Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Keratin Yüklemesi (Brezilya Fönü Değil)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Jebality

carpediem*
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
58
2
36
Bursa
Arkadaşlar keratin yüklemesi brezilya fönünden farklı diye duydum. Sadece saça keratin sürülüyor ve yıkanıyor, keratin saçtayken herhangi bir düzleştirme işlemi yapılmıyormuş. Aranızda böyle bir şey duyan, gören yada yaptıran var mı?

Arkadaşlar keratin yüklemesi brezilya fönünden farklı diye duydum. Sadece saça keratin sürülüyor ve yıkanıyor, keratin saçtayken herhangi bir düzleştirme işlemi yapılmıyormuş. Aranızda böyle bir şey duyan, gören yada yaptıran var mı?

benim saçlarım dalgalıdır..kıvır kıvır perma yapılmış gibi olmasını ne çok isterdim

Araştırdığım yazılarda saçın doğal halinin bozulmadığı yalnızca kabarmasını önlediğini yazmışlardı. Saçın zamanla yıpranması zaten bu hale getiriyormuş, gereksiz kabarmasını elektriklenmesini v.s..

ben yaptırdım canım baya bir toparlıyor saçı

Kuaförüm benden 100 lira bir ücret istedi, düzleştirme hariç. Arayıp firmasını sordu firma benim saçıma 300lira fiyat biçti. Ama kuaförüm yıllardır tanıdık olduğu için 100 liraya yapacağını söyledi. Sence değer mi canım? Saçlarımda açıcının bıraktığı izler hala daha geçmedi, sağlıklı durmuyor. Daha fazla bilgi verebilir misin?

Ayrıca, Aşkınsureti; sanırım geçiriyormuş, zaten Brezilya Fönünde de önemli olan saçı kendine getiren keratin, yani düzleştirme değil..

Son düzenleme:
Ben 50 YTL'ye yaptırmıştım ama benimde kuaförüm tanıdıktı ama bir kerede düzelmiyor bir kaç defa yaptırmak gerekiyor sana çok pahalıya patlar canım ama sacı toparlıyor sanırım sekizlere mi ne yaptırmak gerekiyormuş ben üç kez yaptırmıştım çok fark etti

arkadaşlar ben bu zıkkımı yaptırdım yaptırmaz olaydım...:50::50: üstelik iyi bir markanınkiydi , çok zarrlı oldugunu bıldgm halde yaptırayım dedım ama nihayet duzellttgm saç uclarımı tekrardan mahvettı kupkuru oldu yandı üstelik o aralar ne boyatma ne bısı yaptrmadım sız sız olun uzak durun herseyın dogalı guzel

Anlamadım canım brezilya fönü mü yaptırdın sen? Yaktı demişsin çünkü :| Keratin yüklemesinin bir ısısı yok diye biliyorum çünkü..

Anlamadım canım brezilya fönü mü yaptırdın sen? Yaktı demişsin çünkü :| Keratin yüklemesinin bir ısısı yok diye biliyorum çünkü..

yok canım brezılya fönü değildi ısı verilmedi sadece makinenin içine soktular daha ıyı etkı etsın diye ama kupkuruu oldu saclarım ben tavsıye etmıyorum

anladım canım deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederim.. kuaförümle konuştum ve 70liraya indirttim. yarın gideceğim bakalım. kesinlikle söyleyeceğim tek şey makine falan istemediğim olacak:) sürüp bekletme yöntemi yazıyordu araştırmalarımda, onu denemesini önericem..

Arkadaşlar bugün keratin yüklememi yaptırdım.. Sanki saçlarım ellerime daha gür geliyor gibi hissediyorum, ama kesin sonucu çarşamba günü yazacağım. Yarın ve çarşamba da aynı işlem tekrarlanıcak, keratin saçta iyice yer etsin diye. Herhangi bir yanma gibi durum yok, olmaması dileğiyle.. sonuçları paylaşacağım.

arkadaşlar kimse bir şey yazmamış, ama ben sonuçtan oldukça memnunum. ilgilenen olursa seve seve yardımcı olurum.

arkadaşlar kimse bir şey yazmamış, ama ben sonuçtan oldukça memnunum. ilgilenen olursa seve seve yardımcı olurum.

güle güle kullanın. daha önce okumuştum ama unuttum, siz saçınız yıprandığı için mi yaptırmıştınız?

benim saçlarım çok yıprandı, toparlamaya çalışıyorum, bir ton krem maske doldu banyo.

güle güle kullanın. daha önce okumuştum ama unuttum, siz saçınız yıprandığı için mi yaptırmıştınız?

benim saçlarım çok yıprandı, toparlamaya çalışıyorum, bir ton krem maske doldu banyo.

ah sorma bende neler neler kullandım.yıpranmakta değil ben evde kendim üç defa üst üste açtım saçlarımı açmaz olaydım. bir daha düzelmedi, kestirdim açıcı gitsin diye, sonra renk eşitlensin diye boyattım yine kestirdim yok olmadı. kestirmekten kırık diye bir şey kalmadı ama böyle bi yanık gibi duruyodu sanki. sürekli kabarıyodu. düzelir diye yaptırdım tek denemediğin bu kalmıştı, çok şükür şuan için çok memnunum..

Back
X