kese altında kanama alanı lütfen yardım adin kızlar..

arnavut1985

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
168
26
13
40
merhaba kızlar
6+1 hf hamileyim ikizlere dün kanamam oldu ve pıhtı geldi doktora gittim keseler duruyor ama kese altında kanama alanı var dedi c.tesi tekrar çağırdı bebeği göreedik.

bu şekilde olan bunu yaşayan varmı çok korktum kanama olunca acaba düşük yapmış olabilirmiyim.

merhaba kızlar
6+1 hf hamileyim ikizlere dün kanamam oldu ve pıhtı geldi doktora gittim keseler duruyor ama kese altında kanama alanı var dedi c.tesi tekrar çağırdı bebeği göreedik.

bu şekilde olan bunu yaşayan varmı çok korktum kanama olunca acaba düşük yapmış olabilirmiyim.

Ben de ikiz gebeyim. 6. Haftadan 10. Haftaya kadar kanamam oldu. Korkma lütfen. Bol bol dinlen, güzel düşün. İkiz gebeliklerde kanamayı normal görüyor doktorlar

AYYY İNŞALLAHH HALA HAFİFTEN TUVALETE ÇIKTIĞIMDA PEÇETEYE SİLDİĞİMDE AMA ÇOKKK AZ PEMBE LEKE GELİYOR İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİDİR ÇOK KORKUYORUM KAYBEDİCEM DİYE

KESENİN ALTINDA KANAMA ALANI VARMIŞ DÜŞÜĞE SEBEP OLURMU O

Benim de kesenin altındaydı canım kanamam. Hakkında hayırlısı olsun. Dr un gerekeni söyler tabii ama çok sık oluyor bizlerin durumunda. Sıkma canını, güzel haberlerini bekliyoruz

progestan ve pruloton iğneleri kullan. tutunmayı saglamada cok etkılı. benım ucuzdu ve bana da kanama alanı dedıler. 2 hafta yattım ve hergun progestan 50 mg iğne vurdurdum. haftada bır pruloton iğne ve ıkızlerle devam ediyorum. bir kese bıraz gerıden geliyordu ve sağlıklı gozukmuuordun ama kalp atımı vardı 8. haftada o kendınden durdu.
ama dediğim gibi ben 12 hafta progestan ve pruloton iğneleri kullandım. kalça beze beze olmustu artık ıgne vurulcak yer kalmamıstı

Benimde vardı kese etrafında kanama, ama dışarı çıkan birşey yoktu, normal olduğunu ama takip edilmesi gerektiğini söylemişti sağlıkla Doğum yaptım, sende yaparsın inşallah

Kızlar 6+6 günlük ikiz gebeyim bugün embrıyoları görmeye gittik hastaneye gittik kanamam oldu doktor hemen baktı kesenin altında kanamam varmış progestan iğne verdi 1 hafta rapor. Hiç sevinemedim bebekleri gördüğüme:KK43:

Kızlar 6+6 günlük ikiz gebeyim bugün embrıyoları görmeye gittik hastaneye gittik kanamam oldu doktor hemen baktı kesenin altında kanamam varmış progestan iğne verdi 1 hafta rapor. Hiç sevinemedim bebekleri gördüğüme:KK43:

BENDEDE VAR KORKMA ALLAH BÜYÜK BENDE KANAM DURDU AMA KAHVERENGİ AKINTIM HALA DEVAM EDİYOR FİTİL OLARAK 2 TANE PROGESTRON HAP ALIYORUM

BOL Bıl dinlen ve iyi düşün. Kendini kasmak da rahmin kasılmasına neden oluyor ben stresten 6.5 haftada düşük yaptım maalesef

merhaba kızlar

Benimki ikiz değildi ama 5 haftalık iken kesenin kenarlarında kanama alanı var dedi haftaya tekrar gittik devam ediyor yataktan bile kalkma yemek tubalet hariç dedi. 7 hafta bitmeden kalbi durdu maalesef. Ama herkes de aynı olmuyor. Bol bol dinlen az yürü. Şakın ağır iş yapma ama sakın. Ve mutlu iyi düşün. Çok etkiliyor. İnsan kendini kasdıkça rahim de kasılıyor. Güzel haberlerini bekliyoruz bize de yaz

bebeğin biri iyi diğerinin kalbi duyulmadı doktor bu hafatda duymazsam artık o zamanla kendini eritecek dedi , kısmet artık allah diğerine sağlık versin inş

Allah yardımcın olsun canım herşeyin hayırlısı anlıyorum seni çok zor bende geçen hafta hastanedeydim kalp atışını duyduk ikisinin de ama kanama alanım var raporluyum yatıyorum arada kahve arada pembe akıntılarım oluyo WC’ye gitmek istemiyorum artık

Allah yardımcın olsun canım herşeyin hayırlısı anlıyorum seni çok zor bende geçen hafta hastanedeydim kalp atışını duyduk ikisinin de ama kanama alanım var raporluyum yatıyorum arada kahve arada pembe akıntılarım oluyo WC’ye gitmek istemiyorum artık

benim durdu inş bidaha olmaz :( inş seninkilerede bişe olmaz :(

Back
X