Kene gibi yapismak

gulkokusuuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
694
621
103
Merhaba hanımlar. Daha önce iki kere konu acmıştım kaynana olacak şahsiyet doğumumu rezil etmiş hastanede bana ve aileme olmadık hakaretler etmişti sebebi annemin doğumda yanımda kalmasını istemem ve bunu ayrımcılık olarak algılamasıydi.kendisiyle 5 aydır görüşmuyorum.evime hediye olarak masa ve sandalye yollaMişti hatırlayanlar vardır yinede barışmadim. doğum günüm var yakin tarihte hediye alıyim Özür dileyim barışalım diyormus barışmak istemiyorum daha önce düşük yaptım onda da aynısını yaptı doğumda daha beterini yaptı ben artık pislikten beslendiğini düşünüyorum barışSam yine aynı olacak sürekli ailemle uğraşıyorlar. Barışmak istemediğimi nasıl ifade edeyim?

Mesafeni koru yeter. Söz dalaşına girerseniz cımbızla çeker kendine pay çıkarır.
Bırakın napıyosa yapsın.

Yada torunun hatrına son bir şans.. diyin ve yine mesafeli durun.

Bebeği babasıyla gönderiyorum görüyorlar kişisel sorunlarıma çocuğumu bulaştırmak istemem.ama onları görmek istemiyorum cok sans verdim öncesinde.

Eşinin ailesi, eşin ipleri koparmadiysa bi sekilde goruseceksin ya da huzursuz olacaksin surekli..
Eşin durumu biliyo mu? Yani hak veriyor, arkanda duruyor mu?
Gorusmek demek mutlaka içiçe girip samimi olmak demek degildir.. Küslük olmaz, mesafeli olursun..

Eşinin ailesi, eşin ipleri koparmadiysa bi sekilde goruseceksin ya da huzursuz olacaksin surekli..
Eşin durumu biliyo mu? Yani hak veriyor, arkanda duruyor mu?
Gorusmek demek mutlaka içiçe girip samimi olmak demek degildir.. Küslük olmaz, mesafeli olursun..
Durmuyor benim uzattığımi düşünüyor zaten o beni savunmaDigi için ben muhatap olmak zorunda kaldım. Bi yerde suçlu eşim.

Bir de annemle ablamla ve 73yasindaki annemle kavga etti aynı gün ananemi itekledi gerizekalı dedi yaptıklarını istemiyorum. Kendisi 47yasinda bu arada

Bir de annemle ablamla ve 73yasindaki annemle kavga etti aynı gün ananemi itekledi gerizekalı dedi yaptıklarını istemiyorum. Kendisi 47yasinda bu arada
Annenizi mi itekledi ?
Terbiyesiz kadin. Kesinlikle gorusmeyin. Istemiyorum deyip kestirip atin.
Benim annemi oyle iteleyip hakaret edecek vallahi o kv parcalarim. Siz yine iyi sabretmissiniz.

Annenizi mi itekledi ?
Terbiyesiz kadin. Kesinlikle gorusmeyin. Istemiyorum deyip kestirip atin.
Benim annemi oyle iteleyip hakaret edecek vallahi o kv parcalarim. Siz yine iyi sabretmissiniz.
Ananemi itekledi yanlış yazmışım anneme geberesice dedi hastanede

Eşinin gözünde annesi adim atmiş sen de adima karşilik vermemiş olacaksın onun için barışmış gibi yap yani gelsin hediyeni versin yüz verme fazla diyalog kurma sonra da çok seyrek olarak ayda yilda bir mesafeli olarak görüşürsün

Back
X