• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendini kullanılmış hissetmek

bluestla

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2025
136
108
18
20
Daha önce açtığım bir konum vardı erkek arkadaşım ile ayrılmıştık ben kendisine yazıp tekrar barıştım, yazdığım için baristigim için o kadar pişman oldum ki. pişmanım. Kendimi cinsel anlamda kullandirttigim için pişmanım, o öyle biri değil dedim burada ama gerçekten daha beteriymis. Kendimi kullanılmış hissediyorum onunla olan anilari unutamamaktan korkuyorum. Konuşmak isteyen kişiler oluyor ama geri çeviriyorum sanki buna hakkım yokmuş gibi. Bana hayatına devam et yeni birilerini al diyor çünkü o öyle yapmış. İkimizinde ilk ilişkisiydi o beni ikna etti başlamak için hatta ama ben deneme tahtasi oldum sanirim onun için. O kadar yaşadığımız şeye saygısı bile yokmuş. Unutabilirim ve yoluma bakabilirim değil mi. Beynim sanki dünyanın sonu gelmiş gibi davraniyor. Stres ve uzuntuden ürtiker oldum üstüne lütfen en azından biraz nasihat verin içimi rahatlatmak istiyorum

Daha önce açtığım bir konum vardı erkek arkadaşım ile ayrılmıştık ben kendisine yazıp tekrar barıştım, yazdığım için baristigim için o kadar pişman oldum ki. pişmanım. Kendimi cinsel anlamda kullandirttigim için pişmanım, o öyle biri değil dedim burada ama gerçekten daha beteriymis. Kendimi kullanılmış hissediyorum onunla olan anilari unutamamaktan korkuyorum. Konuşmak isteyen kişiler oluyor ama geri çeviriyorum sanki buna hakkım yokmuş gibi. Bana hayatına devam et yeni birilerini al diyor çünkü o öyle yapmış. İkimizinde ilk ilişkisiydi o beni ikna etti başlamak için hatta ama ben deneme tahtasi oldum sanirim onun için. O kadar yaşadığımız şeye saygısı bile yokmuş. Unutabilirim ve yoluma bakabilirim değil mi. Beynim sanki dünyanın sonu gelmiş gibi davraniyor. Stres ve uzuntuden ürtiker oldum üstüne lütfen en azından biraz nasihat verin içimi rahatlatmak istiyorum
Kadınların hepsi demeyeyim ama bir çoğu cinsellik yaşadığı adama bağlanıyor ama lütfen sevgi eksikliginizi baskakarinin istismar etmelerine izin vermeyin biz kadınlar ufacık sevgi kırıntısı için çok fedakar oluyoruz gözümüz bir şeyi görmüyor insan kiymet verdiği şeyleri bsskasindan saklar gizler ve dokunmasına izin vermez lütfen kendinizi sevin kendinize değer verin ki başkasının sevgisine ihtiyaciniz olmasın

Şuanda bir sağlık sorunu yaşıyorum.İnan sağlığın yerindeyse hiçbir şeyin kafaya takılmaması gerekiyor..Yanlış bir ilişkinin içinde olmuşsun bitmiş gitmiş bu kadar.Keyfine bak hayatın tadını çıkar.Sağlıktan başkası yalan.

Kadınların hepsi demeyeyim ama bir çoğu cinsellik yaşadığı adama bağlanıyor ama lütfen sevgi eksikliginizi baskakarinin istismar etmelerine izin vermeyin biz kadınlar ufacık sevgi kırıntısı için çok fedakar oluyoruz gözümüz bir şeyi görmüyor insan kiymet verdiği şeyleri bsskasindan saklar gizler ve dokunmasına izin vermez lütfen kendinizi sevin kendinize değer verin ki başkasının sevgisine ihtiyaciniz olmasın
cinsel birliktelik yaşamadık ancak biraz ileri gittigimiz durumlar oldu, o bana utanmadan bakiresin dedi ama bakirelik zarda mi araniyor ki, kendimi asagilanmis hissediyorum ve iğrenç hissediyorum ileride çok severek bir ilişkiye başlasam bile aklıma gelir diye korkuyorum çok fazla korkum var yine de cok tesekkur ederim tavsiyeniz için

Şuanda bir sağlık sorunu yaşıyorum.İnan sağlığın yerindeyse hiçbir şeyin kafaya takılmaması gerekiyor..Yanlış bir ilişkinin içinde olmuşsun bitmiş gitmiş bu kadar.Keyfine bak hayatın tadını çıkar.Sağlıktan başkası yalan.
Haklısınız, teşekkür ederim

cinsel birliktelik yaşamadık ancak biraz ileri gittigimiz durumlar oldu, o bana utanmadan bakiresin dedi ama bakirelik zarda mi araniyor ki, kendimi asagilanmis hissediyorum ve iğrenç hissediyorum ileride çok severek bir ilişkiye başlasam bile aklıma gelir diye korkuyorum çok fazla korkum var yine de cok tesekkur ederim tavsiyeniz için
Siz istemeden, zevk almadan mı oldu her şey?

Eğer öyle değilse kararlarınızın, davranışlarınızın arkasında durun.

Karşılıklı yaşanmış şeyler yüzünden psikolojinizi bozmayın. Toparlayın kendinizi.

