kendisi için çaba göstermeyen başkasının bir şey olması istemiyor ?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
şu bayram zehir oldu sanki ya

hayat mücadelesi veriyorum

iş güç , eş sormaları inan tam bir bunaltı anlayışsızlık sadece

atamalar hakkında bir konuda yardım istiyorum en canım dediğim yardımcı olmuyor , dinlemiyor bile o konu hakkında

kendi için çaba göstermeyen , başka bu durumu tırmalarken o kişinin de iyi bir yere gelmesini istemiyor sanki bu düşünce öldürüyor beni

Sanki atansam kahrolcak insanlar var sanki

İsteme sende hatta hiç kimseye bahsetme nazar mı değiyor ne oluyorsa hep ters gidiyo benim

evet malesef böyle insanlar var cogumuzun cevresinde bosver takma bunlari kafana inan degmez. Sen yinede kendi önüne bak. Tirnaklarini kaziya kaziya bir yerlere gelen insanlara bayiliyorum iste bazilarida gökten zenbile inmesini falan bekliyor galiba ben olamadim o da olmasin derdindeler bosver salla :)

puanımı söylemiyorum sıralama bekliyorum kontejyan bekliyorum diyorum annem bunu bile söyleme diye kızıyor

ama bende iyicene boşlukta sanmasınlar o kadar zavallı görmesinler istiyorum

iyicene ahh vahh durumuna giriyorum evlenmemiş işsiz diye

Ah canım bu insanlar bu akrabalar çok fesat yaa seni anlıyorum.Bazılarının karşısına çıkmıyorum bayramda yok dedirtiyorum Ben atandım bana da koca soruyorlar sen atan bu kez evlilik dicekler sonra çocuk dicekler Ben ygs yi kazanamamış kuzenime hiç sormuyorum çünkü iyi anlıyorum insan olumsuz bi konu açıldığında üzülüyo ve bu fesatlar aynı zamanda aileni de üzüyorlar zaten başımıza ne geliyosa komşunun oğlundan akrabanın kızından geliyo Türk olmak çok zor keşke Avrupa'da yaşasaydık

hani yapıcı olumlu bir şey duysam kızmayacağım beni yermeye çalışıyor ya .. kızı ilkokul mezunu mağaza müdürü olmuş bide hey Allahım olacak iş mi ?

canım o sorular hiç bitmeyecek maalesef.. atansan da evlensen de.. hele çocuk olunca hiiiççç bitmeyecek..

en iyisi "takmamak" "geçiştirmek" "kısmet" "allah bilir" vs vs vs..

insanların benim için mutlu olmalarını beklemeyi uzun süre önce kestim, yok öyle bişey..

ancak "sen" gerçekten sevinebilirsin kendin için.. bir de annen.. gerisi yalan oluyor hayatta..

babam "birgün mutlu başarılı iş güç sahibi evli mutlu çocuklu" olduğunda yalnız kalacaksın.. derdi.. şimdilerde anlıyorum, o zaman "nie yaaa" derdim..

annen doğru diyor.. söyleme.. olumsuz enerjileri toplama..

bi de ailesinden çok çekmiş babaannemden alıntı yapayım tam olsun :) "en iyi akraba yine bildiğin akbaba" derdi:)

hani yapıcı olumlu bir şey duysam kızmayacağım beni yermeye çalışıyor ya .. kızı ilkokul mezunu mağaza müdürü olmuş bide hey Allahım olacak iş mi ?

canım insan fesatsa isterse cumhurbaşkanı olsun yine senin atanmanı da puanını da kıskanır..

olumlu birşey duymak istediğin ve duyamadığın için daha çok yıpranıyorsun.. bırak ne derlerse desinler.. ihtiyacın yok onların desteğine..

Teşekkür ederim sağolun .. Allah yardımcımız olsun işallah :)

kimseye hesap vermek zorunda değilsin. bana da soruyolar, yakın ailemden değil ama özellikle uzak akrabalarla denk geldiğimizde hemen naptın, ee napıyosun şimdi? haa çalışmıyosun. ee olsun hayırlısı bakalım olur olur bulunur. peki yok mu evlilik falan. neyse nasip nasip. diyalog bu. hepsi de çevresi geniş nüfuzlu insanlar. isteseler bir sözleriyle işe de yerleşirim ya da tanıştıracak bir insan da bulurlar. ama kimseden bişey beklemeyeceksin bunu öğrendim. eskiden çok ezilir büzülürdüm bu sorula karşısında. şimdi hiç umursamıyorum. sorana şöyle bir bakıyorum, notunu veriyorum zaten. çünkü benim iyiliğimi istese zaten rencide eder şekilde sormaz. sen de lütfen artık umursama kimseyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…