Kese bebeğe göre çok büyük altıncı hafta

bebekisteyenbirogretmen

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2024
10
12
8
29
Merhaba kızlar 6+4 haftalık hamileyim. Bugün kontrole gittim yolk sac oluşmuş ama kese 29 mm doktorum bebek keseye göre çok küçük sağlıksız gebelik olabilir dedi. Kalp atışı da duyamadık. Bu konuda bilgisi tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?

Merhaba kızlar 6+4 haftalık hamileyim. Bugün kontrole gittim yolk sac oluşmuş ama kese 29 mm doktorum bebek keseye göre çok küçük sağlıksız gebelik olabilir dedi. Kalp atışı da duyamadık. Bu konuda bilgisi tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?
Canım can sıkma 8. Hafta da bile duyanlar var. Benimde ilk gittiğimde yolk gözüktü bebek gözükmedi sonradan gördük. Geç döllenme olabiliyor üzülme

Hiç endişe etmeyin yolk oluşmuşsa bebek de gelir. Kalp atışı daha çok az olduğu için duyulmamış olabilir.
Kalp atışını gördünüz mü peki? Ekranda damar atması gibi görünüyor.
Bu arada bir çok hamilenin geç duyuluyor kalp atışı. Ben bu gebeligimde erken duydum ama kızımda 7. Haftada duyulmadığı için kürtaj tarihi verilmişti daha sonra duyduk. Şimdi 8 yaşında.

Hiç endişe etmeyin yolk oluşmuşsa bebek de gelir. Kalp atışı daha çok az olduğu için duyulmamış olabilir.
Kalp atışını gördünüz mü peki? Ekranda damar atması gibi görünüyor.
Bu arada bir çok hamilenin geç duyuluyor kalp atışı. Ben bu gebeligimde erken duydum ama kızımda 7. Haftada duyulmadığı için kürtaj tarihi verilmişti daha sonra duyduk. Şimdi 8 yaşında.
Hiç dikkat edemedim ekrana fetüsü gördü ama kalp atışını alamadı inşallah dediğiniz gibidir çok teşekkür ederim çok üzüldüm ama bir nebze içimi ferahlattı sözleriniz 🌸

Canım can sıkma 8. Hafta da bile duyanlar var. Benimde ilk gittiğimde yolk gözüktü bebek gözükmedi sonradan gördük. Geç döllenme olabiliyor üzülme
İnşallah öyledir doktorun ağzından sağlıksız gebelik olabilir diye duyunca insan yıkılıyor kulaklarım uğuldadı çok kötü hissettim. Sonu iyi olsun inşallah.

Hiç dikkat edemedim ekrana fetüsü gördü ama kalp atışını alamadı inşallah dediğiniz gibidir çok teşekkür ederim çok üzüldüm ama bir nebze içimi ferahlattı sözleriniz 🌸
Yolk saci çok büyük bir gelişme o oluştuysa bebek de var demektir, zaten inşallah gelecek haftalarda göreceksiniz yolk saci kocaman bir yüzük gibi bebek de ucunda minnacık bir taş yani görünmemesi çok normal. İnşallah bir iki haftaya kalbinin atışını da duyarsınız ❤️

İnşallah öyledir doktorun ağzından sağlıksız gebelik olabilir diye duyunca insan yıkılıyor kulaklarım uğuldadı çok kötü hissettim. Sonu iyi olsun inşallah.
Doktorunu değiştirebilirsin çünkü ilk başlarda böyle şeyleri herkes yaşıyor bende son adet tarihime göre 6 haftalıktım kesem 5 haftalıktı sadece yolk gözüktü bir hafta sonra bebeği de kalp atışını da duyduk ama çok milimetrik zor duyduk az bişey doktor milimetrik olduğundan dolayı böyle dedi. Hep sakinleştirdi. Kanama alanım vardı hiç kötüye yormadı her kadında olabilecek bişey ilaçlarını kullan 12. Haftaya kadar korkulacak bir şey yok dedi. Doktorum sayesinde stressiz bir şekilde ilerliyoruz

Back
X