- 7 Aralık 2018
- 168
- 26
- 13
- 40
- Konu Sahibi arnavut1985
-
merhaba kızlar
6+1 hf hamileyim ikizlere dün kanamam oldu ve pıhtı geldi doktora gittim keseler duruyor ama kese altında kanama alanı var dedi c.tesi tekrar çağırdı bebeği göreedik.
bu şekilde olan bunu yaşayan varmı çok korktum kanama olunca acaba düşük yapmış olabilirmiyim.
Benim de kesenin altındaydı canım kanamam. Hakkında hayırlısı olsun. Dr un gerekeni söyler tabii ama çok sık oluyor bizlerin durumunda. Sıkma canını, güzel haberlerini bekliyoruz
Ahh ah bende 4 gun izin aldim toplamda 10 gun yattım ama çözüm oldumu bilmiyorum istende cikamiyorumbide çalışıyorum ben izin alma lüksümde yok inşallah birşey olmaz
Ahh ah bende 4 gun izin aldim toplamda 10 gun yattım ama çözüm oldumu bilmiyorum istende cikamiyorum
nasılsın şuan kanama devam ediyor muMALESEF BENDE CALIŞMAK ZORUNDAYIM
Insallah insallah ama beni korkutan sey kanama alaninin büyüklügüBenimde vardı kese etrafında kanama, ama dışarı çıkan birşey yoktu, normal olduğunu ama takip edilmesi gerektiğini söylemişti sağlıkla Doğum yaptım, sende yaparsın inşallah
Kızlar 6+6 günlük ikiz gebeyim bugün embrıyoları görmeye gittik hastaneye gittik kanamam oldu doktor hemen baktı kesenin altında kanamam varmış progestan iğne verdi 1 hafta rapor. Hiç sevinemedim bebekleri gördüğüme
BOL Bıl dinlen ve iyi düşün. Kendini kasmak da rahmin kasılmasına neden oluyor ben stresten 6.5 haftada düşük yaptım maalesefKızlar 6+6 günlük ikiz gebeyim bugün embrıyoları görmeye gittik hastaneye gittik kanamam oldu doktor hemen baktı kesenin altında kanamam varmış progestan iğne verdi 1 hafta rapor. Hiç sevinemedim bebekleri gördüğüme
Benimki ikiz değildi ama 5 haftalık iken kesenin kenarlarında kanama alanı var dedi haftaya tekrar gittik devam ediyor yataktan bile kalkma yemek tubalet hariç dedi. 7 hafta bitmeden kalbi durdu maalesef. Ama herkes de aynı olmuyor. Bol bol dinlen az yürü. Şakın ağır iş yapma ama sakın. Ve mutlu iyi düşün. Çok etkiliyor. İnsan kendini kasdıkça rahim de kasılıyor. Güzel haberlerini bekliyoruz bize de yazmerhaba kızlar
6+1 hf hamileyim ikizlere dün kanamam oldu ve pıhtı geldi doktora gittim keseler duruyor ama kese altında kanama alanı var dedi c.tesi tekrar çağırdı bebeği göreedik.
bu şekilde olan bunu yaşayan varmı çok korktum kanama olunca acaba düşük yapmış olabilirmiyim.
Allah yardımcın olsun canım herşeyin hayırlısı anlıyorum seni çok zor bende geçen hafta hastanedeydim kalp atışını duyduk ikisinin de ama kanama alanım var raporluyum yatıyorum arada kahve arada pembe akıntılarım oluyo WC’ye gitmek istemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?