Atakent degıl cnm bu ya kent hastahanesı alsancak dıye gecıyor :/ atakent farklı bır hastahane olbılırmıBen izmir atakentim bildim kadariyla 4000 bine yakin
canim kent hastanesi ciglide alsancakta degil bildigim kadariylar..benimde doktorum kent yada cinarli ile calisiyor..cinarli 1800 kent 2500 liraymis..tabi bu sadece hastane fiyati..doktorda ayrica dogum ucreti aliyor benimki 2850de doktor yeni yildan sonra degisirmi bilmem hastane fiyatlari 2hafta onceki kontrolumde sordum bende
Merhaba bende doğum için kenti düşünüyorum ama alsancaktakini tıp merkezi olarak biliyorum.Siz araştırma yaptınız mı doğum ve muayene ücretleri ile ilgili?Kızlar çiğlideki ata kent benım dedıgım kent hatahanesı alsancakta hatta bnm kursum onun yanında hemen Tesekkur ederım verdıgınız bılgıler ıcın doguma ztn cokvar daha ama aklıma takıldıgı ıcın sormustum
Kentin doğum ücreti herşey dahil fiyatmı yani en yüksek fiyatmı acaba? bende biraz önce muayene ücretlerini sordum Prof için 400tl dedi sağlık sigortalarıyla anlaşması yokmuş, doç 330tl uzmanlarda 300tl imiş.doktoruma bu gidisimde sordum gecen hafta sonu gittim..alsancaktaki tip merkeziymis ufak mudahaleler yapiliyomus dogum yapilan ciglidekiymis bildigim gibi bazilari alsancaktata oldugunu soyluyordu bu arada fiyatlarda ocak ayiyla artmis 3500 lira kent hastanesi.. 1900 lira cinarli hastanesi yilbasindan oncesine gore baya artmis
Sigortam doğumuda içeriyor, muayenelerde %80 doğumda %100 ödüyor tabi limitin yeterli gelirse. zaten temmuz ayında poliçe yenileniyor limitte sıkıntı olmaz sanırım.Ama ben kente gidip gitmememkte kararsız kaldım.Saglik sigortasiyla anlasmasi var canim hamilelik kapsamliysa sigortan. Cigli kent ten bahsediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?