Kendinizi Einize kar hi yabanc gibi hissettiniz mi?

nurayin

prenseslerin annesi
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2007
324
6
96
Hatay
Bazı zamanlar olurda sanki herşeyden kopmuş gibi hissedilir ben bu duyguyu birkaç kez hissettim.Sizde eşinize karşı yabancılık hissettiğiniz oldumu?
Kayınbiraderim evleniyordu düğünden 1_2 gün önce sürekli gelinin misafirleri geliyordu ve herseferinde sanki ev çok uzakta yada karşılayacak kimse yok gibi eşim misafir karşılamaya gidiyordu üstelik misafirlerin hiç biri erkek tarafının değildi.Eşim her saatbaşı hiç fikrimi almadan yada ben çıkıyorum bile demeden evden çıkıp çıkıp karşılamaya gitmişti bu düğün bitene kadar sürdü ve ben eşimi kendime gerçekten yabancılaşmış hissettim.Kıskançlık diye düşünebilirsiniz ama kesinlikle kıskançlık değildi.yerimseniben

Çok büyük kavgalarımız oldu. Hiç ama hiç konuşmadım,yemek yemedim,yanında oturmadım,hiç uyumadım..:dilcikar:
Eşimi kendim yaptım yabancı yani.Onu hiç tanımıyormuşum gibi davrandım..:smiley-cool:

Canım benim aslında bende öyleyim, çoğu zaman söz söyleyerek kırmak istemediğim için eşime kızdığımda yabancı gibi davranırım.

Canım benim aslında bende öyleyim, çoğu zaman söz söyleyerek kırmak istemediğim için eşime kızdığımda yabancı gibi davranırım.

Yok ben cidden çok kızdığım ve içimden konuşmak gelmediği için yapıyorum bunu.:dilcikar:
Zamanında çok anlattım güzellikle,hatalar tekrar edildiğine göre anlatmaktan yorulup susmayı tercih ediyorum.:1closedeyes:
Yoksa benim ağzımdan kolay kolay kötü söz çıkmaz.:smiley-cool:

Bazen olmuştur bende hissetmişimdir..
Ama kendi kafamda halletmeye çalıştım,hallettimde.Çünkü iyisiyle kötüsüyle bir yola girdik eşlerimizle.
Aslında ayrıntılı yazmamışsın ama seni anlayabiliyorum.:teselli:
Birde şu eşimiz yokmuş gibi davranıyoruz ya bazen.Dikkat edelim bir süre sonra adamlarda bağışıklık oluşuyor bu duruma karşı.:roflol:Tavır alacaksak değişik yöntemler bulalım.
jeyyar

bazen bende bu duyguyu yaşıyorum...
sanki onun hayatında yokmuşum gibi davranıyor,beni hiçe sayıyor...içimde hissettiğim acının tarifi yok,anlatacak kelimeler bulamam...bende hemen ona tavır takınırım...

yabancı hiç hissetmedim eminim kimse eşine karşı kendini yabancı hissetmez o çok farklı bir durum..sinirle belki biraz uzak hissedebilirsin yada kendinden uzaklaştırabilirsin.....oda yaşadıklarımızla alakalı diye düşünüyorum...

erkekler malesef çok farklılar bizden...ama biliyormusunuz onları böyle bencil yapanda yine biz kadınlarız yani anneler.Malesef erkekler dünyanın merkezi zannediyorlar kendilerini...biz onlardan habersiz adım atmazken onlar böyle şeylere takılmıyorlar bile..bugün aynısını eşimde yaptı..ve defalarca uyarsamda biliyorum yine yapacak....

kavga ettiğimizde bu benim eşimmi
bunlamı evlendim ben dediğim çok oluyorr
o sinirle söyleniyor galiba.

mirmirmirmir

Kavga ettiğimiz zaman banada oluyor !!
Kim bu etrafımda dolaşan diorummm :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…