kese 18 mm.ACİL YARDIM

ayzan

Rabbime emanetsin yavrum
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
800
1
96
45
İzmir
Arkadaşlar merhaba,son adetim 9 eylül,transferim 22 eylülde yapıldı.6 ekimde pozitif sonuç aldım son sat'a göre bugün 5+5'im,bugün ilk defa keseyi görmeye gittim,dr kese 18 mm beklediğimizden büyük görünüyo,6+3 görünüyo dedi,yolk keseside mevcut.tüp bebekte böyle bir kaç gün oynayabilirmi,normalmi.ay deli olucam kafam çok karıştı,çok korkuyorum.başına böyle bişi gelen varmı yada bu kesenin büyük olması sorunmu sizce.nolur bana cevap verin.

öncelikle tebrik ederim hayırlı olsun hamileliğin.kesen 4-5 gün önden gidiyor.bir sorun olacağını sanmıyorum.hamileliği bir hafta önden yada geriden gidenleri tanıdım.hiçbir sorunları yoktu.bi kaç gün ileri yada geri gitmesinden birşey olmaz korkma.tadını çıkar

ayrıca doktorlar yolk kesesi göründükten sonra düşük ihtimalinin az olduğunu söylüyorlar.sen yolk kesesini gördüysen bebeği de görmüşsündür görmedin mi?

canım çok teşekkür ederim cevabın için.ne bilim işte dr beklediğimizden büyük kese diyince iyice panikledim.evet yolk kesesini gösterdi "bakın işte burda,yüzük gibi" filan dedi hiç embriyodan bahsetmedi,haftaya çarşamba tekrar gidicem,o zaman kalp atışlarını duyarım inşallah.ilk gebeliğim ve 2.tüp bebek denemem 5 yıldır uğraşıyorum,Allah'ım kimseyi evalt hasretiyle sınamasın

5+5 tin sen demi.o zaman gözükmez bebek daha.benim 6+1ken gözükmüştü.zaten bebek gözükünce kalp atışlarını da duyarsın.hayırlı haberler olsun inşallah

5+5 tin sen demi.o zaman gözükmez bebek daha.benim 6+1ken gözükmüştü.zaten bebek gözükünce kalp atışlarını da duyarsın.hayırlı haberler olsun inşallah

evet canım 5+5'im.inşallah arkadaşım,haftaya herşey yolunda der dr ve kalp atışlarınıda duyarım inşallah.teşekkür ederim ilgine.

evet canım 5+5'im.inşallah arkadaşım,haftaya herşey yolunda der dr ve kalp atışlarınıda duyarım inşallah.teşekkür ederim ilgine.

ne demek allah yardımcın olsun.bebeğine allah uzun ömürler versin

canım öncelikle hayırlısı olsun.
şöyle bir yorumum var.
yolk kesesinin görünümüne bak. biliyorsun büyüklüğü 5.6 yada 6 mm ye geçmemeli.
yolk görünse bile eğer büyük ise sorun olabilir. aynı şeyi yaşadığım için söylüyorum.
kese gayet normal büyüdü büyüdü fakat içinde bebek yoktu.

çok geçmiş olsun canım ya,okumuştum senin pozitif haberini üzüldüm adına canım. yolk kesesiyle ilgili bişi demedi canım,sadece kese beklediğimzden biraz büyük dedi,ay ne bilim ya kafayı yediricekler bize o olucak yani.bizim herşeyi bilmemizi bekliyorlar,doğru düzgün anlatmıyorlarki.

bnmde ilk kontrole gittiğimde 5-6 haftayla uyumlu kesem 23 mm..hatta raporumda yazıyo yanlş olmasın diye tekrar baktm..dr.bu büyüklükte bi kesenin içinde bebek görünmesi lazm diyip bebeği görmediği için boş gebelik tanısı koyulmuştu ve bni hmn kürtaja almk istedi..bn başka bi hastaneye gttm ordaki dr. bekleyelm yolk-sac göründüğü halde nasıl boş gebelik der dedi..10 gün sonra tekrar gittim ve bebeğim orda aslanlar gibi görünüyodu şimdide Allahın izniyle 4 aylık olduk gelişimide sat tarihinden 1 hafta ilerde gidiyo maşallah..panik yapma herkesn kesesi bebeği aynı olmazki kimi ilerden takp eder kimi geriden..kötü bi sonuçta bi doktorun dediğine bakmamak lazım..ben baksaydım minnoşum şimdi karnımda değildi..

:118: Maşallah SübhanAllah size,ne mutlu,ne umutlu bi yazı,çok teşekkür ederim.netten araştırdım epey ama hiç bir bilgi bulamadım,demekki çok sorun olan bişi değil diyorum.başka bi arkadaşımda 5+1 de onun kese 15,5 mm'miş,ona bişi dememiş doktoru.onunkiyle kıyaslanınca normal diyorum benimkide,hepsi Allah'a emanet.nasipte varsa eğer bunlar bahane olmaz,Allah hakkımızda hayırlısını versin,sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…