Kendini beğenmeme.

Findikkiran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
1.992
3.595
63
Onceden ozel bir bankada çalışıyordum giyim kuşam olsun saç bakım olsun gayet iyiydi kendi capimda bakimliydim. Sonra hamileligimin riskinden dolayi isten ayrılmak zorunda kaldım. Eve kapandim bir süre ve saldım kendimi. dogum yapali 2 bucuk ay oldu aynada sadece yorgun bir anne görüyorum kadın gibi hissedemiyorum kendimi. Tamam annelik harika bir duygu fakat eski halimi özlüyorum , hem kizima yetişip hem kendime bakabilmek istiyorum.

Kizimla tek ilgileniyorum esim fena yoğun gec saatlerde eve geliyor hep bazen gelemiyor. Gidip uğraşmaya halim bile yok gibi ama bir yanımda çok istiyor alisverise çıkmak biraz bakim yaptırmak..

Sanki ne yaparsam yapayim olmayacakmis gibi. Bir kiyafet begenip alıyorum sonra onu da beğenmez oluyorum yakışmıyor bana sanki. Dışarıya çıkınca bakıyorum herkes kendine yakışanı biliyor bir havalari var hiç yoksa. Benim ne bi havam var ne düzgün bir tarzım.

Özgüvenim sıfır..
İçimi dökmek istedim..

Kesinlikle öyle . sorun su ki ben cabalasam bile olmadi bu bana yakışmadi diye yine ayni dusuncelere kapiliyorum..
Benim daha cocugum yok salmışım kendimi çevreme bakıyorum 2 cocuklu ama sacından fönü süsü püsü eksik degil,
Bense 1 gun kendıme baksam 2. Gun bosverıyorım işte azim yok sanırım.
kilo falan mı aldın acaba ?

Benim daha cocugum yok salmışım kendimi çevreme bakıyorum 2 cocuklu ama sacından fönü süsü püsü eksik degil,
Bense 1 gun kendıme baksam 2. Gun bosverıyorım işte azim yok sanırım.
kilo falan mı aldın acaba ?
Hamile kalmadan 63 tum incecik biri olmadim hic simdi 66 yim . ama şeklim bozuk tabi ortada bir gobek var henüz gitmemiş

Instadaki mom lara bak
Kadinlarin hic derdi yok gibi
Tek dertleri karpuzlu tepsinin durus sekli
Kizlarina tütü giydirmek
Ve makyaj yapmak ..
Ben de sasiriyorum onlara baktikca
Recep Ivedik gibi hissediyorum kendimi :D
Bebeginiz saglikla buyusun bu arada

Instadaki mom lara bak
Kadinlarin hic derdi yok gibi
Tek dertleri karpuzlu tepsinin durus sekli
Kizlarina tütü giydirmek
Ve makyaj yapmak ..
Ben de sasiriyorum onlara baktikca
Recep Ivedik gibi hissediyorum kendimi :KK70:
Bebeginiz saglikla buyusun bu arada
Allah nasil bir şevk vermiş şaşırıyorum gerçekten benim icime neden gelmiyor acaba. Evlerinde katya mi var nedir arkadas :) tesekkur ederimm

Cnm bebeğin çok küçülmüş bu duyguları yasaman okadar normalki..Her doğum yapan yaşar bu tarz duyguları.acele ediyorsun sabret eminol düzene girecek.isttedigin gibi bakımlı da olucaksun süslüde.canini sıkma kendine dert etme.Bebeğinin ve senin sağlığı yerinde ya önemli olanda bu.

