• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini gerçekleştiren kehanet mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende eski sevgilim le ayrıldık ama böyle aşık olup evlenir ancak derlerdi ben dedim bu kesin görücü evlenir öylede olmuş anası bulmuş bir arkadaşım için de demiştim bu polisle evlenir ortada öyle biri yoktu 3 sene sonra polis buldu evlendi yoğun hisler o dıygu enerji bazı insanlarda var hala var bokta atışlarım
Kesinlikle. Mesela biri hakkında hiçbir şey bilmememe rağmen, çevremin sevdiği biri vardı. Hakkında bir şey dedim, herkes saçmalama dedi. Şimdi de nasıl hissettin diyorlar. :)

Ben hangisi olduğuna karar veremedim. Kesin bu kızdır dediğim için mi öyle oluyor yoksa öyle olacağı için mi hissediyorum ikilemde kaldım. Yükselenimi bilmiyorum. :(
Öyle olacağı için... Ama annem hep der ki" bir kişiye kırk kez deli dersen deli olur".

Kırk kez mi diyon giz :KK53: :KK53: :KK53: dönüp dönüp manifestleyip afhfghgfddh :KK53::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kesinlikle. Mesela biri hakkında hiçbir şey bilmememe rağmen, çevremin sevdiği biri vardı. Hakkında bir şey dedim, herkes saçmalama dedi. Şimdi de nasıl hissettin diyorlar. :)
İnanırım ama erkekler inanmıyor ya mesela beni sevgililerime anlatırdım hislerimi hiç inanmaz aman sende derlerdi çıkardı yine inanmazlardı

Öyle olacağı için... Ama annem hep der ki" bir kişiye kırk kez deli dersen deli olur".

Kırk kez mi diyon giz :KK53: :KK53: :KK53: dönüp dönüp manifestleyip afhfghgfddh :KK53::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bir kezde diyorum. Sonra kontrol ediyorum haklı mıyım diye hani adam umurumda olmuyor artık. :D biri vardı benden çok konuştuğu arkadaşı bilmezdi ama ben o çocuk bu kızla çıkıyor demiştim cidden öyleymiş. Ne birlikte fotoğrafları ne de sevgili olduklarına dair bir iz vardı. :D

İnanırım ama erkekler inanmıyor ya mesela beni sevgililerime anlatırdım hislerimi hiç inanmaz aman sende derlerdi çıkardı yine inanmazlardı
Eski sevgilim de niye onca kız arasından o demişti. Ya niye o kadar kızı ekledin diye bile sormamıştım, o kızda kaldım. Güzellik göreceli ama dikkat çekecek biri değildi.

Yükselen burcun ya da ay burcun yay mı? Sezgisel hissiyatı kuvvetli olur. Bende hissederim. Ne demek istediğini anlıyorum başlıkta tam ifade edemesen de. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.
Benim her ikisi de yay . Evet kuvvetli ama kendimle ilgili çalıştıramıyorum pek

Hislerin gerçekten güçlü canım :sus:Sezgilerin küçük ipuçlarını yakalıyor ve sana bir şey olacağını söylüyor olabilir. Ama unutma, geçmişte doğru çıkması, gelecekte de hep öyle olacağı anlamına gelmez; biraz akışına bırakmak en iyisi. Hayata da odaklan.

İyi akşamlar.
Eski erkek arkadaşlarımı (sevgili, flört, öyle birkaç günlük konuşma vs.) stalklarken onca beğeninin, kadınların arasında biri dikkatimi çekiyor ve bir bakıyorum ki sonrasında gerçekten sevgili olup hatta evleniyorlar. Diyelim ki 10 kadınla takipleşiyor ama ben biriyle ilgili bir şey hissediyorum ve o da oluyor. Ki beni aldatan eski erkek arkadaşım birkaç kız eklemişti, ben birini sormuştum sadece. O da "diğerleri değil de niye o?" demişti. Onla aldatmış beni. :)

Şimdi de öyle oluyor. Eski erkek arkadaşım hesabı büyütürken (atama etkinliği) bir sürü kişiyi takip etti, onlarca kız arasında o kıza odaklandım. Aralarında bir şey olacağından da eminim.
Neden böyle oluyor?

Biraz karışık oldu, kusura bakmayın.
Bence karşı tarafın zevklerini biliyorsunuz :)))))

Enteresan. Listedeki en guzel en havali olan tiplermi bu hissedigin kisiler?
Öbürlerine zaten bakmaz diyorsun heralde.

Keske bir erkek taniginda onun seni aldatacaginin hissini yasasanda hayatina hic almayip bunlarda yasanmasa..madem hislerin var

Hislerin gerçekten güçlü canım :sus:Sezgilerin küçük ipuçlarını yakalıyor ve sana bir şey olacağını söylüyor olabilir. Ama unutma, geçmişte doğru çıkması, gelecekte de hep öyle olacağı anlamına gelmez; biraz akışına bırakmak en iyisi. Hayata da odaklan.
Haklısınız cidden bu konu beni aslında rahatsız etmiyor değil. Çünkü ayrılık acısı yaşamadan bunun kaygısını hissediyorum. İster olsunlar ister olmasınlar diyorum.

Enteresan. Listedeki en guzel en havali olan tiplermi bu hissedigin kisiler?
Öbürlerine zaten bakmaz diyorsun heralde.

Keske bir erkek taniginda onun seni aldatacaginin hissini yasasanda hayatina hic almayip bunlarda yasanmasa..madem hislerin var
Beni aldatmadan önce kızı sordum o önemsemedi bile. Bir ortamda denk gelip yakınlaşmışlar. Bana itiraf ettiğinde X ile aldattın değil mi demiştim. En güzel havalı olduğunu fark etmiyorum ki o isme soyisme denk gelip diğerlerini incelemiyorum bile.

Fotoğraftan dolayı olsa saçma gelmezdi ama nedense o isim soyisim çekiyor beni. Beni aldattığı kişi zevkinin tam tersi idi ama aldattı.
Gerçi erkekler aldatırken pek zevke falan bakmazlar ben diyeyim. Ondaki auraya bakarlar. Fizik sonra gelir bence. İlk bakışta fizik göze hoş gelse de ondaki enerjiye bakarlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X