Kepçe kulak

Hh-1

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
780
1.533
113
Kizlar merhaba bu pazartesi kepce kulak ameliyati oldum sanirim tenisci bandi takmam gerek boyle birsey olurmu yada ozel bandlari oluyormu

Eklentiler

• 2016-06-29 21.14.11.webp
    2016-06-29 21.14.11.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 76
Ben de on gün kadar önce oldum. Şu anda çok iyiyim, sonuçtan da inanılmaz mutluyum. Saç bandı kullanıyorum, kulağımda hiç acı yok ama aşırı kaşıntı ve şişlik var. Kulak kepçeme dokunduğumda kalınlığı baya fazla. Zamanla iniyor şişlik de. Kepçe kulaklarından rahatsız olanlara şiddetle tavsiye ediyorum ameliyat olmalarını. Aynı Megan Fox un kulakları gibi oldu kulaklarım! :D

Kizlar merhaba bu pazartesi kepce kulak ameliyati oldum sanirim tenisci bandi takmam gerek boyle birsey olurmu yada ozel bandlari oluyormu

Doktor sargıyı çıkarırken verir büyük ihtimalle, sargın çıktı mı?

Doktor sargıyı çıkarırken verir büyük ihtimalle, sargın çıktı mı?
ooo iyileştim bile ben normale döndü kulaklarım şimdi tek korkum açılma olurmu kulaklarımda morlukkalmadı hiç yaralarım geçti darısı isteyen herkesin başına :halay:

Arkadaşlar Erkin Önsal istanbul umranıye devlet hastahanesınde amelıyat oldum çok ıyıdı amalıyat başarılı tavsiye edıyorum

Back
X