• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini beğenmeme.

Kesinlikle kendime zaman ayirmam gerekli uyku dışında: ) su an bulduğum her vakti ya ev isi ya da uyumakla geçiriyorum.
birde ayrıca ev işini boşver lütfen bende cok takardm ev işini.. şimdiki aklım olsa sadece uyurdum bebegime vakit ayırırdım.. afedersin evi B#k götürsede umrumda olmazdı hata etmişim

Onceden ozel bir bankada çalışıyordum giyim kuşam olsun saç bakım olsun gayet iyiydi kendi capimda bakimliydim. Sonra hamileligimin riskinden dolayi isten ayrılmak zorunda kaldım. Eve kapandim bir süre ve saldım kendimi. dogum yapali 2 bucuk ay oldu aynada sadece yorgun bir anne görüyorum kadın gibi hissedemiyorum kendimi. Tamam annelik harika bir duygu fakat eski halimi özlüyorum , hem kizima yetişip hem kendime bakabilmek istiyorum.

Kizimla tek ilgileniyorum esim fena yoğun gec saatlerde eve geliyor hep bazen gelemiyor. Gidip uğraşmaya halim bile yok gibi ama bir yanımda çok istiyor alisverise çıkmak biraz bakim yaptırmak..

Sanki ne yaparsam yapayim olmayacakmis gibi. Bir kiyafet begenip alıyorum sonra onu da beğenmez oluyorum yakışmıyor bana sanki. Dışarıya çıkınca bakıyorum herkes kendine yakışanı biliyor bir havalari var hiç yoksa. Benim ne bi havam var ne düzgün bir tarzım.

Özgüvenim sıfır..
İçimi dökmek istedim..

13 ay önce doğum yapan bir kadın olarak 2 ayda mucize bekliyorsun diyorum sadece.
Daha lohusasın üstelik. Hormonlar tuhaflıkta zirve. Kendinini beğenmemen normal.
Bir de eşin yardım etmiyormuş. Ben akşam olsa da eşim biraz bebeği pişpişlese de uyusam diye saat sayardım. Ne bekliyorsun ki.
Zamanla her şey rayına oturuyor acele etme. Eski biz yokuz artık..

2,5 ay henüz çok yeni annesin.

Hamilelikten önce S beden giyen bir kadındım
Onun için doğum sonrası evde bol rahat olsun diye
L beden yazlık pijama aldım 2-3 tane var ya şu tiril tiril olanlar.
Hastaneden eve geldim
Bacagımdan yukarı mümkün değil çıkmıyorlar :KK53:
Göbek desen hiç doğum yapmamışım da bebek hala orada gibi.

Cidden eski halime dönmem, toparlanmam 2 yılı buldu.
O L beden pijamaları da şuan anca giyebiliyorum tiril tiril :KK48:

Gerci senin toparlaman benim ki kadar uzun sürmez zaten
sürmesin de :KK48:
Sadece biraz zamana ihtiyacın var.
Hepsi geçiyor.

sizi cok iyi anlıyorum ve bir polis eşi olmanın ne demek olduğunuda iyi bilirim.. ne zorluklar cekildiğinin.
en azından aileniz yanınızdas olsa idi bu kadar zorlanmazdınız..
ben ailem yanımda eşim yanımda oldugu halde cok agladımı bilirim ben bu cocuga bakamıyorum diye
depresyonlara girmiştim. ve bebegim kolik bir bebekti
gece gündüz uyku nedir bilmezdm ev işini su bu vs hiç saymıyorum biryere gitsem gidemezdim.. herkes yaşıyor bu süreci ama öyle ama böyle.. sizin ki birazda agır ailenizden uzak eşiniz polis olduğu için ama gececek merak etmeyin
kolu komşu yok mu oralarda ? size destek olabilecek manevi anlamda rahatlatacak
yada eşiniz sizi bir süre ailenizn yanına gönderse belki sizede iyi gelebilir ?
Gitsem de aklim esimde kaliyor . komsularimla cok samimiyetim yok ki herkes kendi aleminde

hesabını bilmeyecek kadar paran olursa ve kafanda düşünecek tek bir sorunun dahi olmaz ise sen de kendinle uğraşırsın :)

Kesinlikle. Gorumcem yeni dogum yaptiginda yatili bakici tuttu. 1 yasina kadar nereye gitse bakiciyi yaninda goturuyordu. Kilolarinida vermisti, istedigi gibide süslenirdi, bakimliydi. Genelde maddi durum kotuyse oluyor perisanlik durumu. En azindan benim gozlemledigim.
Konu sahibi sizin durumunuz musaitse bir yardimci alin kendinize gelirsiniz.

Kesinlikle. Gorumcem yeni dogum yaptiginda yatili bakici tuttu. 1 yasina kadar nereye gitse bakiciyi yaninda goturuyordu. Kilolarinida vermisti, istedigi gibide süslenirdi, bakimliydi. Genelde maddi durum kotuyse oluyor perisanlik durumu. En azindan benim gozlemledigim.
Konu sahibi sizin durumunuz musaitse bir yardimci alin kendinize gelirsiniz.
Memur esim o kadarina maalesef gücümüz yetmez

Back
X