Cnm bebeğin çok küçülmüş bu duyguları yasaman okadar normalki..Her doğum yapan yaşar bu tarz duyguları.acele ediyorsun sabret eminol düzene girecek.isttedigin gibi bakımlı da olucaksun süslüde.canini sıkma kendine dert etme.Bebeğinin ve senin sağlığı yerinde ya önemli olanda bu.
O kadar içten yazmissin ki sanki yanimda bana biri destek oluyor gibi geldi okuduklarim. Beni yaninda hissettirdi . cok tesekkur ederimm

Allah nasil bir şevk vermiş şaşırıyorum gerçekten benim icime neden gelmiyor acaba. Evlerinde katya mi var nedir arkadas :) tesekkur ederimm

O kadar ivir zivira vercek paralari varsa
Bi katya da aliyolardir bence :D
Bi ev her daim temiz ve yeni
Ve kör edercesine pembe
Bir kadin her daim şık nasil olabilir cozersem size de soylerim ;)

Bi katya da aliyolardir bence :KK70:
Ve kör edercesine pembe
Bir kadin her daim şık nasil olabilir cozersem size de soylerim :KK66:
Ben serdigim camasirlar toz oldu diye tekrar yıkadığımi bilirim yetmiyorum eve bana katya lazim asil :KK28:

çocuğun tek yani benimkiler gibi ikiz değil :) koy bebek arabasına çık gez alışveriş yap..giyin süslen..ben bile yapıyorum bunları..

Ve kör edercesine pembe
Hele bir tanesi var iki kızı var biri bebek her gün ayrı kombin yapıyorlar. O kadar şıklar ki sahurda bile şıkır şıkırlardı:-)
bir onlara bakıyorum birde kendime:confused: ha eleştirmiyorum o da bir meziyet insanın içinden gelmeli yoksa zorlamayla olmuyor:kahve:

İlk 40 gün saldım kendimi, dikişlerim kanama vs derken bebeğimden başkasını düşünemedim :s lohusalık geçtiği gibi kendime " kendim için " bakmaya başladım. Kilo verdim, saçımı kestim, boyadım, gün içinde evde de olsam bir rimel sürmeyi eksik etmedim... Biraz silkelenmeye bakıyor bu işler.. bebeğiniz uyuduğu zaman bir duş ile başlayabilirsiniz... Temiz bir cilt, güzel taranmış şekillenmiş saçlar ile başlayın. Gün gün daha iyi hissedip daha bakımlı olacağınıza emin olabilirsiniz...

yabancı kadınlar doğurduklarının haftası bebekleriyle gezme turuna başlıyor.
bu türk kadınlarının bıkkınlığı, koyvermesi çok acayip.

Ve kör edercesine pembe
hesabını bilmeyecek kadar paran olursa ve kafanda düşünecek tek bir sorunun dahi olmaz ise sen de kendinle uğraşırsın :)

Onceden ozel bir bankada çalışıyordum giyim kuşam olsun saç bakım olsun gayet iyiydi kendi capimda bakimliydim. Sonra hamileligimin riskinden dolayi isten ayrılmak zorunda kaldım. Eve kapandim bir süre ve saldım kendimi. dogum yapali 2 bucuk ay oldu aynada sadece yorgun bir anne görüyorum kadın gibi hissedemiyorum kendimi. Tamam annelik harika bir duygu fakat eski halimi özlüyorum , hem kizima yetişip hem kendime bakabilmek istiyorum.

Kizimla tek ilgileniyorum esim fena yoğun gec saatlerde eve geliyor hep bazen gelemiyor. Gidip uğraşmaya halim bile yok gibi ama bir yanımda çok istiyor alisverise çıkmak biraz bakim yaptırmak..

Sanki ne yaparsam yapayim olmayacakmis gibi. Bir kiyafet begenip alıyorum sonra onu da beğenmez oluyorum yakışmıyor bana sanki. Dışarıya çıkınca bakıyorum herkes kendine yakışanı biliyor bir havalari var hiç yoksa. Benim ne bi havam var ne düzgün bir tarzım.

Özgüvenim sıfır..
İçimi dökmek istedim..
Ne zaman doğum yaptınız bilmiyorum ama ilk birkaç ay ben de eve kapanmıştım.Sonra baktım olmuyor dışarı çıkmaya başladık kızımla. Makyajsız markete bile gitmem valla :KK12:

Şuan çok normal böyle hissetmeniz yeni doğum yaptınız kendinize zaman verin. İlk çocuk mu bilmiyorum ama bi 2,3 ay sonra rayına oturacak kendinize de vakit bulucaksiniz

Back
X