Kendini resetlemek

whitesneaker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2017
823
1.239
113
32
Herkese selamlar, iyi geceler dilerim.

Benim derdim başlıktan da anlaşılacağı üzere kendimi resetlemek istiyorum.

Kısaca bahsetmeye çalışacağım. 31 yaşındayım iyi sayılacak bir mesleğim var. Evliyim. 160 boyundayım ve 71 kiloyum. Büyükçe bir göbeğim var. Eskiden maddi durumum yoktu fiziğim iyiydi gönlümce giyemezdim. Şimdi ise param var fakat hiç bi şey yakışmıyor. Giyinmek alışveriş yapmak istemiyorum.
Bi cesaret başlıyorum sabah yulafla akşam ağır bi yemekle kapatıyorum. Spor yapmıyorum.
Kıdem olarak benim altımda çalışan personeller benden daha şık geziyor. Görüntüme özen göstermeyişimin bana duyulan saygıyı etkilediğine de inanıyorum.
Botoks yaptırmak istiyorum mesela kırışıklıklarım çıkmaya başladı.
Saçlarımı her gün yıkıyorum çünkü aşırı yağlanıyor ince telli ve az. Şekil vermiyorum bakımsız duruyorum.

Dil konusunu da sürekli erteliyorum.

Ve kendimi resetlemek istiyorum. Hayatımı nasıl düzene sokabilirim ? Kendimi nasıl motive edebilirim ? Bu kiloyla hamile de kalamam.

Tavsiyelerinize ve hikayelerinize ihtiyacım var hanımlar

Bu arada bugün arkadaş grubumuzdaki bir arkadaşım bana aramızda kendine en değer vermeyen en bakmayan sensin dedi tabi bunu sağlık için geçen bir konuda dedi ama yetti. Demek dışarıdan da böyle olduğumu çok açık ediyorum dedim

Beslenme konusunu sürdürülebilir beslenme taraftarı bir uzmanla profesyonel yürütün. Kilolar gittikten sonra diğer her şey toparlanır.

Yazdıklarınızı Chatgpt ye sorabilirsiniz aslında. Size günlük haftalık planlar hazırlayabilir. Adım adım ilerlerseniz daha çok motive olursunuz. Bir de kendinizi başka insanlarla kıyaslamayın. İnanın düşündüğünüz kadar diğer insanların umrunda değilsiniz. Günün sonunda herkes kendi dertleriyle baş başa kalıyor. Siz de kendinize odaklanın.

Kan değerlerinize baktırın özellikle D vitamini, demir eksikliği vb. Hem halsizlik yorgunluk hem de saç dökülmesi yapabiliyor eksiklikleri. Eğer kırışıklarınız daha azsa oturmadan botox (düşük dozda) yaptırmak iyi olabilir. Benim de yoğun saç dökülmem var onun için de PRP yaptırıyorum. Önce kan tahlillerinizi yaptırın sonrasında PRP düşünebilirsiniz. Biraz kendinize bakmaya başladıkça motivasyonunuz gelmeye başlar, kilo da verirsiniz, alışveriş yapasınız da gelir. Motive olamazsanız düzene girene kadar bir süre diyetisyenle çalışın, birebir takip eden biri olunca insan kaçamak da yapamıyor. Güzel olmak da bir noktaya kadar sağlıklı olmak da tamamı maddiyata bakıyor. Durumunuz varsa işiniz zor değil.

Yazdıklarınızı Chatgpt ye sorabilirsiniz aslında. Size günlük haftalık planlar hazırlayabilir. Adım adım ilerlerseniz daha çok motive olursunuz. Bir de kendinizi başka insanlarla kıyaslamayın. İnanın düşündüğünüz kadar diğer insanların umrunda değilsiniz. Günün sonunda herkes kendi dertleriyle baş başa kalıyor. Siz de kendinize odaklanın.
Ben yaptığım işe olduğun kişiye duyduğum saygıdan dolayı değişmek istiyorum. Bir de chatgptye elbette sorabilirim ama duygusal bir etkileşim yaşamak için buraya yazdım.

sabah yulafla akşam ağır bi yemekle kapatıyorum.
of ben hic katilmiyorum su yulaf muhabbetine seviyorsaniz yersiniz tabii ki ama at gibi surekli yulaf yemek diyet yapmak, saglikli beslenmek degil. abartmadan caninizin istedigi her seyi yiyebilirsiniz basit matematik hesabiyla aldiginizdan cok kalori yakacaksiniz derdiniz kilo vermekse sadece saglikli beslenme ayri mevzu , onun disinda evet dis gorunusunuz kesinlikle insanlarin size bakisini etkiliyor beauty privilege dedigimiz durum var en basta

Ben yaptığım işe olduğun kişiye duyduğum saygıdan dolayı değişmek istiyorum. Bir de chatgptye elbette sorabilirim ama duygusal bir etkileşim yaşamak için buraya yazdım.
Değişmeyi isteyebilirsiniz tabi ki bu sizin hayatınız. Spor yap diyetisyene git vs. eminim bunları yapmanız gerektiğini siz de biliyorsunuz. Nasıl motive olabilirim diye sorduğunuz için chatgpt'ye plan yaptırabilirsiniz dedim.

Back
X