Kepçe kulaklarım...

kristenn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
524
7
46
İstanbul
Bu yaşıma kadar aklıma gelmemiş kulaklarımın kepçe olduğu geçen bi arkadaşım kepçeler nasıl iyimi dedi taktımmı taktım kafayı ya çokmu kötü gözüküyor kulaklarım ameliyatmı olsam ne yapsam :D ( dicemde onada param yok :D ) üye oldumda buraya anlatıp rahatlıyim dedim ya milletin kulaklarına bakıyorum kendim gibi kepçe göremiyorum varmı benim gibi olan :\ ?

Eklentiler

• $Akepce.webp
    $Akepce.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 80
  • $kepce2.webp
    $kepce2.webp
    980 bayt · Görüntüleme: 94
estetik ol.
sanırım yanlış bilmiyorsam kepçe kulak konjenital anomali olduğu için sgk karşılıyo olabilir.

bu yaşına kadar senı rahatsız etmedıyse bundan sonrada bişi yaptırma bence ama çok sorun edıyorsan esteik olursun arkadaşın kusurusuz erhalde hep arkadaşlar yakıyor canımızı zaten kımseyle fazla samımı olmamak lazım

estetik ol.
sanırım yanlış bilmiyorsam kepçe kulak konjenital anomali olduğu için sgk karşılıyo olabilir.

Karşılasa süper olur ya hemen yaptırırımda hiç sanmıyorum karşıladığını nette araştırdım biraz 2 bin liraya falan yaptırdım diyenler var

bu yaşına kadar senı rahatsız etmedıyse bundan sonrada bişi yaptırma bence ama çok sorun edıyorsan esteik olursun arkadaşın kusurusuz erhalde hep arkadaşlar yakıyor canımızı zaten kımseyle fazla samımı olmamak lazım

Başka bi arkadaşıma söyledim sanki önceden kepçe değildinde şimdimi kepçe oldun diyor resmen rahat edemiyorum onu öyle gördükçe eskiden fark etmiyodum bile fena rahatsız ediyo şu an :))

Back
X