Kendini Sev

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
348
39
Yapabileceğinin en iyisini yap, gerisini akışa bırak
Yarın başlıyorum

Güünaayyyydııınnnnn

Kahvaltımı yazayım hemen

08.15
Menemen
9 zeytin
2 kaşık lor peyniri
2 küçük havuç
Siyah çay
Elhamdulillah tıka basa doydum

Boşuna dememişler gündüzün şerri gecenin hayrından iyidir diye. Dün gece sıkıntıdan şiştim resmen dokunsalar patlayacak gibiydim..
Geçim sıkıntısı, dertler, imtihanlar bırakmıyor insanın peşini.. Bazen bu duygular kalıcı derdin hiç bitmeyecek sanıyorsun. Ama ne oldu sağlıkla uyandım aileme kahvaltılarını hazırladım, yiyecek lokma bulup sindirecegini bildiğim vücuduma gıdaları gönderdim gerisini o sorunsuz hallediyor ya benim yaşadığım da dert mi diyorum şuan şükredecek milyonlarca sebebim var her halime hamd olsun.. gerisi nasılsa hallolur, yol bulur, iyi olur....

Öğle yemeğini de sağ salim atlattım çok şükür
(12.00)
Patatesli kıymalı fırın yemeği
Havuç ve turp

Atıştırmaya ayak üstü ağzıma birşeyler atmaya çok alışmışım. Masallah sınırım kalmamıştı. Şimdi gidip yemekten atıştırmak yada kalan bir dilim keki ağzıma atmak geçiyor kafamdan ama su içiyorum bu istegimi atmak icin. Işe yarıyor..
Birazdan oturmaya gideceğim orda ister istemez birşeyler yenecek o yüzden mutfaktan uzak durmaya çalışıyorum..

Günaydinnn

Dün misafirlikte iyi yedim en sevdiğim şeyler yapılmıştı. Bugün yeni başlangıç olsun.
Ya o değilde dün başvurduğum işten görüşme için çağırdılar
Bu hafta sonuna kadar olumlu ise cagrilacagim ve yılbaşından sonraki gün işe başlayabileceğim nasıl mutluyum Rabbim hamd olsun
Bu arada geçen ay korunmayı bırakmıştık hamile miyim acaba bu durumda emin miyim diye düşünürken dün adetim başladı üstelik 9 gün erken ben şok normalde olmaz böyle bir şey ama üzüldüm mü hayır. 3. Bebeğe hazır değildim şu durumda aceleye gerek yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…