Kendine vakit ayiramayan esim

Akşamları 19.30 da evde oluyorum.
Yemek ye, ders çalış vs saat 9-10 oluyor.
1 saat bile bir şey yapsak, elimi bırakmaz.
Tv izlerken bile elimi bırakmaz.

ne guzel esınız 5 te gelıyor
dun esım sehır dısındaydı gece 3 de geldı
normal ısten cıkıp gelmesı en erken 8 olur hep
bırtek pazar gunumuz var oda sehır dısında degılse

sızın esın ruh yası 90 sanırım
5 te gelıp tum gun sadece tv telefonla nasıl gün öldürebılıyor gül gıbı karısı var
bıraz gezmeye cıkın oyunlar oynayın
bır kahve yapın tv yı kapatın sohbet edın bakalım bu aksam :)

😂Bizim de tek ortak noktamız müge anlı. Akşamları eve gelince o gün mügede ne olmuş diye onu izleriz.

biz bir de geriden gelip izliyoruz :) normal de benimle dalga geçerdi eşim 1-2 ay önce bir baktım odadan mügenin sesi geliyor eşim sarmış :KK70: palu ailesini falan izledik baya da heyecanlanıyoruz olaylar olduğun da :) öyle yada böyle ortak bir aktivite sonuçta değil mi?

Sanıyorum eşinizle ortak ilgi alanlarınız yok. Sorununuz bu. Entelektüel olarak uyuşmuyorsunuz. Muhtemelen birbirinizi seviyorsunuz ama bu zamanla sevgiyi de bitirecek bir durum. Özellikle cinsellikte de uzaklaşmanız maalesef aranızı iyice açacak.

Benim eşim de akşamların kendisine yetmediğinden şikayet eder hep. Çok fazla hobisi, ilgi duyduğu şey var. Ve akşam sizin eşiniz kadar vakti yok. Yedide gelir işten yedi buçuğa kadar duş sofra hazırlama falan sürer. Yemekten kalkmamız sekizbuçuğu bulur. Çünkü yemek yerken bir taraftan iki bölüm dizi izliyoruz 😉 Sonra yarım saat otururuz karşılıklı, bazen sohbet ederiz bazen twitterda falan takılırız ayrı ayrı. Dokuz dokuzbuçuk gibi o hobi odasına gider, ben de ya ders çalışırım ya bir film bulur izlerim ya kitap okurum ya da kendi hobilerimle ilgilenirim, bazen de gider onun yaptığı işe salça olurum, fikir veririm. Onbir civarı geri gelir, yine bi yarım saat bir saat zaman geçiririz, sonra tumba yatak.

Sizin probleminiz birlikte bir şey paylaşmaktan keyif almamanız. Mesela onun okuduğu kitapları okusanız oturup eleştiri yapabilirsiniz birlikte. Ya da bir kitabı birlikte okuyabilirsiniz. Biz çok severiz mesela bunu.

Ben de buna katılıyorum. Ben başta kızardım oyun oynuyor diye. Şimdi o oynuyor ben de yanına oturup haber okuyorum. Bi eliyle de beni sever hep.

Aynen. Şimdi beraber savaş oyunu oynuyoruz çok güzel oluyor ne güzel de oluyor. Tabi iki taraflı gayret önemli o aşamadan.

Esinize normal zamanda ki hırsınızı cinsellik üzerinden çıkarmanız sizi birbirinizden daha fazla uzaklaştırmaktan başka bir işe yaramaz.

Film zevkiniz ayrı, kitapta da mı aynı şekilde? Şuan çok yapamasakta çocuklardan önce en çok yapmayı sevdiğimiz şey aynı kitabı okuyup üzerine konuşmaktı bizim.

Normalde eşimle farklı tarzda filmler seviyoruz ama ortak izleyeceğimiz filmler bulur izleriz muhakkak.

Ama konuşmadan geçen günler de rahatsız edici gerçekten. Ortak yapabileceğiniz birşeyler bulun, film yada kitap,. oyun da olabilir. Eşinizlede güzel bir şekilde konuşun bu durumu. Yine kendine vakit ayırsın ama bu kadar iletişim kopukluğu da iyi değil.

biz bir de geriden gelip izliyoruz :) normal de benimle dalga geçerdi eşim 1-2 ay önce bir baktım odadan mügenin sesi geliyor eşim sarmış :KK70: palu ailesini falan izledik baya da heyecanlanıyoruz olaylar olduğun da :) öyle yada böyle ortak bir aktivite sonuçta değil mi?
Aynen. Ben de eşime kızardım ne var bu kadında diye bir kaç sene önce şu küçük kıza tecavüz edip öldüren herifi izlerken bir baktım müdavimi olmuşum.

Ayda 9 kitap bitirmese ölür muymus
Hani hiç okuyamıyorum dese tmm da.
Çok bencil gerçekten ben olsam onla ilgilenmem ilişkiye de girmem ne bu hayat kadını muamelesi yapiyo

İyi geceler. Eşim sürekli kendine vakit ayırmadigindan bahsediyor. İşten 5te geliyor. Yemek ye derken 6 oluyor. Akşam haberleri izler sonra tvde takılır gündemi de tlfondan twitter'dan bakar bi saat. Sonra ayda 9 kitap bitirme hedefi koymuş kitap okumam lazım der. Yani akşamları çok dolu.
Bu işleri arasında bn önceliği olmadım.mesela uzanırken yanına gidip sarılmak istesem şakayla bi rahat bırakmadın der. Önceki gün gece ilişki için yanıma geldi ben sonra dedim. bu akşam da saat gece 1i geçiyor gelmiş güya benimle ilgileniyor ben çünkü son sıradayım bn de uyuycam dedim yüz vermedim sabah 7de uyanıcm.
Sonra bikaç bsy daha dedim. Bu haftasonu zten anneme gidecektim. Ben cuma anneme giderim pazar akşamı almaya gelirsin bu arada da kendine vakit ayırirsin dedim. Bu yine tavır yaptı.

