arkadaşlar evlendikten sonra bende garip bir huy gelişti:) alışverişe çıkıyorum, aldığım şeyleri hediye paketi yaptırıyorum,bi güzel süslüyolar. eve gelince ya da canım sıkılınca onları açıp mutlu oluyorum. ilk defa görüyomuş gibi.Nasılım???
beni bu hala ne alacağını bilemeyip hiç hediye almayan kocam getirdi!!! (3yıl)deneyin belki sizinki mesajı alır:)
Bende kendimi mutlu etmek için sürekli birseyler alırım kendime ama hediye paketi falan yaptırmam.Canım sıkkın olduğunda deli gibi alışveriş yaparım...Kadınlar için normalmiş butatlicadiarzu
genelde ben de yaparım özellikle birşeyi başarmışsam...ama bu dondurmada olabilir giysi de olabilir işin büyüklüğüne bağlısengözlerimebaksanab ama hediye paketi yaptırmak hiç aklıma gelmemişti...denicem bak bunu :dance:
ben de hediye alırım kesinlikle kendime zaten alışverişe bayılmayan kadın yoktur valla saatlerce alışveriş yapabilirim hiç yorulmadan aşkım bu durumdan çok şikayetçi mağazada ellemediğim kıyafet kalmıyo ona da gına geliyo artık :)
arkadaşlar evlendikten sonra bende garip bir huy gelişti:) alışverişe çıkıyorum, aldığım şeyleri hediye paketi yaptırıyorum,bi güzel süslüyolar. eve gelince ya da canım sıkılınca onları açıp mutlu oluyorum. ilk defa görüyomuş gibi.Nasılım???
beni bu hala ne alacağını bilemeyip hiç hediye almayan kocam getirdi!!! (3yıl)deneyin belki sizinki mesajı alır:)
bende kendime sürekli hediyeler alırım deli gibi alşveriş yaparım.moralim bozuksa ne aldığımı gözüm görmez bilesenağlama
eşime,çevremdekilere hediye almaya bayılırım...
ama eşim bana öyle hediyeler falan nerdeeee hayatta almaz:mymeka:
bu hediye paketi fikrini tuttum süpermiş:icecream:
belki kocamda beni öyle kendime aldığım şeyleri açarken görür.kafasına dank eder:sm_cool:
4 yilda tek bir hediye bile almadigim kocamdan iktikam alircasina elime gecen her fisatta kendime hediye aliyorum ve bundanda mutlu oluyorum oh olsun ona!