5 aydır baraber olduğum erkek arkadasımı, çok yakın kız arkadaslarımdan biriyle tanıştırdığımda ona asıldığını ilgi duyduğunu hissettiğim için ayrıldım.Oda o kadar kolay vazgeçti ki zaten benden, hislerimde yanılmadığımı anladım. Özgüvenim o kadar düştü ki. Toparlayamıyorum. kendimi ezik ve çirkin hissediyorum. Bu güne kadar böyle birşey yaşamamıştım. Çok zoruma gitti. Dürüst olmam gerekirse normalde o kadarda onu beğenmezken arkadaşımın herşeyini çok kıskanmaya başladım
istemsizce fotolarına bakıp inceliyorum kızı. Ve onunla görüşesim gelmiyor artık. Görüşmüyorum. Beni bu konuda anlıyor musunuz bilmiyorum ama ben bunu atlatmak istiyorum hemen.
O adamdan o kadar nefret ediyorum ki. Geçen gün genitalim de bir siğil farkettim minik birşey. Bugun doktora gittim ve HPV olduğumu öğrendim.
Sağolsun bana pek güzel hediyeler bıraktı arkasında. Şimdi cuma günü doktora gidip, uyutulacağım ve yaktıracağım siğili. Çok korkuyorum. Sürekli aklımda bu konu da.

O adamdan o kadar nefret ediyorum ki. Geçen gün genitalim de bir siğil farkettim minik birşey. Bugun doktora gittim ve HPV olduğumu öğrendim.
Sağolsun bana pek güzel hediyeler bıraktı arkasında. Şimdi cuma günü doktora gidip, uyutulacağım ve yaktıracağım siğili. Çok korkuyorum. Sürekli aklımda bu konu da.