- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi greengirll
akşam kendine zaman ayırarak atabilirsin yorgunluğunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaman kalmıyor ki akşamları....akşam kendine zaman ayırarak atabilirsin yorgunluğunu
Haftasonu iki günden bi günü rolantide geçirmeye çalışıyorum. Cmt veya pazar hangisi denk gelirse. Daha az ev işi ve yorucu olmayacak sosyalleşme şeklinde diyebilirim. Haftaiçi akşamları bir veya bir buçuk saat kadar bana vakit kalıyor. O zaman da çok yorgunsam yatıp dizi seyrediyorum çok yorgun değilsem kanaviçe yapıyorum. Çok dinlendirici oluyor. Genelde nette veya sosyal medyada takılmayı beynimi boşaltmak yerine daha çok doldurduğundan tercih etmiyorum.Evet kızlar gerçek manada soruyorum, gün içinde rahatlamak için kendinize zaman ayırabiliyor musunuz ? Özellikle işi gereği gün içinde sürekli insanlarla muhatap olmak zorunda olanlar, kendinize zaman ayırma, kendi başınıza kalma ihtiyacınız oluyor mu? Bunları soruyorum çünkü yoğun geçen bir haftanın sonunda bir de yoğun geçen bir hafta sonu yaşarsam aşırı yoruluyorum ve yeni haftaya yorgun ve agresif başlıyorum.
Bu konuda yorumlarınızı ve yaptıklarınızı merak ediyorum....
Kendine ayırmak istiyorsan açma telefonları, sessize al. Alamam deme bir dene. Acayip hafifleyeceksin.Ben de öğle tatilimi kendimle geçirmek istiyorum ama rahat bırakmıyorlar ki, ailem arkadaşlar hep öğlen arar akşam eve geç gittiğimden, ufak bir işim varsa bile öğlene sıkıştırmak zorundayım.
En son pazar günü tüm randevuları iptal edip kendimle kaldım, ona da kv bozuldu bilse çağırırmış...
Makina mühendisiyim canimYaptığınız işi merak ettim, bu kadar şeye nasıl enerjiniz kalıyor diye:)
Özelde değilsiniz ama sanırım?Makina mühendisiyim canim
Evet kızlar gerçek manada soruyorum, gün içinde rahatlamak için kendinize zaman ayırabiliyor musunuz ? Özellikle işi gereği gün içinde sürekli insanlarla muhatap olmak zorunda olanlar, kendinize zaman ayırma, kendi başınıza kalma ihtiyacınız oluyor mu? Bunları soruyorum çünkü yoğun geçen bir haftanın sonunda bir de yoğun geçen bir hafta sonu yaşarsam aşırı yoruluyorum ve yeni haftaya yorgun ve agresif başlıyorum.
Bu konuda yorumlarınızı ve yaptıklarınızı merak ediyorum....
yaklaşık 3 yıl önce hem okuyup hem çalışıyordum. final vize zamanları tahmin et ne haldeydim.. okul zaten yoruyordu iş fiziksel olarak bitiriyordu.. bana güzel gelen tek şey köpeğimdi.. o kadar rahatlatıp mutlu ediyordu ki evde bulunduğum kısıtlı zamanda bile acayip rahatlatıyordu..
Değiyor çok tatlı iyi ki var arkadaş oldu bana ama şunu anladım ki çocuk yapmak büyük bir sorumlulukmuş ve bambaşka bir hayata basliyormussun iyi düşünülmesi lazim bazen evlenir evlenmez çiftler acele ediyor saygı duyuyorum ama daha ne oldum demeden ikinci hem de öyle böyle olmayan bir değişim fazla gelir insana. Ama bunları yaşarken geçici olduğunu da düşünüp kendimi telkin ediyorum bir gün büyüyecek ve istemedigim kadar kendime zaman ayiracagim o zaman da çok özlerim benceBu kadar sıkıntıya değiyor muBilmiyorum hem istiyorum hem istemiyorum bunalıp çocuğa da kendime de hayatı zindan etmek istemiyorum. Ben de sakinliği, tek başıma kalıp kendimi dinlemeyi seviyorum, bunları yapamayınca geriliyorum. Eşim ve ailesi sürekli aktif olmamı bekliyorlar ama anlatamıyorum kendimi, tüm gün insanlarla uğraştıktan sonra insan yüzü bile görmek istemiyorum bazen o derece tiksiniyorum. Asosyalsin, insanlardan kaçıyorsun diyorlar, suçlanıyorum.