Kese arkasında kanama varken coraspin kullananlar??

promesse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
167
86
48
41
İstanbul
Arkadaşlar merhaba 6 haftalık gebeyim.. Kese arkasında küçük bir kanama alanı var dedi doktor. Progeston fitil verdi. Yalnız gebeliğin basında her gü coraspin içmemi istedi. böyle bir kanama varken coraspin kullanmaya devam edeniniz varmı? Yoksa kan sulandırıcıyı kesmeli miyim Bilgisi olan var rmı???

Bende sizin gibiyim kanama alanı var rahimde kesenin durumu iyi... Kalp atışı duydunuz mu veya duymak için tarih verdi mi size

Konu sahibini bilemem ama benim kanamam durdu ve çok şükür bugün kalp atışını duyduk 7+2 yiz şuan sizin kanamanız mı var?
Çok teşekkür ederim yanıt için. 🙏
Maalesef cumartesi geceden beri kanamam var, 6+0’ız bugün.
Dün doktorum kanama alanı gördü keselerin biraz altında.
Endişelenecek bir şey yok dedi ama kahverengi çamur akıyor resmen ne kadar da olsa korkuyor insan😔

Sizin ne zaman başladı kanamanız, ne kadar sürdü?
Tüp bebek mi? Doktorunuz yatın dedi mi? Benim doktorum her gebelikte düşük riski var sendeki risk de o kadar rahat ol dedi

Çok teşekkür ederim yanıt için. 🙏
Maalesef cumartesi geceden beri kanamam var, 6+0’ız bugün.
Dün doktorum kanama alanı gördü keselerin biraz altında.
Endişelenecek bir şey yok dedi ama kahverengi çamur akıyor resmen ne kadar da olsa korkuyor insan😔

Sizin ne zaman başladı kanamanız, ne kadar sürdü?
Tüp bebek mi? Doktorunuz yatın dedi mi? Benim doktorum her gebelikte düşük riski var sendeki risk de o kadar rahat ol dedi
Rica ederim ne demek.😊

Ben gebeliği öğrendikten 1.5 hafta sonra birgün işyerindeyken bir anda 1 bardağı çevirtmişsin gibi direk sulu kan boşaldı ve 30 saniye içinde tuvalete gitmeme rağmen kotuma vs heryerime çıkmıştı...

Hemen eve giderken doktorumu arayıp durumu anlattım ve hemen gel dedi eve gittiğimde kanı inceledim ve pembeydi.

Sonrasında doktorumuz hemen ultrasona aldı 5+4 iken ilk defa kese görüldü ve akabinde yoğun kanama alanı tespit edildi doktorum alanın geniş olduğunu kesenin durumunun iyi olduğunu fakat kanama eşliğinde yanlışlıkla vücudun bebeği atabileceğini söyleyerek yüksek düşük riski eşliğinde iğne ve fitil verdi sebebini şuan kimsenin bilemeyeceğini söyleyip 2 hafta sonra kalp atışını duyarsak iyi duymazsak o zaman konuşuruz dedi.

Kanama bir daha olmadı 2 gün lekelenme yaşadım çamur gibi ve kesildi.

O 2 hafta da bugün bitti çok şükür ve pır pır atan kalbini duyduk❤️

Arkadaşlar merhaba 6 haftalık gebeyim.. Kese arkasında küçük bir kanama alanı var dedi doktor. Progeston fitil verdi. Yalnız gebeliğin basında her gü coraspin içmemi istedi. böyle bir kanama varken coraspin kullanmaya devam edeniniz varmı? Yoksa kan sulandırıcıyı kesmeli miyim Bilgisi olan var rmı???
Canim progestan ilaclari bazen pıhtılaşma yapıp sorun oluyormuş vücutta.Allah korusun bunun önüne geçmek için coraspin kullanılması gerekmiş

Benim kese etrafında bir kanama alanım var korasprini hemen kesti doktr

Bana da ilk kontrolümde muayene etmeden önce daha önce kese etrafinda kanama alani olup düşük yasadigim icin coraspirin ve gece progestan vereceğim demisti ama muayene ettikten sonra malesef kan sulandirici kullanamazsin yine kanama alani var deyip yazmadi hatta sonraki kontrollerde de bakalim bu hafta belki veririm kan sulandirici dedi ama kanama alani henüz gecmemişti... bakalim bir dahaki kalp atisini duymak icin gidecegim ama kalp atışıni duyacağima eminim düsük yaptigimda da kalp atisini duyup 9 haftalikken kalbi durmustu..

merhaba, ben de 5+4 günlük hamleyim. kese ye yakın olmayan bir kanama bölgesi gördü dr çok canım sıkılıdı. progesteron ve coraspirin verdi. inşallah en kısa zamanda gecer o kanama bölgesi:(

Back
X