kepçe kulak ameliyatı için doktor önerisi ve fiyatı

unadonna

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
27
1
286
Diğer
Arkadaşlar merhaba,
Ben kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum.Yaptıranlar ya da bilgisi olanlar doktor ve fiyat konusunda bilgi verebilir mi?Yani iyi doktorların ortalama fiyatı nedir mesela bu iş için?Bazı kötü deneyimler okudum, tabiki de konu sağlık olunca insan güvenilir ellerde olmak istiyor talep edilen parayı ödeyip ama bir fiyat aldım ben biraz fazla geldi ilk etapta.Sizden aldığım bilgilerle karar vermek istiyorum.

Merhaba lar kepçe kulak ameliyatında en iyi olarak Ali Mezdeği yi biliyorum ben kendisine başka bir ameliyat oldum çok memnun kaldım kepçe kulak tada çok iyi OLDUĞUNU duydum bir değerlendir istersen

Arkadaşlar merhaba,
Ben kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum.Yaptıranlar ya da bilgisi olanlar doktor ve fiyat konusunda bilgi verebilir mi?Yani iyi doktorların ortalama fiyatı nedir mesela bu iş için?Bazı kötü deneyimler okudum, tabiki de konu sağlık olunca insan güvenilir ellerde olmak istiyor talep edilen parayı ödeyip ama bir fiyat aldım ben biraz fazla geldi ilk etapta.Sizden aldığım bilgilerle karar vermek istiyorum.
canım ben izmirde prof bir doktora oldum.genel anestezi 4500,lokal 2500.ama lokal olursan psıkoljı kaldıramaz her ınsanın kırt kırt ses kesilmesi vs rahatsız edebılır seni

Istanbulda dr amir ali nevai bogazici tip merkezinde calisiyor. Iki yil once amelyat oldum fiyati 2000 di simdi nedir bilemem ama bir gun bile pismanlik duymadim agri sizi yok iz yok hic bisi yok kendisi seker gibi bi adam. Ve mukemmel bi doktor. Dier konularda bilemem ama bu konuda bende uzun suren arastirmalar sonucu ona ulastim ve hic pisman olmadim.

Istanbulda dr amir ali nevai bogazici tip merkezinde calisiyor. Iki yil once amelyat oldum fiyati 2000 di simdi nedir bilemem ama bir gun bile pismanlik duymadim agri sizi yok iz yok hic bisi yok kendisi seker gibi bi adam. Ve mukemmel bi doktor. Dier konularda bilemem ama bu konuda bende uzun suren arastirmalar sonucu ona ulastim ve hic pisman olmadim.
canım bende senin yazini okuyarak doktora ulastim , simdiki fiyati 3500 lira bana biraz fazla geldi , ama sonra acilma olurmu diye korkuyorum , sende oyle birsey yasandimi ?

canım bende senin yazini okuyarak doktora ulastim , simdiki fiyati 3500 lira bana biraz fazla geldi , ama sonra acilma olurmu diye korkuyorum , sende oyle birsey yasandimi ?

acıkcası açılmıcak diye korkmuştum baştan zaten doktorla göruştuysen mutlaka bılgısını vermıstır. bu amelıyat sonrasında yaklasık 15 gun 1 ay kadar tam hatırlayamıyorum kulaklarım neredeyse kafa derıme yapısıktı. yanı doktorum zaten bunun boyle olacagını soylemıstı bu yuzden hep ona guvenmeyı tercıh ettım. basta cok fazla yapısık olucak ve zamanla normale donucek demişti. zamanla dedıgı surede tahmınen 1 ay baya baya yapısık duruyo sonra normale donuyo.
yanı benım harıcen ufak bı sorunum oldu amelıyat sonrasında. tamamen benden kaynaklanan bır sorunla sol kulagımın arkasındakı bır dıkısin atmasına sebep oldum. bu olay amelıyatın 3. gunu kafamı anıden fazlaca saga cevırmemle oldu yanı aslında benım de sucum dııl cok hızlı ve anı bi reflex yaptım ve tık die bi ses duydum. bunun uzerıne doktora gıttım problem benden kaynaklı olmasına ragmen yanı ıcerıdekı dıkısı attırmıs olmama ragmen revıze amelyata aldı benı bolgesel anestezı ıle 10 dak suren bı ıslem sonucu o bolgeyı onardı. ben kulaklarımdan da doktorumdan da cok memnunum ameliyattan sonra 3 tane daha kepce kulak operasyonu gecırmıs kısı ıle karsılastım hiçbirinin kulagı enımkı kadar dogal ve guzel durmuyo. kaldı kı benle aynı zamanda amelyat olmus bı kız hala kulak arkasındakı acı yuzunden uzerıne yatamadıgını soyluyo. bence bu ıcler acısı bı durum. tabııkı karar senın ben denedım o doktoru sevdım bunları paylasmamın tek sebebı de amelyat oncesınde cok arastırmama ragmen kayda deger bılgı verebılecek kımseyı bulamamam. bu arada ben bır saglıkcıyım ve bı ozel hastanede calısıyorum benım bulundugum hastanede tum doktorlar prof. ve kıme gostersem amelıyatımı cok basarılı buldu. soylemeden once kesınlıkle anlamadılar kı bu gercekten onemli bişi. burda calışan baska bı arkadasımın kulagı oyle kotu duruyo kı barız amelıyat. Allaha cok sukur ben memnunum suan halımden.