Bu kadar bireysel takılmak istiyorsa evlenmeseydi. Ben ona kitap okumasın tv izlemesin demiyorum.
Yine bıkac sefer bu salonda film izliycm biraz kitap okurum sen uyu istersen dedi. Film zevkimiz uymuyor o yüzden bu gece kendim takılayım dedi o gece yatağa gelmedi. Salonda uyudum gece 3u geçiyordu rahatsız etmiym yım seni dedim diyor.

Böyle. Artık sıkıldım 1.5 yıllık evliyiz. Bazı günler hiç konuşmadan geçer resmen tv tlfon kitap. O bunları yaparken ben de kendime iş bulurum. Ses etmesem sorun yok. Ben paylaşımımiz daha çok olsun isterdim. Birlikte mutfakta bsyler yapmak konuşmak. Günler böyle geçiyor

Çocuk olduğunda ne yapacak çok merak ediyorum biz eşimle beraber kahve içebilmek saatin 11 olmasını bekliyoruz,o saatte ancak ikisi de derin uykuda oluyor.

Çok şımarık davranıyor,kendine vakit ayırmayı çok yanlış anlamış. Kendine 8 saat ayrılmaz günlük ortalama 1-2 saat yeter.

Ayda 9 kitap bitirmese ölür muymus
Hani hiç okuyamıyorum dese tmm da.
Çok bencil gerçekten ben olsam onla ilgilenmem ilişkiye de girmem ne bu hayat kadını muamelesi yapiyo

İlgilenmeyip sevişmeyeceğiniz adamla neden evli kalıp ikinize de eziyet edeceksiniz ki?
Hayır böyle yaparak adamın burnunu sürteceğinizi mi sonra size kul köle olacağını mı sanıyorsunuz? Yok öyle bir dünya, iyice uzaklaşır eninde sonunda evliliği bitirirsiniz bu pasif agresif tavırlarla.

İyi geceler. Eşim sürekli kendine vakit ayırmadigindan bahsediyor. İşten 5te geliyor. Yemek ye derken 6 oluyor. Akşam haberleri izler sonra tvde takılır gündemi de tlfondan twitter'dan bakar bi saat. Sonra ayda 9 kitap bitirme hedefi koymuş kitap okumam lazım der. Yani akşamları çok dolu.
Bu işleri arasında bn önceliği olmadım.mesela uzanırken yanına gidip sarılmak istesem şakayla bi rahat bırakmadın der. Önceki gün gece ilişki için yanıma geldi ben sonra dedim. bu akşam da saat gece 1i geçiyor gelmiş güya benimle ilgileniyor ben çünkü son sıradayım bn de uyuycam dedim yüz vermedim sabah 7de uyanıcm.
Sonra bikaç bsy daha dedim. Bu haftasonu zten anneme gidecektim. Ben cuma anneme giderim pazar akşamı almaya gelirsin bu arada da kendine vakit ayırirsin dedim. Bu yine tavır yaptı.

Bu kadar bireysel takılmak istiyorsa evlenmeseydi. Ben ona kitap okumasın tv izlemesin demiyorum.
Yine bıkac sefer bu salonda film izliycm biraz kitap okurum sen uyu istersen dedi. Film zevkimiz uymuyor o yüzden bu gece kendim takılayım dedi o gece yatağa gelmedi. Salonda uyudum gece 3u geçiyordu rahatsız etmiym yım seni dedim diyor.

Böyle. Artık sıkıldım 1.5 yıllık evliyiz. Bazı günler hiç konuşmadan geçer resmen tv tlfon kitap. O bunları yaparken ben de kendime iş bulurum. Ses etmesem sorun yok. Ben paylaşımımiz daha çok olsun isterdim. Birlikte mutfakta bsyler yapmak konuşmak. Günler böyle geçiyor

İşten 5 te gelen adam da vakit bulamıyorsa biz ne yapalım, en erken eve gitme saati 7...

Taş taşımıyorsa gün içinde, gayet de herşeye vakit bulabilir diye düşünüyorum.

Bu durumu trip atmadan konuşmayı denediniz mi? Ya da bu kadar uyumsuzsanız neden evlendiniz?

Siz kocanızı tanıdığınızdan emin misiniz? Ortak noktada bulusamıyorsanız ne diye evlendiniz çok ilginç

eşiniz yalnız yaşamak istiyorsa evlenmeseydi. tamam anlarım, insanın ruh hali inişli çıkışlıdır. günü gününe de uymayabilir. ama 1 saat yalnız takılırsın konuşasın gelmez; daha sonra da bir sarılırsın 2 güzel muhabbetin belini kırarsınız. evlilik sadece ilişkiden mi ibaret?.. canı isteyince yanaşsın oh.. ne güzel dünya. var mı öyle şey. bu da bir nevi çıkarcılık. sinirlendim bak:KK11::kahve:

Her zaman bu şekil değil. Birlikte vakit geçirdiğimiz de olur ama geneli böyle.

İlgilenmeyip sevişmeyeceğiniz adamla neden evli kalıp ikinize de eziyet edeceksiniz ki?
Hayır böyle yaparak adamın burnunu sürteceğinizi mi sonra size kul köle olacağını mı sanıyorsunuz? Yok öyle bir dünya, iyice uzaklaşır eninde sonunda evliliği bitirirsiniz bu pasif agresif tavırlarla.
Sadece yatak iliskisi için gecenin köründe geliyormuş. Ben olsam ilgilenmezdim . Okusun kitaplarini

Back
X