Tüp Bebek Merkezleri Kent hastanesi israel aruh

loe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
3
0
36
İzmir
ilk öncelikle slm...
birçoğumuz gibi bende yorucu süreçler yaşadım.2 aşılama 1 tüp bebek ve en sonda dondurulmuşlarla denedim...hiç birinde olumlu sonuç alamadım...en son tedaviden bu yana 2 yıl geçti..artık gücüü tekrar topladım ve sonkez denemek istiyorum inşallah bu olumlu sonuçlanır..ama artık doktorlara güven duymak çok zor geliyo....işte bu aşamada doktor araştırmaya başladım ve israel aruh'u çok duydum...bide smyrna funda hanım...acaba bana yardımcı olabilirmisiniz...siz olasnız kime giderdiniz

ilk öncelikle slm...
birçoğumuz gibi bende yorucu süreçler yaşadım.2 aşılama 1 tüp bebek ve en sonda dondurulmuşlarla denedim...hiç birinde olumlu sonuç alamadım...en son tedaviden bu yana 2 yıl geçti..artık gücüü tekrar topladım ve sonkez denemek istiyorum inşallah bu olumlu sonuçlanır..ama artık doktorlara güven duymak çok zor geliyo....işte bu aşamada doktor araştırmaya başladım ve israel aruh'u çok duydum...bide smyrna funda hanım...acaba bana yardımcı olabilirmisiniz...siz olasnız kime giderdiniz

slmm canım seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım 2 başarısız tüp bebek denemem oldu ikisinide smyrna art tüp bebek merkezinde yaptımm hiç memnun değilim tek ben değil bir çok arkadaşımda benimle beraber olumsuz sonuç aldı funda hanım suratsızz ve hastasıyla ilgilenmeyen biri... neyse çok fazla konuşmak istemiyorumm halen daha sinir oluyorumm benim 2. tüp bebek denememin ardından 5 ay geçti şimdi tekrar tüp bebek denemek istiyoruz daha önce kent hastanesiyle konuşmuştuk oraya yaptırıcazz nasipse kent hastanesini herkez çok met ediyo ve gerçekten de öyle başka merkez düşünmüyoruz tercihimiz kent olucak canımm sana da tavsiye ediyorumm..

slmm canım seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım 2 başarısız tüp bebek denemem oldu ikisinide smyrna art tüp bebek merkezinde yaptımm hiç memnun değilim tek ben değil bir çok arkadaşımda benimle beraber olumsuz sonuç aldı funda hanım suratsızz ve hastasıyla ilgilenmeyen biri... neyse çok fazla konuşmak istemiyorumm halen daha sinir oluyorumm benim 2. tüp bebek denememin ardından 5 ay geçti şimdi tekrar tüp bebek denemek istiyoruz daha önce kent hastanesiyle konuşmuştuk oraya yaptırıcazz nasipse kent hastanesini herkez çok met ediyo ve gerçekten de öyle başka merkez düşünmüyoruz tercihimiz kent olucak canımm sana da tavsiye ediyorumm..[/QU

İNŞALLAH HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLER VE HAYIRLI SONUÇLAR ALIRIZ:)

Back
X