acıkcası açılmıcak diye korkmuştum baştan zaten doktorla göruştuysen mutlaka bılgısını vermıstır. bu amelıyat sonrasında yaklasık 15 gun 1 ay kadar tam hatırlayamıyorum kulaklarım neredeyse kafa derıme yapısıktı. yanı doktorum zaten bunun boyle olacagını soylemıstı bu yuzden hep ona guvenmeyı tercıh ettım. basta cok fazla yapısık olucak ve zamanla normale donucek demişti. zamanla dedıgı surede tahmınen 1 ay baya baya yapısık duruyo sonra normale donuyo.
yanı benım harıcen ufak bı sorunum oldu amelıyat sonrasında. tamamen benden kaynaklanan bır sorunla sol kulagımın arkasındakı bır dıkısin atmasına sebep oldum. bu olay amelıyatın 3. gunu kafamı anıden fazlaca saga cevırmemle oldu yanı aslında benım de sucum dııl cok hızlı ve anı bi reflex yaptım ve tık die bi ses duydum. bunun uzerıne doktora gıttım problem benden kaynaklı olmasına ragmen yanı ıcerıdekı dıkısı attırmıs olmama ragmen revıze amelyata aldı benı bolgesel anestezı ıle 10 dak suren bı ıslem sonucu o bolgeyı onardı. ben kulaklarımdan da doktorumdan da cok memnunum ameliyattan sonra 3 tane daha kepce kulak operasyonu gecırmıs kısı ıle karsılastım hiçbirinin kulagı enımkı kadar dogal ve guzel durmuyo. kaldı kı benle aynı zamanda amelyat olmus bı kız hala kulak arkasındakı acı yuzunden uzerıne yatamadıgını soyluyo. bence bu ıcler acısı bı durum. tabııkı karar senın ben denedım o doktoru sevdım bunları paylasmamın tek sebebı de amelyat oncesınde cok arastırmama ragmen kayda deger bılgı verebılecek kımseyı bulamamam. bu arada ben bır saglıkcıyım ve bı ozel hastanede calısıyorum benım bulundugum hastanede tum doktorlar prof. ve kıme gostersem amelıyatımı cok basarılı buldu. soylemeden once kesınlıkle anlamadılar kı bu gercekten onemli bişi. burda calışan baska bı arkadasımın kulagı oyle kotu duruyo kı barız amelıyat. Allaha cok sukur ben memnunum suan halımden.
ay cok sukur gercekten icimi rahtlattirdiniz , ozaman insallah bende yaptiriyim yaninda cunku cok korkuyordum yapay durcakmi aci sizi iz bitirlu cikamiyirdum bu konunun icinden , Allah razi olsun

ay cok sukur gercekten icimi rahtlattirdiniz , ozaman insallah bende yaptiriyim yaninda cunku cok korkuyordum yapay durcakmi aci sizi iz bitirlu cikamiyirdum bu konunun icinden , Allah razi olsun

elimden geleni anlatmaya calışıyorum faydam olduysa ne mutlu bana. tabi belirtmeden gecemeyecegim acı hissi olmuyo diemem. anestezinin etkisi gecince ilk gece uykumdan uyandım can havliyle. yani gercekten acı oluyo ama yine olsa yine yaptırırım. sonucta agrı kesici ilaçlar veriyolar her operasyon gibi buda bi operasyon ve elbetteki can acısı olucak. bir iki hafta saclarınızı tarayamayabilirsiniz. uzun sure sırt ustu yatmanız gerekicek sert yastıklar kullandım ben hep. kafam yastıga gömülünce kulaklarıma degdiği için acıtıyordu. ama sert yastık cözüm oldu. neyse bunlara hazırlıklı ol ama korkma cunku ne olursa olsun pişman olmayacagına eminim ben ameliyattan sonra sacımı toplamayı ogrendım. yanı ınsanın gercekten ne kadar daha ıyı hıssettıgını bizden baska kımse anlayamaz. bak bir tane sargılı bir tanede sargılar acıldıktan sonraki resmi yolluyorum. sonraki resımde kulaklarım şiş mora dönük ve asırı yapısık mesela once boyle oluyo. sonra toparlanıyo normale donuyo. boyle uyumaya alışmıştım ben o donemlerde. umarım yaptırırsın simdiden gecmiş olsun
m.webp
mm.webp

