Davranış Bozuklukları kendine ve esyalara vurma

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

CARMENNN

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
1.225
50
358
Adana
kızım ocak 21 de 3 yasını doldurdu..2013 dogumlu.. ve ocak basından bu yanına cok cabuk sinirleniyor ve hemen eliyle yuzunu sıkıor,koltuga vuruyor,halıyı yumrukluyor vss. örnekleri çoğaltabilirim.. gecen gun aglarken birden cıglık atmaya basladı ve onunde duran sandalyeyi yere fırlattı ve suan sesi kısık geziyorr...
nasıl çözebilirim??

Şuan tam olarak bi bilgi veremicem dersten hatırladığım kadarıyla açıklıyım bebeklerin evreleri var oral dönem anal dönem gibi. 3 yaşında da bir evre vardı tam hatırlamıyorum maalesef ki ama çok dikkat etmelisiniz hırcınlıgının sebebi o. İsterseniz bir araştırın:)

çok teşekkür ederim..zaten bu hafta pedegoga götürmeye karar verdim ama yinede arastıyorum şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…