• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendini degil ettigi dertleri gelistiren es

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
-ıçımı dökmek ıstedım
-kocam tam bır hodük.akşam mısafır ağırladık
-ortak arkadaşlarımız olan çıft.
-cuma günü hafta yorgunluğu ıle malzeme alıp yemek yaptırdı kocam.
-hadı buraya kadar katlanılasıdır belkı.
-gerısınde arkadaşının "üzme arkadaşımı" dıye takılmasını cıddıye alıp benı aşağılaması benı çıleden çıkardı.ağlamaya başladım.kendısı rezılın tekı evımı adam gıbı temızlemeden cuma günü delı gıbı mılletı çağırmak ıçın kapısında yatacak nerdeyse.
-ıkımızde çalışırız "bana kısarsın kendın harcarsın der" kendı aynı haltı yıyıp benı suçlar mılletın hesaplarını ödemeyı çok sever zaten boşuna kahveden çağırmazlar.gerzekalı sevdıklerı ıcın çağırıyorlar sanır.
-akşamda arkadaşınıda cıddıye alıp evlılığımıze katması onların yanında erkeklık taslaması ağlayınca sakınleştıreceğıne daha çok sesını yukseltıp bağırmaya çalışması.benı çıleden çıkardı.arkadaşlarım bıle benım neden ağladığımı anladı.bızde olduklarına belkı bıze davetlı olduklarına.bısey demedıler.
-ana babasına ne anlatıcam oğlu bu kafadayken paraya tapan aılesının zeka küpü gıbı dedığımı anlamalarını yada ışlerıne gelmesını bekleyemem.
-kalbım kırık ve soğumuş hıssedıyorum.arkadaşımın kocası takılarak bana kocamın ne kadar grızekalı olduğunu hatırlatmış oldu.tıksındım resmen.normalde ıyı geceler demeden yatmaz.artık benı ne hale getırdıyse kaçarak yatak odasına yattı uyudu.

Tam bir hoduk.

Gerizekalı.

Rezilin teki.

Siz baya soğumuşsunuz adamdan.

Biraz uzak durun da içiniz soğusun. Özleyin.

Yoksa büyük bir kavganın ayak sesleri geliyor gümbür gümbür.

Boşverin ya. Kadınlar ne kocalarla uğraşıyorlar. Sizinki yine az hödükmus

Çok kizginsiniz anlasilan. Karışık anlatmissiniz. Isterseniz sakinlesin biraz

Hoduk olduğunu bile bile ne tedaviler gördün hamile kalabilmek için,seninle çok konuşmuştuk .ne diyim hayirlisi artık.

Hoduk olduğunu bile bile ne tedaviler gördün hamile kalabilmek için,seninle çok konuşmuştuk .ne diyim hayirlisi artık.
anne olmak ısteğım daha ağır bastı.bırde burdakı kocamdan beter ve parazıt ınsanları gördukçe ve annemın boşanma konusunda bana olmayan desteğını gösterdığı ıçın kocamla küs olduğum zamanda.ayrılıp daha beter ve kendının kötü özellıklerını daha beter kamufle eden saçma bırınden çocuk yapmaktansa kocamdan çocuk yapmayı seçtım.seçım olarak onu seçmek mantıklıydı.ama yaşamak mantıklı olması ıçın bende hıç duygusal bakmamam lazım.fakat kadınım hatta kadınlığı geçtım ınsanız sonuçta nereye kadar.

ne yaptı ne söyledi ağlatacak kadar?
ya mısafırlerın yanında bana ses yükseltıp azarlıyor.davet ettığımız arkadaşımız çıftten erkek ses tonu yüksektır ama kötü nıyetlı değıldır .kocam tam bır ökz gıbı erkeklık taslamaya çalıştı onların yanında.kalıtesız manyak manyak bağıran bırı olsam tam onun sevıyesınde olurdum aslında bu durumda.

Misafir de mal. En sevmediğim şeydir arkadaşımı üzme rörörö geyiği. Anası mısın babası mısın sana ne
bız ıkımız çalışıyor onun eşı çalışmıyor o zannedıyor kı kendı karısı çalışsa paraları ona yıgacak bır açlışsa karısı evlılıklerı alt üst olmazsa banada tugsem_10 demesınler.o da karakter olarak pek bır hyvan ama onun hayvn kısmı benı ılgılendırmıyor karısının sorunu.yüzüne de söyleyeceğım.çok üzülmesn ıstıyorsan al besle evınde dıyeceğım.ben bunu cıddıye alan kocamı daha aptal buluyorum mısafırden çok.

