Kese, adet gününün üstünden kaç gün geçerse görünür?

Bett55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
512
296
53
31
Merhaba kizlar, adetime 10 gün kala erken gebelik testiyle hamileliğimi öğrenmiş adete 9 gün kala kan vermiştim 5 Kasım'da 31.1 di 8 Kasım da kan verdiğimde 228 10 Kasım'da kan verdiğim de 532 çıktı. 10 Kasım'da doktor ultrosonla baktı ama henüz kese oluşmamış sakın üzülme daha çok yeni haftaya mutlaka gel tekrar bakalım dedi. 16 Kasım'da randevum var tekrar gidicem inşallah kese görünür. Normalde adet olmam gereken dündü. 16 Kasım'da kontrole gittiğimde adetimin üstünden 5 gün geçmiş olacak 5+2 gibi olacak. Kese o zaman görünür mü. Kan değerim normal yükselmiş sanırım ama sol kasığımda çok ağrı oluyor ayakta olduğumda ve ayaklarımı uzatmadan oturduğumda inşallah bı sorun yoktur çok endişeliyim

Kizlar birde beta değeri sanırım 16 sında gittiğimde 2 katı artış dan hesaplarsak 4 binlerde oluyor dimi

Merhaba benim adetim 7 gün geçmişti
Test yaptım pozitif çıktı 3 gün sonra gittim keseyi gördüm

Benim adetten bir hafta sonra alttan ultrasonda kalp atışı duyulmuştu. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Canım ben de yeni öğrendim hamileligimi adetim 9 gün geçtikten sonra test yapmistim evde pozitif çıktı normalde 2 kasımda adet olmam lazımdı bir önceki adetim 2 ekimde benim adetlerimde düzenlidir.Kan tahlili verdim daha sonucu pazartesi açıklanacak hafta sonu özele gittim kese gözükmedi normal mi gozukmemesi endişelendiriyor baya bi çünkü bazıları 3 haftalikken görmüş keseyi

Ben ilk hamileliğimde 4+4 de görmüş 3 haftada imkansız 1500 üstü olunca kan değeri görünüyormus genelde bende Çarşamba günü gidicem inşallah görürüm keseyi. Çok fazla kasık ağrım var o yüzden endişeliyim bende. Bende 11 Kasım'da adet olacaktım ama ben 2 Kasım'da öğrendim hamile olduğumu

Benim adetten bir hafta sonra alttan ultrasonda kalp atışı duyulmuştu. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benim ilk hamileliğimde 4+4 de kese 7+5 de kalp atışı duyulmustu ve hiç ağrım yoktu. Bu hamileliğimde 4+2 de gittim son adet tarihime göre daha görünmedi ve kasık ağrım çok fazla. Doktorum Çarşamba gününe tekrar çağırdı o zaman 5 haftalık olucam inşallah görünür

Benim son adetime göre 6 haftalık gozukuyor ama özele gittim doktordan mi bilmiyorum ultrosonla hızlıca baktı kese görünmüyor dedi moralim bozuk çıktım. Yarın testim çıkacak inşallah ilerleyen zamanda gözükür endişeliyim.

Son adet tarihine göre ilk haftalarda yanılma payı çok olabiliyor ilk zamanlara öyle 1 2 hafta geri gibi gelebiliyor ama sonradan topluyor kendini. Hemen moral bozmayın sonraki günlerde görünür inşallah

5 haftada gözükmeye bilir 6 haftadan sonra gözukur yani bende öyle oldu diye diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…