Cevap için teşekkürler ama tam tersi 3 haftalıkken testte çıktı bebeğim doktor erken döllenme dedi hatta ptesi 8 mm idi kesenin boyu embriyo nokta şeklinde dedi ama bgn göremediğini söylediEndişe etmeyin kese 20 mm olana kadar bekleyin. Şuan erken haftaya bebek ancak görülür. Günde bir mm kese büyüse ortalama, biraz daha vakti var belki geç döllenmedir
Yine de 20mm olmasını bekleyin stres yapmayın. Bildiğiniz bir pıhtılaşma probleminiz var mı ? Pazartesiden beri kese güzel büyümüş aslındaCevap için teşekkürler ama tam tersi 3 haftalıkken testte çıktı bebeğim doktor erken döllenme dedi hatta ptesi 8 mm idi kesenin boyu embriyo nokta şeklinde dedi ama bgn göremediğini söyledi
Evet pıhtılaşmam var pai 4g 4g. Cor aspirin kullanıyorum 5 gündürYine de 20mm olmasını bekleyin stres yapmayın. Bildiğiniz bir pıhtılaşma probleminiz var mı ? Pazartesiden beri kese güzel büyümüş aslında
Aslında daha önce yaşadıklarım beni telaşa düşürdü. Hiç kalp atışı duyamadım gebeliğimi çok erken öğrendiğim için zaman durdu sanki.Canım 8 e kadar beklemelisin. Benim 5.haftada ne yolksac ne embriyo görülmedi. 7.haftada kalp duyduk. Strese sokma kendini doktorunla sıkıntakipte kal
Sizi çok iyi anlıyorum. Benimde gebeliğimde ilk gaftadan beri yaşadıklarım beni endişe sahibi yaptı. İlk gebelik tecrübem yok bilmiyorum. Üstüne 5.haftada vajinal bakıldığı halde fetal yapı gözlenemedi cümlesini duyunca çok kötü olmuştum. Boş gebelik mi? Duyacak mıyım kalp atışını diye. İki hafta nasıl geçti bir allah bir ben biliyorum. İki haftanın sonunda bebeğim anne ben buradayım korkma diye 153 atım kalbi duydum. Videoya almıştım o anı. Sesi açmamıştı doktor ama atımı görüyordum. Kaç kere izledim sayamam. Annelikle beraber insana yükleniyor bu duygular. Ama stres daha kötü bir şey. O yüzden kendinizi strese sokmayın. Allah büyükAslında daha önce yaşadıklarım beni telaşa düşürdü. Hiç kalp atışı duyamadım gebeliğimi çok erken öğrendiğim için zaman durdu sanki.
Merhaa ne yaptınız acaba vajinal ultrason ile mi basılmıştıKızlar daha önce iki kez düşük yaptım 5+1 deyim kese 13 mm doktor bebeği göremedi Yolk sac uzunluğunuda kafan karışmasın şimdi dedi sorduğunda. 5 gün önce betam 6651 di. 4+3 teyken kesesini görmüştük erken döllenme olup önden giderken şimdi bunun yaşanması normal mi
Çarşamba gideceğim tekrar evet vajinal bakıldıMerhaa ne yaptınız acaba vajinal ultrason ile mi basılmıştı
Benimde 4+4 de vajinal kese göründü doktor ölçmedi çok küçük dedi. 5+2 de karından baktı kese büyümüş 12.4 mm haftaya gel dedi ama hiç olumsuz konuşmadı bana sizin yazınınızı okuyunca aynı olduğunu düşündüm. Yarına randevu aldım bakalım görülecek mi yarın 5+6 ya da 5+7 olacağım bakalımÇarşamba gideceğim tekrar evet vajinal bakıldı
Ben de çarşamba 5+6 olacağım mutlaka yazın olur mu güzel haberlerBenimde 4+4 de vajinal kese göründü doktor ölçmedi çok küçük dedi. 5+2 de karından baktı kese büyümüş 12.4 mm haftaya gel dedi ama hiç olumsuz konuşmadı bana sizin yazınınızı okuyunca aynı olduğunu düşündüm. Yarına randevu aldım bakalım görülecek mi yarın 5+6 ya da 5+7 olacağım bakalım
İnşallah yarın sabah gideceğim yazarım doktorum her şey yolunda dedi bana bilemiyorum ama bi tedirgin olmadım değilBen de çarşamba 5+6 olacağım mutlaka yazın olur mu güzel haberler
Tedirgin olacak birşey yok Herşey yolunda kiİnşallah yarın sabah gideceğim yazarım doktorum her şey yolunda dedi bana bilemiyorum ama bi tedirgin olmadım değil
Karından mı görünmüştü acaba5.haftada bebek görünmemesi normal benimki de 6.haftada görünmüştü
Karından mı görünmüştü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?