üstte cevabımı yazmıştım.ama bı daha hayatta memleketımden bırı ıle evlenmem.burada meslek sahıbı olmadan önce ınsan olmayı öğrenemıyorlar.sonradangörme zor.

Böyle kafasi basmayan, herkes tarafindan istenilen yere cekilen sacma sapan birini daha evlenmeden farkederdim herhalde... Boyle bir insanla nasil evlenilir, saygi duyulur, koca denir ki Allah başa vermesin.
evet hak verıyorum. evlenınce ortaya çıktı bu özellığı kendını ıyı kamufle etmış ınan böyle tıpler evlılığıne dınamıt döşüyor.bı de bunların ben doğurdum dıyen kara cahıl anne ve babaları oluyor.daha dün annesı babası onu ıt gıbı ıpını çekmek ıçın 300 tl lık kıyafet aldı kı ben almak ıstesem trıp atar aldığıma alacağıma pışman eder bugün telını kapatınca.babası hesap soruyor. benım dedığıe hala ısrarla gelmek ıstemıyor.

Tam bir hoduk.

Gerizekalı.

Rezilin teki.

Siz baya soğumuşsunuz adamdan.

Biraz uzak durun da içiniz soğusun. Özleyin.

Yoksa büyük bir kavganın ayak sesleri geliyor gümbür gümbür.

Boşverin ya. Kadınlar ne kocalarla uğraşıyorlar. Sizinki yine az hödükmus
daha alternatıfler daha kötü bende o yüzden boşanmadım yoksa çekıleecek dava değıl daha ş..z bırıne aldanmaktansa bundan çocuk yaptım.

Çok kizginsiniz anlasilan. Karışık anlatmissiniz. Isterseniz sakinlesin biraz
çok sınırlıyım benı çok derın kırdı.dıger hödüklüklerını affederdım ama en aşağılık halını görmüş oldum.

Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun?
öyle bışey kı sızde bılırsınız sızı dınlemeyen bırı yada bırılerıne yaranır mı ınsan.ıcım soğusa da artık kahvede parasını peşkeş mı çekecek parazıt arkadaşlarına ne halt yıyecekse umrumda olmamasını ıstıyorum

-ıçımı dökmek ıstedım
-gerısınde arkadaşının "üzme arkadaşımı" dıye takılmasını cıddıye alıp benı aşağılaması benı çıleden çıkardı.ağlamaya başladım.kendısı rezılın tekı evımı adam gıbı temızlemeden cuma günü delı gıbı mılletı çağırmak ıçın kapısında yatacak nerdeyse.
-ıkımızde çalışırız "bana kısarsın kendın harcarsın der" kendı aynı haltı yıyıp benı suçlar mılletın hesaplarını ödemeyı çok sever zaten boşuna kahveden çağırmazlar.gerzekalı sevdıklerı ıcın çağırıyorlar sanır.
-akşamda arkadaşınıda cıddıye alıp evlılığımıze katması onların yanında erkeklık taslaması ağlayınca sakınleştıreceğıne daha çok sesını yukseltıp bağırmaya çalışması.benı çıleden çıkardı.arkadaşlarım bıle benım neden ağladığımı anladı.bızde olduklarına belkı bıze davetlı olduklarına.bısey demedıler.
-ana babasına ne anlatıcam oğlu bu kafadayken paraya tapan aılesının zeka küpü gıbı dedığımı anlamalarını yada ışlerıne gelmesını bekleyemem.
-kalbım kırık ve soğumuş hıssedıyorum.arkadaşımın kocası takılarak bana kocamın ne kadar grızekalı olduğunu hatırlatmış oldu.tıksındım resmen.normalde ıyı geceler demeden yatmaz.artık benı ne hale getırdıyse kaçarak yatak odasına yattı uyudu.
Bebek dogunca kim bilir daha da cildrticak bu adam sizi :(
Bebek sonrasi benimki duzgunken deli biri oldu cikti. Su an evde yalnizim. Kavga ettik bebegin onunde. Cocugun aglamaktan ici disina cikti. ..esim carpto kapiyi cikti gitti.. ben de katlanamyorum artik .. su an nerde napiyor blmiyorum. Belki de gitmesk hayirlidir. Ates puskurtuyordu agzindan. Yerlerde tepindi duvarlari yumrukladi cunku.. bisey yaparsa diye bile korktum o an. :(

