Kendinizi komik duruma düşürdünüzde ne yaparsınız?

Cok dogal icimden ne gecerse pat diye soyluyorum sonra karsim dakinin yuzune bakiyorum alayci bir ifade var ve gercekten de soylenilmeyecek seyi soyluyorum ses tonum onlarin karsisin da cocuk gibi oluyor ama tanidik ortam da gayet ciddi nasil is bu anlamadim.
Mesela ne diyorsunuz, bir örnek verebilir misiniz özel değilse ve zahmet olmazsa? Ne dediniz de size güldüler?

Yo öyle bır derdım yok yalnızlıgı daha cok severım aksıne.Kendılıgınden olan bır sey engel olamıyorum farkındayım ama bır anlık olan bır sey bu .Insanları guldureyım saklabanlık yapayım dıye degıl bir sarkı soyluyorum dıyelım o sarkıyı unutup ay olmadı dıyerek bır daha bır daha hatalı soyleyıp basa almam gıbı yanlıslıklar dolayısıyla ardından gelen gulmeler bunun gıbı işte.

Ama niye sarki soyluyorsunuz ki?
Yani durup dururken insanlarin ortasinda sarki mi soyluyorsunuz, anlamadim ki.
Bir sarki soyleyecekseniz de hata yapmadiginizi tercih edin bari.

Mesela ne diyorsunuz, bir örnek verebilir misiniz özel değilse ve zahmet olmazsa? Ne dediniz de size güldüler?
Ya pek hatırlamıyorum aslın da anlık seyler ama bugun dıkkat ettım konusmama cıddı oldum ıyı oldu .Her gun kendıme hatırlatıp devam ettırecegım.

Ya bır de gulmedıgım zaman mesela bugun cıddı olayım dedım suratabak bısey olmus dedı herkes morelın nıye bozuk falan dıye soruyorlar normal de yuzum hep gulec ya.

Back
X