Kendini öldüren çocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha 22 yaşında bir çocuk av tüfeğiyle kendini vuruyor ve bunu yaparken facebook canlı yayına kaydediyor. Sonuna kadar izledim keşke izlemeseydim içim parçalandı, ölüme bu kadar yakından şahit olmak..
Şuan uyuyamıyorum o kadar etkilendimki aklımdan çıkaramıyorum.
Çok kötü oldum şu videonun gerçek olmadığını söylesin biri lütfen
Amaç ne yani şimdi burda? Saçmalığın daniskasını yapıyorsunuz. Ben dibine kadar etkilendim sizde etkilenin psikolojiniz bozulsun benimki bozuldu diyip keşke izlemeseydim diyip burda link paylaşmak? Gerçekten saçmalıyorsunuz. Yoksun musunuz? Düşünemiyor musunuz? Aciz misiniz? Salak saçma şeyler yapmayın rica ederim. Beyninizle düşünün başka bişeyle değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu açmışsınız okumadan ne anlattığınızı nereden bileceğiz? Haberimiz olmasa ve merakımız cezbedilmese linke de bakmayacağız ama maşallah reklamını yapmışsınız bile.
Cezbedilmek? Reklam? Bir insanın ölümü söz konusu inanamıyorum ya ciddi misiniz? Gece gece bana dert oldu paylaştım amacım ne olabilir?

Amaç ne yani şimdi burda? Saçmalığın daniskasını yapıyorsunuz. Ben dibine kadar etkilendim sizde etkilenin psikolojiniz bozulsun benimki bozuldu diyip keşke izlemeseydim diyip burda link paylaşmak? Gerçekten saçmalıyorsunuz. Yoksun musunuz? Düşünemiyor musunuz? Aciz misiniz?
Çocuğun facebook profilini paylaştım çünkü üzüldüm kendimi çocuğun, ailesinin yakınlarının yerine koydum yaşadığı şeyi hissettim bundan etkilendiğim için konu açtım. Kimseye açın videoyu izleyin demedim bilgisi olan videonun gerçek olmadığını söylesin dedim çünkü araştırdığımda kesin bi bilgiye ulaşamadım. Bunu öğrenmedende uyuyamayacağım. Sizin mantığınızla haber sitelerinin yaptığı da acizlik. Veya kötü bi haberi arkadaşınızla paylaşmakta acizlik. En azından mekanı cennet olsun diyebilirdiniz. Sizin amacınız ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X