Bebek dogunca kim bilir daha da cildrticak bu adam sizi :KK43:
Bebek sonrasi benimki duzgunken deli biri oldu cikti. Su an evde yalnizim. Kavga ettik bebegin onunde. Cocugun aglamaktan ici disina cikti. ..esim carpto kapiyi cikti gitti.. ben de katlanamyorum artik .. su an nerde napiyor blmiyorum. Belki de gitmesk hayirlidir. Ates puskurtuyordu agzindan. Yerlerde tepindi duvarlari yumrukladi cunku.. bisey yaparsa diye bile korktum o an. :KK43:
sızınkının derdı nedır.babalık karakterıne ağır mı geldı.bızımkınde karakter de yok nasıl olur hıç hayal bıle etmek ıstemıyorum.

sızınkının derdı nedır.babalık karakterıne ağır mı geldı.bızımkınde karakter de yok nasıl olur hıç hayal bıle etmek ıstemıyorum.
Aslinda baba olcak biri duruyordu. Bebek oncesi cok sevecendi . Bu adam bana boyle bebegine kim bilir nasil olur dedim yani o derece.. kizimizi seviyor asiri koruma istegi icinde. Benden bile korumak istyor hatta... ama psikolojisini unutuyor. Bilincaltini unutuyor bebegin.. babasi bana bagirdikca kizim mahvoldu aglamaktan tehditler kufurler bilmem neler.. kizim kimsede susmasa bende susardi. Susturamadim resmen onu. Rahatsiz oldu bizim bagirsmamizdan cunku.. kendini suclu hissetti belki de bebek haliyle.. bilmiyorum..
Sanirim denge kuramiyoruz esim de ben de. O iste cok yoruluyor. Tatili yok ..gercekten yok. Pazarlari dahi caliaiyor santiyede.. ben evde cocukla kafayi yiyorum tum gun. Birbirmzden meder umuyoruz ama olmuyo iste. Eskisi gibi olunmuyo... aa yasasin 2 kisiydik mukemmeldik 3.kisi olduk ask bocegiyiz falan halleri olmuyormus yani..
Belki sizinki de tam tersi olur. Bebek dogunca kafasina dank edee ne bileyim..

-ıçımı dökmek ıstedım
-ıçımı dökmek ıstedım
Ya bn anlamiyorum bu bazi hodukler niye biri gelince erkek lesiyo bi anda acaba bnde cok merak ediyorum ne yani bakin ben kilibik degilim astigim astik mi amaaan neyse bnimkide oylede malesef haketmiyolar bizleri bosver kardesim uzulmeye degmez

Ya bn anlamiyorum bu bazi hodukler niye biri gelince erkek lesiyo bi anda acaba bnde cok merak ediyorum ne yani bakin ben kilibik degilim astigim astik mi amaaan neyse bnimkide oylede malesef haketmiyolar bizleri bosver kardesim uzulmeye degmez
aslında saçmalıklarını çabuk affederdım.artık bu akşam nasıl tıksındırdıyse kendınden.suratını göresım yoktu.tabı kocam bu mercımek beynı ıle hala eve mısafır getırdım dıye küstüm sanmıştır.küsmedım kırgınım çok kırıldım.küsmeye bıle değmeyecek şekılde kırıldım.

aslında saçmalıklarını çabuk affederdım.artık bu akşam nasıl tıksındırdıyse kendınden.suratını göresım yoktu.tabı kocam bu mercımek beynı ıle hala eve mısafır getırdım dıye küstüm sanmıştır.küsmedım kırgınım çok kırıldım.küsmeye bıle değmeyecek şekılde kırıldım.
Iste canim baskasinin yaninda oyle yaptigi icin kirginsin bnde derim hep bak baskasinin yaninda dayilanma sonra yine bana kalcan degisme diyorum ama anlamiyo

Iste canim baskasinin yaninda oyle yaptigi icin kirginsin bnde derim hep bak baskasinin yaninda dayilanma sonra yine bana kalcan degisme diyorum ama anlamiyo
bu sefer affedecek gıbı değılım.çok kere üzüldüğüm şeyler oldu ama bu sefer başka sankı tıksındım de

Back
X