Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlginiz için teşekkür ederimMerhaba, ben İstanbul'da yaşadığım için buradaki plastik cerrahları araştırdım, ve Ataşehirde Dr Dicle Sevük'e ameliyat oldum. Çok memnun kaldım. İstanbulda ameliyat olmak isterseniz kendisini tavsiye ederim. Ama Antalya'yı bilemem:) İsterseniz kendisini arayıp Antalya'da önerilebileceği birisi var mı diye sorabilirsiniz.
Bende yeni oldum 2 ay olmadı henüz çok güzel eski halimi hatırlamıyorum bile kulak arkasında kabuklanma var yarım ay kesi yapıldı henüz teni olduğu için dokununca azalan bir ağrı var
[/QUOTEÖncelikle geçmiş olsun sevindim memnun olmanıza kaç TL ve kime oldunuz ve kısaca deyeyimlerinizi yazar mısınız lütfenBende yeni oldum 2 ay olmadı henüz çok güzel eski halimi hatırlamıyorum bile kulak arkasında kabuklanma var yarım ay kesi yapıldı henüz teni olduğu için dokununca azalan bir ağrı var![]()
Evet bazılarında ağrı çok oluyormuş inşallah bir cesaret bende olurum4 bin tl civarı na denk geldi burun ucuda oldum ben kulaktan fazla kıkurdak çıkarıldı üç gün ağrısı asla durmadı açıkçası ama şuan iyiyim güzel
O fiyat epey fazla geldi bana ben izmirdeyim burun ucu ve otoplasti 10.500 doktorumda ismi bilinen biri aslında ve çok başarılıEvet bazılarında ağrı çok oluyormuş inşallah bir cesaret bende olurumbu arada hangi ildesiniz? bir arkadaş İstanbulda 6.500 olmuş sadece kulak sanırım epey fark ediyor doktordan doktora
Bende araştırıyorum ama Antalyada bu operasyonla ün yapmış bir dr yok maalesefO fiyat epey fazla geldi bana ben izmirdeyim burun ucu ve otoplasti 10.500 doktorumda ismi bilinen biri aslında ve çok başarılı
Bende araştırıyorum ama Antalyada bu operasyonla ün yapmış bir dr yok maalesefünlü doktorlarda bu iş nadir yapılanlar arasında yada İnternet bilgisi veren az bilmiyorum çok teşekkür ediyorum sevgiler...
MantıklıMerkezi bir yerde uzun süredir kliniği olan bir plastik cerrah işinizi görür zaten kulaktan yarım ay kesi yapıp fazla kıkırdak çıkardığında açılma ihtimali olamaz ki daha önce bu operasyon u yapıp yapmadığını sorarsınız fotoğraf görmek istersiniz
Çok geçmiş olsun inşallah sonuç istediğiniz gibi olurMerhaba sırf yorum yapmak için yeni üye oldum. Bende devlet hastanesinde yaşı genç bir doktora tamamen cahil cesaretiyle 2 gün önce ameliyat oldum. Sol kulağım diğerine göre daha kepçeydi. Solu yarım saatte sağı 10 dakika da lokal olarak yaptı 1 saat sürmedi. Konuşarak gayet iyi geçti. Sonrasında da ağrım çok az oldu arveles aldım hatta hiç olmadı diyebilirim. Bugün ilk defa kulağımı gördüm fakat beğenmedim ikisi de çok yapışıktı. Doktor şişlikler geçtikten sonra 3 ayda açılma olcak oturacak dedi. Sonrasında ufak tefek müdahale gerekirse ücretsiz yapıyoruz dedi. Parasında değilim de daha önce yaptığı kulakların ilk gün fotoları hiç öyle değildi. Bu durumda olup sonrasında memnun kalan var mı acaba?
Merhaba sırf yorum yapmak için yeni üye oldum. Bende devlet hastanesinde yaşı genç bir doktora tamamen cahil cesaretiyle 2 gün önce ameliyat oldum. Sol kulağım diğerine göre daha kepçeydi. Solu yarım saatte sağı 10 dakika da lokal olarak yaptı 1 saat sürmedi. Konuşarak gayet iyi geçti. Sonrasında da ağrım çok az oldu arveles aldım hatta hiç olmadı diyebilirim. Bugün ilk defa kulağımı gördüm fakat beğenmedim ikisi de çok yapışıktı. Doktor şişlikler geçtikten sonra 3 ayda açılma olcak oturacak dedi. Sonrasında ufak tefek müdahale gerekirse ücretsiz yapıyoruz dedi. Parasında değilim de daha önce yaptığı kulakların ilk gün fotoları hiç öyle değildi. Bu durumda olup sonrasında memnun kalan var mı acaba?
ne kadara yaptı peki bende istanbuldayım senelerdir hayalim aama maaddiyata dayalı olamadın