gerçekten mükemmel olmuşlaar maşallaah , çok çok yeşekkür ederim , yarın inşallah ameliyat olcam , açıkcası ameliyattan bşraz korkuyorum çünkü doktor tam baygın olmayacağımı söyle , yani endişeli değilim diyemem , ama inşallah seninki gibi güzel sonuçlar alırım :'( , birde rica etsem kulaginin simdiki halini gorebilirmiyim cok merak ettim bir sakincasi yoksa ❤️

elimden geleni anlatmaya calışıyorum faydam olduysa ne mutlu bana. tabi belirtmeden gecemeyecegim acı hissi olmuyo diemem. anestezinin etkisi gecince ilk gece uykumdan uyandım can havliyle. yani gercekten acı oluyo ama yine olsa yine yaptırırım. sonucta agrı kesici ilaçlar veriyolar her operasyon gibi buda bi operasyon ve elbetteki can acısı olucak. bir iki hafta saclarınızı tarayamayabilirsiniz. uzun sure sırt ustu yatmanız gerekicek sert yastıklar kullandım ben hep. kafam yastıga gömülünce kulaklarıma degdiği için acıtıyordu. ama sert yastık cözüm oldu. neyse bunlara hazırlıklı ol ama korkma cunku ne olursa olsun pişman olmayacagına eminim ben ameliyattan sonra sacımı toplamayı ogrendım. yanı ınsanın gercekten ne kadar daha ıyı hıssettıgını bizden baska kımse anlayamaz. bak bir tane sargılı bir tanede sargılar acıldıktan sonraki resmi yolluyorum. sonraki resımde kulaklarım şiş mora dönük ve asırı yapısık mesela once boyle oluyo. sonra toparlanıyo normale donuyo. boyle uyumaya alışmıştım ben o donemlerde. umarım yaptırırsın simdiden gecmiş olsunEki Görüntüle 1839421 Eki Görüntüle 1839422
canim ben dun ameliyat oldum ayni sizin doktorun yaninda , ve ilk gunun agirisi gercekten cok kotu , hala uyuyamadim acisindan umarim yarin gece ayni aciyi yasamam , ama yaptigim icin Allah'a sukur cok mutluyum , umarim sizinki gibi guzel sonuclar alirim insallah , ve eger bir sakincasi yoksa kulaklarinizin toparlanmis halinin fotografini paylasabilirmisiniz ? , tekrardan cok tesekkur ediyorum ❤️❤️❤️

Cok gecmis olsun umarim kisa surede iyilesirsiniz endiselenmeyin bence artik ve basinizi cok fazla saga sola hizlica cevirmeyin dikisler lindiktan sonra bile orlicak hareketlerden bir sure kacinin bu cok onemli. Evet aci malesef koitu yani kimse acimadi demesin ben inanmam :)) tabiki aci olucak ama inan bana cektigimiz acinin her bir anina deger cunku artik bir zamanlar kepce oldugumu bile unutmus durumdayim. İnsanin yasamini cok fazla degistiriyo bu gibi seyler. Cok gecmis olsun tekrardan umarim kisa surede atlatirsiniz:)
IMG_20160602_202518.webp

Cok gecmis olsun umarim kisa surede iyilesirsiniz endiselenmeyin bence artik ve basinizi cok fazla saga sola hizlica cevirmeyin dikisler lindiktan sonra bile orlicak hareketlerden bir sure kacinin bu cok onemli. Evet aci malesef koitu yani kimse acimadi demesin ben inanmam :)) tabiki aci olucak ama inan bana cektigimiz acinin her bir anina deger cunku artik bir zamanlar kepce oldugumu bile unutmus durumdayim. İnsanin yasamini cok fazla degistiriyo bu gibi seyler. Cok gecmis olsun tekrardan umarim kisa surede atlatirsiniz:)
Eki Görüntüle 1841473
çok teşekkür ederim sizinki çok güzel olmuş maşallah , ve gerçektende büyük bir dert kepçe kulak olmak , ama şuan korktuğum birşey var , kulaklarım çok yapışık , yani saçımı kulağımın arkasına pek atamıyorum , bu hep böyle mi kalacak ?, eğer öyle kalmayacaksa ne kadar sürede düzelicek acaba ?

Kesinlikle oyle kalmayacak merak etmeyin 1 ay icerisinde acilir suan operasyon sonrasi kulak normalden daha siskin ve yapisik olur yavas yavas acilir normale doner sacini kulaginin arkasina atmaya calisma bile bence mumkun oldugu kadar dokunma ve kesinlikle one dogru bukmeye yada hafif bile olsa acmaya calisma. Kendi haline birak merak etme acilicak. Ben operasyon sonrasinda sacimi topluyodum yuzume karsidan bakanlar kulaklarimi hic gormuyolardi o denli yapisikti. Bunlar normal surecler endiselenicek bisi yok

Back
X