• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kentsel dönüşüm ve payımıza düşen daire.

kedimediyedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
1.153
333
123
Merhaba
Direk konuya giriyorum oncelille avukat tutuldu ama bir sonuca bağlanması için bekleniyor.
Belki işin hukuki kısmını nasıl bir yol izlememiz gerektiğini bilen yardımcı olur diye düşünüyorum.
Mahalle olarak kentsel dönüşüme girildi
Kısa kesiyorum aslında işin için de çok fazla hile var.
Bizim payımıza düşen çok küçük bir daire.
Biz kabul etmedik etmeyen de bir çok kişi var.kura çekildi kura da farklı bir daire çıktı
Fakat ne hikmetse düzenleme tekrar oldu bı sefer hiç istemedigimiz gerçekten hakkımız olmayan bir daire verildi.bu işin yolu nedir acaba
Herkese teşekkür ederim şimdiden

Konu başlığını konuyla ilgili yazarsanız belki bilen görür ve gelir yazar , neticede herkes her konuya bakmıyor, konu başlığından mevzu anlasilmiyor

Bilgim yok umarim avukat halleder.

İşin içinde dolaplar döndüğünü mü düşünüyorsunuz? Bazen oluyor öyle kura işlerinde müteahitin tanıdığını kayırıyorlar. Elinizdeki ev kaç oda, m2si nedir? Yeni düşen ev ne durumda?

Yahu ne meraklısınız gelin görümce konularına
Anneciğim çok üzgün mutlaka bilen biri vardır
Avukat tutuldu demişsiniz, o sizi yönlendirmiyor mu yapacağınız işlemler ve hakkınız konusunda? Ya da önce ona sordunuz mu?

Sorunuz spesifik bir konu ile alakalı. Avukata danışmalısınız, tanıdığınız avukata guvenmediyseniz bir başka avukata danismaniz sizin için faydalı olacaktır.

Back
X