kendini hamile gibi hissedememek

ceylin1907

Mucizemi bekliyorum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
5.046
3.801
373
İstanbul
Arkadaşlar 11.haftanın içindeyim,1 haftadır sanırım kasık ağrısı filan pek yok..
bazen kendimi hamile gibi hissetmiyorum.
sizlerde böyle hissettiğiniz zamanlar oluyor mu?
bugün kontrol var onun da stresi var üstümde

endişelencek bi durum yok bence ben karnım çıkana kadar yani 4 5 ayıma kadar hamile olduğumu çoğu zaman unutuyordum

endişelencek bi durum yok bence ben karnım çıkana kadar yani 4 5 ayıma kadar hamile olduğumu çoğu zaman unutuyordum

Maşallah bugünlerde siz kucağınıza alacaksınız yavrunuzu..
inş.o günleri ben ve tüm bekleyenler de görür.
annelik daha ilk hamilelik haftalarından başlıyor ruhumuzda
panik te olunca insan napıcak bilemiyor.

Ceylincim, endişelenme böyle hissetmen çok normal.
Ben kendimi şuanda bile hamile gibi hissetmiyorum. Kocaman karnım ve tekmelere rağmen hemde.
Benim hiç bulantım, aşermem, ağrım sızım olmadı hala yok, her işimi kendim yapıyorum; sadece oğluşum tekmelediğinde ve karnımı gördüğümde hamile olduğumu hissediyorum.
Bazen eşime takılıyorum hamileliğimi anlayamadan doğurucam diye, o da bana sen doğurduğunu bile anlamayacaksın diyor.
2 hafta kadar önce -bebek yeni döndüğünde- biraz kasığımda acı oluyordu yürürken "tamam artık hamile gibi yürüyorum" diyordum ama o hamile yürüyüşü bile 3-4 gün sürdü sadece

Aslında şanslı anneleriz.Benimde hiç bulantım aşermem olmadı 18. hafta içindeyim hala rahatım çok şükür.Görünüşte de pek hamile gibi durmuyorum zaten.Teyzemler arada hamile gibi davran deyip takılıyorlar bana :))Sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah....

Ben de ilk üç ay doktorun verdiği ultrason kağıdındaki yuvarlak şeye bakıp "bu ne ki böyle, kist falan mı var acaba bebek sandılar" diye düşünüyordum içten içe ne zaman ki ultrasonda 3 ay civarıydı elleri ayakları kafası olan birşey gördüm dumur oldum :) meğer hamileymişim :)))))
Şimdi de nerdeyse doğuracağım ama hala başıma geleceklerin farkında değilim :))

Şu negatif düşünceleri atsam kafamdan iyi olucak
Daha evvelki görüşümden bu yana nerdeyse 2 kat büyümüş.
Dr.a ilk sorduğum kalbi atıyor mu demek oldu.adam suratıma bir baktı ki sormayın:)
hemen o an kolları ayaklarını oynattığı gösterince çok sevindim gülmeye başladım karnım titreyince görüntü kötüleşti zor durdum:)
inanası gelmiyor insanın...Rabbim mucizelerimize sağsalim kavuştrusun bizi inş.aminnnnnnnnnn

kızlar aynen bende oyleyım hıcbısey hıssetmıyorum benımkı daha cok ufak aslında ama ne bulantı ne goguslerde hassasıyet nede baska bısey hıcbısey yok sankı hamıle degılım carsamba gunu dr.a gıdıcem sankı ultrosanda bebek olmıcakmıs gıbı bakıldıgında .. korkuyorum bıraz pf normaldır dımı

Konu çokkk eski ama bende aynen hamilemiyim değilmiyim anlamadım İnşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir kucağımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…