Fountain Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2008 3.199 119 163 16 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Fountain #1 aksam yemeklerı ıcın ıyı bır meze kolestrolede ıyı gelıyor cokda faydalı dıye bılıyorum.. kerevızlerı rendeleyın. sarımsakları ezın. 2 baş kereviz kırmızı toz biber ceviz zeytın yagı sarımsak yoğurt kerevız yogurt sarımsak karıstırılır ve servıs tabagına alınır sonra uzerıne zeytın yağı gezdırılır.cevız ve kırmızı bber ıle suslenır. afıyet olsun
aksam yemeklerı ıcın ıyı bır meze kolestrolede ıyı gelıyor cokda faydalı dıye bılıyorum.. kerevızlerı rendeleyın. sarımsakları ezın. 2 baş kereviz kırmızı toz biber ceviz zeytın yagı sarımsak yoğurt kerevız yogurt sarımsak karıstırılır ve servıs tabagına alınır sonra uzerıne zeytın yağı gezdırılır.cevız ve kırmızı bber ıle suslenır. afıyet olsun
Fountain Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2008 3.199 119 163 16 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Fountain #2 resım de koydum ama servıs tabagı degıl benım kı kusura bakmayın gunluk tabak Eklentiler $Görüntü062.webp 53,4 KB · Görüntüleme: 129
h_i_s OĞLUM BERKİN'İM <3 Kayıtlı Üye 29 Kasım 2007 8.325 36 163 30 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Fountain #3 Ben bu yaptığınızın aynısına mayonez de ekleyerek yapıyorum, çok güzel bir lezzet gerçekten, kereviz sevmeyen eşime kereviz yediriyorum çaktırmadan
Ben bu yaptığınızın aynısına mayonez de ekleyerek yapıyorum, çok güzel bir lezzet gerçekten, kereviz sevmeyen eşime kereviz yediriyorum çaktırmadan
E ELha2012 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2009 521 9 96 30 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Fountain #4 Güzel gözüküyo eline sağlık.canım
cikolata__ cedric'in chen'i :))) Kayıtlı Üye 1 Eylül 2009 97 0 96 Kocaeli 8 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Fountain #5 kereviz sevmeyen ben bunu bayılarak yiyorum sarımsaksız yapıyorum genelde ama masada bu varsa gözüm başka şey görmez diyebilirim bu arada ellerinize sağlık Son düzenleme: 8 Ocak 2011
kereviz sevmeyen ben bunu bayılarak yiyorum sarımsaksız yapıyorum genelde ama masada bu varsa gözüm başka şey görmez diyebilirim bu arada ellerinize sağlık