adimi sen atarsan bunu aliskanlik haline getirir..
Sen hakli olsanda olmasanda.. artik bir nevi agalik moduna gecer..
Kendine engel olmak icin baska sevdiklerine vakit gecir, baska seylerle ugras.. ne biliyim alisveris, spor, gezi, calismak..
onu dusunmeni engelicek ve cok sevdigin seyler yap... zaten ilk bir iki gun zorlanirsin.. sonra inan bana bi bakmissin sende onun gibi alismissin.. :)
Baktin ki hic olmuyor.. al karsina konus.. ama sen sen ol.. asla gururunu ve guvenini kimse icin bosa sayma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…