Kendinize ayirdiginiz zamani nasil degerlendirirsiniz?

peaceful16

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
3.221
3.963
333
kendinize ayirdiginiz zamanlari nasil degerlendirirsiniz?
evlendikten sonra is,yemek camasir bulasiktan bana kalan zamanda kitap mi okusam oje mi sursem sacimi mi yapsam kk de bakinsam mi yoksa dizi mi izlesem karar veremiyorum oyle degerli oluyor yani

En cok uzun dus almayi dusta sac maskesi, vucut peeling i yapip dinlenmeyi, yine sonrasinda yuzume maske yapip oje surup kk de gezinmeyi veya videolar izlemeyi , yatmadan yine vaktim varsa kitap okumayi seviyorum. birde firsatim olsa yemek kursuna gitmeyi cok istiyorum. hatta yine spora gitmeyi de cok istiyorum , evlendikten sonra cok kilo aldim
siz kendiniz icin neler yapiyorsunuz?

Kendime ayırdığım zaman derken?
Pek yalnız kalamıyorum ki...
Yemek sonrası televizyonun karşısında KK'da takılıyorum işte...
O zaman da yanımda kocam oluyor,yine yalnız değilim.

Kendime ayırdığım zaman derken?
Pek yalnız kalamıyorum ki...
Yemek sonrası televizyonun karşısında KK'da takılıyorum işte...
O zaman da yanımda kocam oluyor,yine yalnız değilim.
yani bos oldugunuz, is veya ev isi yapmadiginiz zamanlar, benimde esim evde oluyor ama bazen o mac izliyo veya oyun oynuyo bende kendime vakit ayiriyorum yapmak istedigim ne varsa

yani bos oldugunuz, is veya ev isi yapmadiginiz zamanlar, benimde esim evde oluyor ama bazen o mac izliyo veya oyun oynuyo bende kendime vakit ayiriyorum yapmak istedigim ne varsa
Ev işi yapmam ben.
İşyerinde de çok yakınız, beraber çalıştığımız için çok sık biraraya geliyoruz.
Akşamları da aynı kanalı izliyoruz.
Maç,film, Survivor,dizi vs.
Biraz garip bir aileyiz biliyorum,benim için de alışmak kolay olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…