Kepçe kulak ameliyatı

aeginaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
14
4
36
Merhaba kızlar 4 gün önce revizyon kepçe kulak ameliyatı oldum. Erken dönem sonuçtan çok memnunum. Süreçle ilgili merak ettikleriniz olursa cevaplarım...

Merhaba kepçe kulağında mı revizyonu oluyo ya, yapışık mı oldu sizin ?yakın bi arkadaşım dr araştırmasında memnun olmanıza sevindim .dr ismini yazarmısınız rica etsem

İlk ameliyatımdan sonra açılma olmuştu şuan güzel umarım açılma olmaz bu defa. doktorum volkan tayfur

Ağrınız var mı? Bant kac gun takılı kalıyor kulakta. Ben de de aynı problem var ve son 2 senedir yatarken ağrı yapiyor kulağın üzerine yattığım icin açıkçası bir gün kepçe kulağın boyle bir sorun yaratacağını bilmezdim. Bir de ücret ne kadar ödediniz acaba

Ağrım yok sargım 2 gün kaldı şehir dışından gittim kendim açtım sargımı. Sporcu bandı falan kullanmama gerek olmadığını söyledi doktorum. Fiyat konusunda benim bilgi vermem doğru olmaz bence çünkü ilk ameliyatım değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…