Kendini tanıyamama

Sirine_fb

Ulaş'mmm
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
487
469
53
İyi günler kızlar,

Böyle bi konu açmak aklımda bile yoktu ama buraya göz gezdirince bi yazmak istedim benim gibi olanınız var mı diye..
Şimdi bazen ben kendimi tanımıyormuşum gibi hissediyorum mesela aynaya bakıyorum bakıyorum sanki ben değilmişim gibi çok tuhaf bi his tam olarak anlatamıyorum da.Ben kimim falan diyorum kayıba düşüyorum aklım gidiyor sanki ama bu yalnızken ve çok düşününce oluyor.Sizde böyle bi durum hiç oldu mu.Hani insanın kendinin sorgularken kaybolması gibi.:110:

Kendine ya da gerçek dünyaya yabancılaşma özellikle kendinizi çok sorguladığınız ya da depresyon dönemlerinde olabiliyor. Eğer uzun süreli olarak yaşarsanız bir uzman yardımı iyi gelebilir.

Bende bi dönem yogun yaşadım bu durumu, hatta bazen ara arada oluyor. Eskiden çok korkardım bu durumdan noluyo bana deliriyomuyum diye. Şimdi çok nadir oldugundada korkmuyorum geciyor çünki

Benmde tavir ve davranislatim cok degisti ewlendikten somrabkizlar bircok sey yapiyorum hayyatta yapmayacagim seyler sonra bunu bn mi yaptim diyorum

Şimdi aynaya gidip ben kimim bu ben miyim desem bana da olur bence aynısı.. bence üstünde durma..

Ayy bazen n insanın yaşadıkları o duruma getiro.. Sen öle yapmazsın sen öle bi insan degilsindir ama seni o hale getirirler.. Sonra kendine bakarsın bu ben miyim dersin. İnanamazsın kendine

Back
X