Kendine söz geçiremeyenler

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.507
53
28
Kendine söz geciremeyenler var mi benim gibi
Aşırı keyfime düşkünüm ve emek olmadan yemek olmuyor
İnsanlar sabahın 5inde kpss çalışıyor ben yatıp yuvarlanıyorum bir bakmışım öğlen olmuş. Ee evde anneme yardım şuydu buydu derken gün bittii :bicak:
Ders çalışmamak için fantastik uğraşlar buluyorum. Sandelyede yarım saat oturamıyorum bir bakmışım yine yatıyorum elimde kitap ama gözler gidiyor:olamaz:
Böyle böyle kpss kazanılır mı kızlar kendime çok kızıyorum. Sürekli söylememden rahatsız olanlar varmış ama lisansüstü eğitime de başlayacağım ben bu dirayetsizlikle miskinlikle ikisini de beceremem ben

Ben de yalnizken oyleyim ama bir arkadas olunca deli gibi konsantre olurum. Birlikte plan yapip calisabileceginiz bir arkadasiniz yok mu?

Ben üni okurken yurtta tek başıma asla çalışamazdım, sürekli dizi izlerdim yatardım her türlü kaytarırdım dersten. Ancak vize veya final zamanlarında kendimi şu meşhur kahvecilerden birine atar kahvemi alır çalışmaya başlayabilirdim zira o alanda da gelen insanların hepsi ders çalışmaya gelirdi. Kütüphane veya o tarz sessiz bir kahvecide çalışmak daha motive edici oluyor.

Back
X