Yanlış biri bile olsa o dönemde o duyguları hissetmişsin. Ve yakınlaşmışsın. Bunun için suçlu değilsin. Madem yanlış biri, üzülmene gerek yok onun için.

Senin gibi çok kız burda konu açıyor
Sorumluluğunu alacağınız işlere girişin
Ben bu adamı seviyorum ve birlikte olmak istiyorum, ne olursa olsun sonuçlarına razıyım diyorsanız birlikte olun

Bu toplumun da kendinizi iğrenç hissettirmesine müsade etmeyin ya

Yanlış biri bile olsa o dönemde o duyguları hissetmişsin. Ve yakınlaşmışsın. Bunun için suçlu değilsin. Madem yanlış biri, üzülmene gerek yok onun için.

Senin gibi çok kız burda konu açıyor
Sorumluluğunu alacağınız işlere girişin
Ben bu adamı seviyorum ve birlikte olmak istiyorum, ne olursa olsun sonuçlarına razıyım diyorsanız birlikte olun

Bu toplumun da kendinizi iğrenç hissettirmesine müsade etmeyin ya
Teşekkürler, sadece bu kadar güvendiğim için öyle biri değil dediğim ve öyle çıktığı için kendimi çok kötü hissediyorum

Onun ilk ilişkisi değil burada bir anlaşalım

Bu olaydan ders çıkardınız bitti gitti. Artık yolunuza bakın kendinizden de iğrenmeyi bırakın. İleride hayatınıza giren adama hiçbir şey anlatmak zorunda değilsiniz.
Biliyorum ama ben kendime böyle yüklenmeye devam ederse ileride birini hayatima alabileceğim şüpheli

Inan bunu yasayan o kadar cok kadın var kı Ben de yasadım. Buyudukce, olgunlastıkca farkına varıyorsun. Pskılojık hasar bırakmaması ıcın ıkı taraflı zevkmıs gıbı dusun. Hatta dusunmemeye calıs. Aynı şeylerın bır daha yaşanmaması ıcın boyle ınsanlardan uzak dur

İnsanlar eşya değildir eşyalar kullanılır eskir değişir .Bir takım şeylerde ben istemiyorum ikna oldum demek biraz kendine dürüst olmamak demek. Belkide ilişki ciddiye biner diyerek bir takım şeyler yaşandı bilemem.Kafada kullanildim diye kodlarsiniz bir ömür bunu böyle tanımlarsınız istemediğiniz şey her ne olursa olsun hayır deyin bundan sonra bunu eziklik saklanması gereken bir sır başınıza gelen rezillik olarak tanımlarsınız her insan öyle görür.Hata diyeceksiniz hayatınızda bir hata birde düşünün bunun sonucu o çocukla evlenip rezil bir evlilik yaşayıp iki çocukla ayrılmak olsa misal bu sebeple düşünün bu hatadan zor dönerdiniz .Yada hastalık vs anlatabildimmi bin türlü beter sonuca da gidebilirdi böyle bakıp hafifletecek siniz.

O bu kadar üzülmene değecek biri mi? Seni kullanan bir insanı bile hala unutamam kafasındasın öyle de bir güzel unutuluyor ki yazık etme kendine

Neden bu kadar sorun yapıyorsun? Muhafazakar bjr çevren varsa ilerde evlenirken sorun olur mu diye mi soruyorsun ?
Bu konuda derdin yoksa salla gitsin tecrübe olmuş sana da

Sevismek istes bir eylemdir. Bu eylemi ‘rizanizla’ yaptiysaniz pisman olacak bir sey yok? Siz esya degilsiniz, bedeniniz oyuncak degil birinin oynayacagi, eskitecegi. Eger gercek anlamda gonullu degildiyseniz, riza insasi kavramini arastirmanizi ve bundan sonra bu tarz manipulasyonlara karsi dikkatli olmanizi oneririm. Ayrica gelecekte hayatiniza girecek kimseye kendi bedeniniz hakkinda aciklama yapmak zorunda degilsiniz, gecmis iliskilerinizin hesabini da kimseye vermeyeceksiniz tabii ki. Su kullanildim mentalitesinden cikarsaniz zamanla o kisiyide maziye gomersiniz, zaman istesek de istemesek de her seyi unutturuyor

Niye kullanılmış olasın aldığın zevke odaklan yaşaman gayet normal ama inancın gereği bunlar sana kötüyse sonrasında pişmanlık hissedeceksen uzak dur kimseyi kendine bağlamaya çalışma

Kendimizi kötü hissettiren olaylar pişman olalım diye değil, ders almamız içindir.

Siz bu olaydan ne öğrendiniz?
Hangi noktada yanlış hamle yaptınız?

Bu gibi soruları sorun kendinize.

İlk ilişkisi olmadığına yemin edebilirim hatta şimdikine de ilk ilişkimsin dediğine.

Evet kendini kötü hissediyorsun çünkü sen ne kadar severek birlikte olmuşsan da onun seni sadece cinsellik amaçlı kullandığını düşünerek dibe çekiyorsun kendini. Ve yeni yaşayacağın ilişkilere karşı da suçlu hissediyorsun. Ama şundan emin ol ki dünyadaki hiçbir erkek kendini bu kadar yıpratacağın kadar temiz değil. Karşına çıkacak hemen hemen her erkek de mutlaka bir şeyler yaşamış olacak.

Back
X